Blog

Mijn 10 best gelezen artikelen van 2019

30 december 2019
Wow, het jaar is gewoon alweer bijna voorbij. Een jaar waarin ik als blogger ontzettend ben gegroeid en veel heb geleerd. Mijn beste jaar tot nu toe als ik kijk naar het aantal bezoekers met een stijging van maar liefst 62%! Wow, wat ontzettend gaaf! Zo bijzonder dat zoveel mensen mijn blog weten te vinden! Om terug te kijken welke artikelen het best gelezen zijn, heb ik ze hier op een rijtje gezet!

10. Oreo monchoutaart recept

Deze taart is gewoon zooooo slecht lekker, ik snap wel dat deze nog steeds vaak gelezen wordt. Hier wordt hij wel eens op feestjes gemaakt, al probeer ik mij in te houden, want hij is zoooo slecht voor mijn billen! Hahaha!

9. Hoe ik 10 kilo ben afgevallen in 2 maanden

Misschien dat daarom (door dezelfde mensen?) dit artikel ook zo populair is? Na het eten van die Oreotaart heb je wel het gevoel dat je 10 kilo af wilt vallen, dus ik snap het wel! In de zomer van 2017 begon ik met afvallen. Dat ging mij super goed af. Ik schreef er een artikel over hoe ik het mij gelukt is.

8. 7-gangen kerstdiner – simpel, snel en lekker!

Wat grappig is, dit artikel wordt gewoon het hele jaar door goed gelezen. Ook wanneer we midden in een hittegolf zitten in augustus. Bizar! Een paar jaar geleden maakte ik een 7-gangen kerstdiner en deelde het in dit artikel. Allemaal heerlijke, simpele en snelle gangen. Perfect voor ieder kerstdiner!

7. Regenboog kwarktaart – (simpel) recept

Deze blijft ook zoooo leuk en lekker, mijn regenboog kwarktaart. Op ieder feestje altijd weer een succes en super simpel om zelf te maken! Ik word nog steeds regelmatig in foto’s getagd van mensen die hem zelf ook hebben gemaakt. Zo leuk!

6. Traktatie inspiratie voor afscheid kinderdagverblijf

Ik ben dol op leuke traktaties en vind het leuk om er echt een feestje van te maken. Hier ben ik niet alleen in, want ook veel van jullie konden wel wat inspiratie gebruiken voor toffe traktaties.

5. 10 x Gezonde Kersthapjes

Nog een blog over eten. Dit keer met 10 gezonde kersthapjes. Deze was vooral erg populair tijdens december. Super handig voor alle kerstdiners op school en thuis. We willen toch graag gezonde hapjes maken. Dat is fijn! Ik merkte het dit jaar ook tijdens het kerstontbijt en diner dat er veel meer gezonde hapjes waren in vergelijking met vorig jaar.

4. DIY #8 – Hippe dieren traktaties (Crea-hop+winactie!)

Nog meer traktatie inspiratie! Dit is ook wel echt een hele leuke! Dierentraktaties zijn steeds populairder en ook deze vielen hier ontzettend in de smaak. Ze zijn super simpel te maken, niet duur én mega leuk om te trakteren!

3. De 5 tofste Ikea Kura bed hacks – welke kiezen wij?

Ikea hacks zijn toch wel er populair. Zo ook deze. Ik krijg regelmatig mails met vragen over hoe wij ons bed precies hebben gemonteerd of geverfd. Ik zal binnenkort toch maar eens een artikel hierover delen, want ons stapelbed is zo tof geworden! Je kunt hem hier bewonderen.

2. DIY #12 Simpel & Hippe traktaties voor afscheid op kinderdagverblijf

Jep, toch weer die traktaties. Mensen willen graag een leuke traktatie maken, maar hij moet wel simpel en hip zijn. Best logisch toch?!

1 . 10 x Snelle en simpele afscheidscadeautjes voor de juf

Laten we dan vooral de juf niet vergeten. Het meest gelezen artikel van 2019 op Janske.nl is speciaal voor de juf! Dat is wel super leuk. Ik vind het altijd tof om juffen een cadeau of bedankje te geven. Gewoon zomaar, bij een verjaardag of welke reden dan ook. Gewoon omdat het kan en omdat ik juffen en leidsters zo waardeer in alles wat ze doen voor onze kids. Dus als je juf of leidster bent en dit leest, dankjewel!

Food/DIY blog?

Als ik zo hierboven mijn top tien best gelezen artikel zie, lijkt het bijna alsof Janske.nl een DIY/Food blog is. Ik merk dat dit wel onderwerpen zijn die ik zelf ook erg leuk vind. Het liefst zou ik hier nog veel meer tijd en aandacht aan willen besteden, maar deze kosten vaak het meeste tijd om uit te werken. Iets waarvan ik altijd te kort kom. Misschien is dat wel een mooi doel voor volgend jaar. Mijn tijd beter verdelen. Beter plannen.

Ik vind het zelf leuk om te schrijven over verschillende onderwerpen. Daarom ook mijn slogan “alles waar je blij van wordt”. Daar vallen ook uitstapjes, hotspots, kinderkleding ,reviews en winacties onder. Lekker veel variatie dus. Dat is ook wat ik wil blijven voortzetten in 2020.

Wat was jouw favoriete artikel op Janske.nl? Waar zou je graag meer over willen lezen?

Ook leuk om te lezen:

Spread the love

You Might Also Like

 • Tineke 31 december 2019 at 08:06

  Ooh het artikel van 10 kilo in 2 maanden zal ik even lezen. Ik start morgen met WW en misschien staan er nog wat tips tussen.

  • Janske 31 december 2019 at 09:05

   Ohhh succes alvast! You’ve got this!

 • Nicole Orriëns 1 januari 2020 at 11:23

  Leuk om te zien zeg. Ik snap best dat je post over 10 kilo afvallen in zo’n korte tijd goed gelezen werd. Dat klinkt bemoedigend : )