Persoonlijk Shopping

Wat wil je voor je verjaardag, schat?

29 december 2019
Op de eerste dag van 2020 mag ik 37 (!) kaarsjes uitblazen op mijn verjaardagstaart. Wow! December zit altijd vol met feest en cadeautjes, dus vergeet ik vaak dat ook mijn verjaardag daarna meteen weer voor de deur staat. Vriendlief roept al de hele maand “Wat wil je voor je verjaardag, schat?”. Want ja, wat wil ik eigenlijk voor mijn verjaardag?

Happy New Birthday

“Ben je echt op 1 januari jarig?!” is een opmerking die ik ieder jaar opnieuw weer krijg. “Ja, echt waar”. “Oh, wat een rotdag om jarig te zijn”. Dat is bijna altijd de volgende opmerking. Vroeger vond ik het altijd wel cool om op deze dag jarig te zijn. Altijd groot feest, vuurwerk en zowel ’s avonds als de dag erna gezelligheid. Dat is juist super bijzonder.

37,5 jaar feestje?

Nu vind ik het eigenlijk steeds minder bijzonder. Misschien heeft het met januari te maken, zo ineens zijn alle feestjes weer voorbij en is er ineens rust in huis. Ook het feit dat het moeilijk blijft om mensen uit te nodigen, omdat ze vaak toch niet komen. Vooral daarom vier ik het meestal niet, ik ben namelijk dol op feestjes geven. Misschien wil ik mijn 37,5e verjaardag wel vieren in de zomer. Dat is eigenlijk veel leuker, toch?

Cadeautjes

Maar goed, de vraag was wat ik voor mijn verjaardag wil. Want een verjaardag zonder cadeau(tjes) is geen echte verjaardag, toch? Net als veel mensen, weet ik het hele jaar wat ik wil krijgen, maar vaak als het dan eindelijk zo ver is, kan ik niets bedenken. Toch heb ik dit jaar wel een paar cadeauwensen kunnen bedenken.

Afspreken

Wat ik het liefst als cadeau zou willen krijgen van mijn vrienden en familie is om samen leuke dingen te doen. Met of zonder kids, gewoon gezellig een (mid)dagje samen zijn. Het hoeft niets te kosten en ik betaal gewoon mee, maar het samenzijn en samen herinneringen maken, dat is het mooiste cadeau wat ik zou willen.

Blog

Wat ik ook al jaren graag zou willen, is een mooi logo voor mijn blog. In januari bestaat mijn blog alweer 8 jaar en nog nooit heb ik een echt (en mooi) logo gehad. Zal het er dan nu eindelijk van gaan komen? Mijn blog is mijn kindje en groeit zo hard, daar hoort ook een mooi logo bij.

Telefoon

Voor mijzelf wil ik ook zelf een cadeau kopen. Ik wil nog steeds die nieuwe telefoon, dus dat vind ik wel een mooi cadeau om voor mijzelf te kopen. Dan mag vriendlief mij wel even helpen bij het uitkiezen van een extra grote geheugenkaart, alle telefoon accessoires en een universele houder, zodat ik helemaal compleet ben voor het nieuwe jaar. Ja, daar word ik wel blij van!

Dankbaar

Verder heb ik voor nu (nog) geen cadeauwensen. Ik ben namelijk al een enorme bofkont en heb ik al zoveel. Dankbaar dat ik weer een jaar vol heb mogen maken en dat ik gewoon alweer 37 kaarsjes mag uitblazen! Wauw!

Nog één ding dan…

Nou ja….er is nog één ding wat ik nog wel zou willen…deze (Backstreet) Boys op mijn verjaardag misschien: (best leuk, toch?)

Backstreet Boys in Atlanta 2013
Samen met de Backstreet Boys op Howie’s verjaardag in Atlanta, jep, that’s me!

Welk cadeau wil jij graag voor je verjaardag?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Will 3 januari 2020 at 00:01

  Wat leuk dat je op 1 januari jarig bent.
  (Mijn vader was ook op die dag jarig)
  Nog gefeliciteerd Janske
  Ik hoop dat je een geslaagde verjaardag hebt gehad met leuke cadeaus.
  Ik wens jullie ook een gelukkig en gezond 2020.

  • Janske 3 januari 2020 at 10:01

   Wat toevallig! Dankjewel, het was een fijne verjaardag!