kinderkleding Shopping

Koopjes jagen in de Sale of nieuwe collectie?

30 januari 2020
“Final Sale! Uitverkoop! 70% korting!”, overal kun je nu de leukste koopjes scoren in de Sale. Maar ook de nieuwe collecties hangen vanaf nu in de winkel. Ga je dan voor de laatste pareltjes uit de Sale óf kun je juist niet wachten om eindelijk de nieuwste collecties te shoppen?!

Sale, Sale, Sale!

Ik zal het niet ontkennen, ik ben dol op Sale en weet altijd wel de mooiste krenten uit de pap te halen. Vooral kinderkleding koop ik het liefst met korting. Zeker aangezien mijn smaak toch wel voornamelijk gaat naar duurzame merken, die daarom ook wat duurder zijn in de portomonee. Omdat ik alles leuk vind en vaak niet kan kiezen, shop ik het liefst in de Sale. Zo blijft het (ook voor mij) betaalbaar én leuk.

Handig Sale overzicht

Ik weet inmiddels precies hoe en waar ik mijn favoriete merken kinderkleding voor fijne saleprijzen kan shoppen, Hiervoor maak ik regelmatig een handig Sale overzicht, zoals deze voor de huidige kinderkleding Sale. Hierin verzamel ik alle kortingscodes en de laatste updates van de sale. Super handig, maar daarnaast ook extra verleidelijk, hihi!

foto door: Maljaars Fotografie – ook foto bovenaan artikel

Tips en trucs

Natuurlijk zijn er genoeg andere handige tips en trucs hoe je de leukste koopjes kunt jagen en toch kunt besparen. Zo deelde ik mijn persoonlijke tips en trucs in een handig artikel. Zo kun je jezelf inschrijven op nieuwsbrieven van je favoriete merken. Of ze volgen via hun Social Media, zodat je nooit de laatste kortingsacties en codes hoeft te missen. Je bent er als eerste bij en hebt vaak nog veel keus!

Nieuwe collecties

Nu de nieuwe collecties binnenstromen in de leukste (web)shops, merk ik ook dat het natuurlijk wel erg leuk is om ook daar weer wat moois uit te kiezen. Ik krijg helemaal zin in de zomer, met al die kleurrijke zomerkleding! Veel mensen gebruiken de kinderbijslag voor de kinderkleding. Slim! Hier ben ik eigenlijk altijd diegene die de kinderkleding shopt (van mijn eigen centjes). Het is echt mijn hobby en wanneer het uiteindelijk weer verkocht wordt, gaat de opbrengst ook weer terug in mijn portomonnee. Zo mag ik zelf kiezen wat er binnenkomt. Prima geregeld, toch?

De laatste sale pareltjes van Like Flo

Sale of nieuw?

Wat kies ik dan? Ga ik voor de laatste Sale pareltjes of koop ik mijn favoriete items uit de nieuwe collecties? Eigenlijk doe ik beiden. Ik shop nog steeds in de Sale. Of het nou een toffe rok is van Like Flo of een item wat ik al maanden op mijn wensenlijst heb staan. Maar ook van de nieuwe collecties heb ik mijn favorieten inmiddels als in huis. Het is ook allemaal zo leuk!

Wat doe jij? Ga jij voor de laatste Sale óf koop je liever nieuwe collectie?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like