winactie

Win 2 x 2 tickets kinderconcert ‘Open je oren (8+)’ (winactie #111)

3 februari 2020
Gisteren genoten we in Muziekgebouw Eindhoven van de toffe kindervoorstelling “Sticks- Hoe klinkt oer? (4+). Het was een waar spektakel en wat hebben we alle vier genoten! De voorstelling draait nog t/m april door Nederland en is wat ons betreft een echte aanrader! Lees snel mijn review én win 2 tickets voor het kinderconcert ‘Open je oren’ met Diewertje Blok op 9 maart in Eindhoven!

Sticks, hoe klint oer?

De slagwerkers van Percossa trekken door het hele land met meerdere theatershows. Een daarvan is het kinderconcert ‘Sticks, hoe klinkt oer?’ een concert voor de doelgroep 4+. Het is een energieke voorstelling, vol muziek, humor, zang en meer verrassingen. Een knallend muzikaal spektakel, vol energie! De komende maanden staan er nog vier shows gepland in verschillende Nederlandse steden. Een absolute aanrader als muzikaal uitstapje met het hele gezin! Check hier alle speeldata.

OORKAAN

Oorkaan maakt met topmusici concerten voor kinderen. Oorkaan wil zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Dit doet Oorkaan in theatrale en verrassende vormen. Oorkaan richt zich daarbij op klassieke muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu. “

Wat vonden wij van de voorstelling?

We hebben inmiddels al heel wat kinderconcerten bezocht en het is altijd weer een verrassing wat ons te wachten staat. Ook vandaag lieten we ons opnieuw verrassen en wauw, wat hebben we genoten! De show zit vol met muziek, humor, kostuums en zang. Een concert vol grappige en bijzondere momenten, waarbij je de kids in de zaal hoort lachen en genieten.

Leuk om te luisteren naar de verschillende manieren van hoe ritme kan klinken. Van vrolijk, tot spannend, van hard naar zacht. Een kinderconcert wat leuk is voor alle leeftijden. Een muzikale verrassing op deze zondagmiddag en wat ons betreft een dikke vette aanrader!

WINACTIE (gesloten)

Krijg jij nu ook zo’n zin om naar een kinderconcert te gaan? Ik mag 2 x 2 tickets weggeven voor een tof kinderconcert in het Muziekgebouw Eindhoven! Dit keer voor het kinderconcert Open je oren ?’ (8+) op zondag 29 maart met Diewertje Blok! Een ideale concertintroductie voor kinderen vanaf 8 jaar.

Open je oren

“Wat is het geheim van Pynarello? Wat is het geheim van samen muziek maken? Kom luisteren naar vijf Pynarelli met muziek van Mozart en Brahms. Dieuwertje Blok vraagt de musici het hemd van hun lijf en onthult stap voor stap alle muzikale geheimen. “

foto via Muziekgebouw Eindhoven

Hoe kun jij winnen?

Laat hieronder in een reactie weten voor wie jij deze 2 tickets het liefst zou willen winnen!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer),mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of Instagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met maandag 10 februari 2020. Daarna maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Gefeliciteerd Danielle & Dorien, jullie winnen ieder 2 vrijkaarten voor het concert op zondag 29 maart! Check snel je mail voor meer info!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Dorien 3 februari 2020 at 07:04

  Ik zou heel graag voor mijn oudste zoon willen winnen.

 • Danielle van de Donk 3 februari 2020 at 08:55

  Ik zou heel graag met mijn zoon willen gaan

 • elisabeth maria martina 3 februari 2020 at 09:43

  hier heeft kleindochter lise wel oren naar

 • Lotte 3 februari 2020 at 18:05

  Ik wil wel winnen voor een vriendin en haar dochter!

 • Jenny van Waveren 7 februari 2020 at 12:08

  Hoi Janske,
  Ik zou graag de tickets voor mijn 2 oudste kindjes willen winnen! 😊