Concert Review

Win 2 x 2 tickets kinderconcert ‘Sticks, hoe klinkt oer?’ (winactie #110)

9 januari 2020
De laatste dag van de kerstvakantie sloten we af met een muzikaal uitstapje naar Muziekgebouw Eindhoven. Samen bezoeken we de voorstelling ‘Kriebel’, een speciale 2+ voorstelling waarbij we zelfs op het podium in de grote zaal mogen plaatsnemen. Een intiem en bijzonder kinderconcert. Lijkt jou dit ook super leuk? Ik mag 2 x 2 tickets weggeven voor een ander kinderconcert in Muziekgebouw Eindhoven!

Kriebel

“Hoe klinkt een kriebel in je buik? En wat gebeurt er als die kriebel langzaam via je keel en je mond naar buiten glipt, de lucht door zweeft, door de ruimte vliegt en floeps, via de viool, zjoef, de marimba in kruipt?

Een vioolspelende zanger, een dansende percussionist en een zingende danseres nemen je mee in een speelse ontmoeting tussen dans, muziek en stem. Een peuterconcert dat alle zintuigen kriebelt.”

Bijzonder en grappig

Het trio was de voorstelling ‘Kriebel’ samen brengt zijn de getalenteerde Nederlandse Tiemo Wang (zang en viool), Russische Vitaly Medvedev (slagwerk en dans) en Ierse Sarah Reynolds (dans & stem). In kleurrijke outfits, die perfect matchen met het speelse decor, brengen ze ons een bijzondere en grappige voorstelling. Door de intieme setting waarbij het publiek met de artiesten op het podium zit, maakt het nog specialer.

Na het concert krijgen de kinderen allemaal stokjes waarmee ze zelf de instrumenten kunnen bespelen. Ook kunnen ze de artiesten ontmoeten en een handje geven. Natuurlijk staat er in de foyer zoals altijd een lekker glaasje ranja en wat lekkers klaar om nog even lekker na te genieten van de voorstelling.

OORKAAN

“Oorkaan maakt met topmusici concerten voor kinderen. Oorkaan wil zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Dit doet Oorkaan in theatrale en verrassende vormen. Oorkaan richt zich daarbij op klassieke muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu.”

Wat vonden wij van de voorstelling?

Wij vonden de voorstelling weer erg leuk. Zo bijzonder hoeveel verschillende talenten sommige muzikanten hebben. Hoe het gecombineerd word en hoe zelfs de outfits en het decor perfect bij elkaar passen. Het plaatje klopte helemaal en de kids waren van het begin tot het eind geboeid.

Ook erg leuk dat we na het optreden zelfs de instrumenten mochten bespelen. Zeker voor alle kleine minimuziekkantjes is dit natuurlijk een hele belevenis. En dat ook nog op het podium! Super leuk!

WINACTIE (gesloten)

Win 2 x 2 tickets voor kinderconcert ‘Sticks, hoe klint oer?’ (4+) op zondag 2 februari in Muziekgebouw Eindhoven!

Het volgende OORKAAN kinderconcert in Muziekgebouw Eindhoven ‘Sticks, hoe klinkt oer?’ beloofd weer een bijzondere muzikale belevenis te worden. Wil jij er bij zijn met je kid(s)? Doe dan mee met deze toffe winactie en win 2 tickets voor het concert!

Hoe kun jij winnen?

Laat hieronder in een reactie weten voor wie jij deze 2 tickets het liefst zou willen winnen!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of Instagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met woensdag 15 januari 2020. Daarna maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Gefeliciteerd Katrien en Anna (voor kleinzoon & zusje), jullie hebben beiden 2 tickets gewonnen voor dit kinderconcert! Veel plezier samen!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • elisabeth maria martina 9 januari 2020 at 07:35

  dit vinden lise en quinn vast helemaal top

 • Anna Knapen 10 januari 2020 at 04:21

  Hoi. Leuke actie weer. Angela schijf viel erg in de smaak bij dochter Julia. Ik doe graag weer mee voor haar.

 • Anna 10 januari 2020 at 09:24

  Wat zou dat leuk zijn voor mijn vijfjarige kleinzoon en zijn
  zusje! Hij is vrij druk maar als er muziek klinkt wordt hij een ander kind! Wat zou dit fantastisch voor hem zijn!

 • katrien 14 januari 2020 at 09:31

  Ooo wat klinkt dit stoer!
  Mijn kinderen zijn volop bezig met het zoeken naar een instrument om te bespelen.
  Mijn oude Djembe, de gitaar van hun vader, momenteel hebben ze bij een vriendje op de piano gespeeld,….
  Ik doe dus graag mee om deze reis door de wereld van muziek te verkennen