kinderkleding Shoptip

Janske’s kidsfashion musthaves #12 – The Animals Observatory SS20 collectie

31 januari 2020
The Animals Observatory heeft vanaf deze week de nieuwe lente/zomercollectie in de winkels hangen en wauw, wat is ie weer prachtig! Ik heb hem stiekem vorig weekend in Antwerpen al kunnen bewonderen en werd er weer erg blij van! Zoveel leuks zit er weer tussen. Dat wordt weer sparen!

Ik hou er van!

Yes, daar is ie eindelijk, de nieuwe collectie van The Animals Observatory. Een van mijn favoriete kinderkledingmerken. Lekker eigenwijs, stoer en anders, maar toch comfortabel. Ik hou er van! Ook deze collectie zit weer vol met mooie items. Dit zijn mijn favorieten:

The Animals Observatory SS 20

Mijn favorieten van deze collectie

Ik vind de “butterfly” jurkjes (met laag uitgesneden achterkant) erg mooi, maar ook de jumpsuits, zoals deze rode van badstof met sterren op de voorzijde. Het combineren met verschillende kleuren en materialen kun je hierboven goed terugzien. Dat vind ik zo leuk, lekker speels en eigenwijs. Heel erg tof!

De collectie van The Animals Observatory is voor kids van 0 t/m 12 jaar. 

Alle bovenstaande foto’s zijn eigendom van The Animals Observatory.

Wat vind jij van de nieuwe najaarscollectie van The Animals Observatory? 

Dit vindt je vast ook leuk om te lezen:

Spread the love

You Might Also Like