kinderkleding

Janske’s kidsfashion musthaves #11 – Bobo Choses SS20 “A Dance Romance” collectie

16 januari 2020
Yes, daar is hij weer, de nieuwe lente/zomer collectie van Bobo Choses! Het eerste item is al in huis en er gaan er vast weer vele volgen. Bobo Choses blijft toch wel mijn favoriete kinderkledingmerk en ook dit keer ben ik weer blij verrast met de nieuwe ‘A Dance Romance’ collectie. Hij is weer te gek!
Bobo Choses

Bobo Choses

Al jaren ben ik fan van dit mooie Spaanse kindermodemerk. De kleuren, de stijl en materialen, ik word hier zo blij van! Lola en Coco hebben inmiddels al een hele mooie collectie van de mooiste ‘Bobo’ pareltjes verzameld in hun kledingkast(en en rek – oops!). Hieronder een paar voorbeelden;

A Dance Romance

‘Children are very passionate about dancing. They know there isn’t a right way and a wrong way, but just your own way. Dancing gives us a feeling of happiness; makes ourselves feel confident and becomes a way to express what we cannot put into words. Bobo Choses’ new Spring/Summer 2020 collection is inspired by the joyful world of dance. Let yourself go to the rhythm, dance and feel happy!’

De nieuwe ‘A Dance Romance’ collectie is gebaseerd op dansen en je hier goed bij voelen. ‘Dance like nobody is watching’. Daar wordt toch iedereen blij van? Met mooie kleuren, toffe prints en opvallende pasvormen. Kleding waar je heerlijk in kunt dansen!

Bobo Choses – A Dance Romance

Mijn favorieten van deze collectie

Oh, wauw….ik kan bijna niet kiezen. Het roze shirt met de olifant heeft Lola al in haar kledingkast hangen (lucky girl!). Ik vind de geel met zwarte stippenprint erg tof (I looovvvee stipjes!), zo ook de peachy badstof stippenprint. Ook heb ik een zwak voor de Bobo tuinbroeken en jumpsuits, die zijn altijd zo ontzettend vrolijk! Check hier nog veeeeel meer mooie items uit de nieuwe collectie!

De collectie van Bobo Choses is voor kids van 0 tot 11 jaar. 

Alle bovenstaande foto’s zijn eigendom van Bobo Choses.

Wat vind jij van de nieuwe najaarscollectie van Bobo Choses? 

Bekijk hier ook de toffe voorgaande collecties van Bobo Choses:

hersft/winter 2019/2020Lente/zomer 2019herfst/winter 2018/2019Lente/zomer 2018herfst/winter 2017-2018

Spread the love

You Might Also Like