Review Shoptip winactie

Apetoffe thuisideeën van Monkey Moves (Review + winactie #109)

28 december 2019
Tegenwoordig spelen kinderen steeds minder buiten en kijken ze liever tv in plaats iets actiefs doen. Monkey Moves wil kinderen weer goed leren bewegen en geeft daarom sportlessen, sportieve kinderfeestjes en nog veel meer leuke activiteiten. Alles om kids lekker te laten bewegen. Ook hebben ze toffe spelletjes voor in huis, zodat je kids thuis ook lekker kunnen spelen en sporten! Lola en Coco mochten de eerste twee spellen uitproberen én je kunt ze zelfs winnen op Janske.nl!

Monkey Moves

“Kinderen goed leren bewegen, daar gaan we voor bij Monkey Moves. Voor ons is sport hét middel om kinderen fit en zelfredzaam te maken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen tot volwaardige kleine apekoppen die steeds weer nieuwe stappen durven te zetten, nieuwe dingen leren en met een positief zelfbeeld de wereld ontdekken. Middels sportieve activiteiten, passend bij de sociale- en motorische vaardigheden van onze verschillende leeftijdsgroepen, helpen wij jou als ouder met dit stukje van de opvoeding!”

Boek 20 Spellen om samen heerlijk in TOUW te zijn

Eerst proberen we de spellen uit met het touw. In het bijgeleverde boekje staan maar liefst 20 spelletjes, welke je allemaal samen kunt spelen. Van figuren en vormen maken, tot verspringen, van touwtrekken tot balanceren. Al snel komen we er achter hoeveel leuke spelletjes je kunt spelen met alleen een simpel stuk touw. De meiden vinden het reuze interessant en verzinnen zelf ook nog wat spelletjes. Wat een lol.

Boek 25 Quality time spellen met stippen

Het tweede spel wat we uitproberen is het spel met de stippen. Vijf ronde kartonnen stippen in vijf verschillende kleuren. De stippen worden meteen als “eilandjes” op de grond gelegd, zodat de meiden er op kunnen stappen. De dames sorteren kleuren, maken patronen en proberen zoveel mogelijk stippen in een mandje te werpen. Ook bij dit spel staan er zelfs 25 spelletjes omschreven in het boekje.

Je kunt dus zelf kiezen welk spel je het leukst vindt én lekker afwisselen. Ook dit spel is weer zo simpel, maar zo vermakelijk! De dames spelen er leuk samen mee en bedenken steeds weer een nieuw spel. Leuk om ze zo samen te zien spelen. Veel leuker, dan passief voor de tv zitten.

Wat vinden wij van de spellen van Monkey Moves?

Monkey Moves leert kinderen een leven lang gezond bewegen, dat is natuurlijk wat iedere ouder graag wilt voor zijn of haar kids. Ik merk dat mijn dochters steeds liever kiezen voor de tv, terwijl ze dol zo zijn op sporten. Lola zit niet voor niets op dansles én balsport. Zo probeer ik ook steeds meer speelgoed te kopen waar ze zelf lekker actief mee kunnen spelen, zoals rivierstenen en een Wobbel. Lekker actief en zelf creatief spelen. Super leuk!

Deze twee spellen lijken misschien eenvoudig, wanneer je bedenkt dat je wat stippen, een touw en twee boekjes hebt. Maar als je ziet hoeveel spelletjes je er mee kunt spelen en je kids zich er op zoveel verschillende manieren een lange tijd mee kunnen vermaken, dan is dat toch wel super tof om te zien. Speelgoed hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn om fijn mee te kunnen spelen.

Hier zijn de meiden in ieder geval nu al fan. Jammer dat de Monkey Moves gymlessen (nog) niet in Eindhoven zitten, want ik weet zeker dat mijn apekoppies daar graag naartoe zouden gaan! Al kan een sportief kinderfeestje wel in iedere stad! Misschien een leuk idee voor Lola’s kinderfeestje in mei! Voor nu kunnen we in ieder geval lekker spelen met deze twee spellen. Ik ben benieuwd of er nog meer van dit soort toffe spellen in de webshop komen binnenkort! Deze zijn in ieder geval goed gekeurd!

DUO WINACTIE (gesloten)

Heb jij in huis ook zo’n vrolijk apekoppie in huis? Of misschien een paar? Ken je nog iemand die er ook een heeft? Ik mag maar liefst twee sets (de stippen én het touw spel ) t.w.v. € 28,30 weggeven! Eén set voor jou én één set voor je vriendin, buurvrouw, juf, gastouder of wie dan ook! Doe je ook mee samen met iemand?

Hoe kun jij winnen?

Laat hieronder in een reactie voor wie jij deze toffe sets wilt winnen en waarom!

Let op: Je maakt kans om te winnen wanneer je zelf én je “partner” tijdens deze winactie ook de spelregels juist volgt.
 • Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.
 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of Instagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 4 januari 2020. Daarna maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Gefeliciteerd Marjolein van der Lei en André de Haan, jullie winnen beiden een speelset van Monkey Moves! Heel veel speelplezier gewenst!

Kende je Monkey Moves al?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • elisabeth maria martina 28 december 2019 at 07:16

  ik ken 2 leuke aapjes die deze monkey moves helemaal te gek zullen vinden

 • Alma 28 december 2019 at 07:22

  Hoe leuk voor mijn 4 aapies. En dan 1 voor op school en 1 voor thuis!

 • Monika 28 december 2019 at 07:41

  Leuk! Ik doe graag mee met Linda. Die is juf én heeft 3 kids. Daar komt het dus wel goed terecht. Welke verdeling we zouden maken weet ik nog niet! Daar komen we wel uit 😉
  Liefs!

 • Wiene Meurs 28 december 2019 at 08:15

  Super tof voor onze 2 aapjes Pom en Kaat en over een tijdje ook voor (jongens)aapje nr3 die in maart geboren wordt! En natuurlijk voor hun nichtje Fela (die weer veel neefjes/nichtjes heeft) die ook heel erg van springen, klimmen, dansen, klauteren houdt! Mooie aanvulling op de geïmproviseerde gymles (met oude gymbank) bij (oppas)oma Bol!

  • Margriet 4 januari 2020 at 21:52

   Doe op de valreep nog even mee , leuk zeg

 • Goele H 28 december 2019 at 08:23

  Ik doe graag mee voor mijn 3 kleine apen hier in huis, ze zouden dit geweldig vinden. En ik geef de andere set aan mijn dochtertje haar klas, ik weet zeker dat ze het daar erg leuk zouden kunnen inzetten om de kinderen nog meer aan het bewegen te zetten. (Aangezien ik school niet kan laten meedoen, tag ik mijn man Andy. )

 • Mellany 28 december 2019 at 09:23

  Ik doe graag mee voor ons gezin en dat van mijn vriendin Stephanie. Beide hebben we twee kids, Max (4) & Emma (2) en Maddie & Evy en ze doen graag spelletjes! Emma is echt een klimmer en springt super goed en Max danst als de beste. Wat meer ideeën voor bewegingsspelletjes lijkt ons prachtig en nuttig.

 • Marian B 28 december 2019 at 11:23

  Ik heb twee apenkopjes die graag spelen en bewegen. Dit is weer wat nieuws, goed tegen het vervelen en voor hun eigen creativiteit om er nog iets anders bij te bedenken. Een mooie stimulans, de andere set zou ik graag aan mijn zusje geen die ook twee leuke aapjes heeft.

 • Myrthe 28 december 2019 at 12:01

  Ik zou heel graag dit mooie spellenpakket winnen. 1 pakket zou ik meenemen als ik ga oppassen zodat ik iets anders met ze kan doen. Na 6 jaar oppassen heb ik heel de spellenkast al gehad😁😛. En het andere pakket zou ik aan mijn lieve nichtje en neefje geven💗 echt 2 apenkoppies🙈😛

 • Linda Zwegers 28 december 2019 at 12:09

  Samen met vriendinnetje Monika! Zij 2 apenkoppies, ik 3 draakjes…… niks verdelen, ieder half jaar ruilen!

 • Iris Bakker 28 december 2019 at 12:53

  Ik kende deze spellen nog niet, maar ze klinken echt super leuk! Ik doe graag mee voor mijn twee apenkoppen en voor de drie apenkoppen van mijn vriendin.

 • Marjolein van der Lei 28 december 2019 at 13:07

  Wat weer een toffe actie!
  Ik volgde monkey moves al een tijdje en ben nog steeds erg nieuwsgierig naar het stippen spel! Ik denk dat Daan het erg leuk vind om te spelen! Hij is het liefst buiten lekker actief bezig maar met slecht weer weet hij binnen vaak niet echt waar hij zijn energie in kwijt kan. Dit lijkt me nou echt iets waar hij dat juist wél mee kan! Ik doe graag samen mee met André de Haan zodat we ook een set aan onze school kunnen geven! Daar kunnen ze in het speellokaal fijn samen mee spelen! 😊

 • Marina 28 december 2019 at 14:28

  Oooh wat ontzettend leuk! Robin is bijna twee. Dus dit soort spelletjes beginnen echt leuk te worden. Cas van mijn vriendinnetje is 2,5.. dus samen spelen word steeds leuker 😇

 • Will 28 december 2019 at 20:08

  De spellen van Monkey Moves kende ik nog niet, maar vind ze erg leuk en eenvoudig.
  Doe graag mee samen met mijn dochter Rani, die drie levenslustige aapjes heeft die wel van een spelletje houden.
  Als ze thuis zijn uitgespeeld, kunnen ze altijd nog bij mij komen om weer lekker actief bezig te zijn.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor deze sets.

 • André de Haan 28 december 2019 at 21:25

  Ik doe graag samen mee met Marjolein van der Lei voor ons zoontje Daan en alle kinderen uit groep 1 en 2! Lijkt ons een erg mooi spel en wat zou Daan het gaaf vinden als hij een cadeau aan zijn school zou kunnen geven! Dan kunnen er nog heel veel kinderen mee spelen

 • Linda 28 december 2019 at 22:28

  O wat leuk! Ook ik doe graag mee voor mijn kleine (snot 😉 )aap Nova! Samen met ons dinnetje Linda voor haar minimonkey evi!

 • Linda 28 december 2019 at 23:19

  Jaaa leuk leuk! Hier voor onze twee (dansende) aapjes waarvan ik benieuwd ben wat ze er nog meer mee zouden gaan bedenken als nóg meer spelletjes en natuurlijk ons aapjesvriendinnetje Nova! En dan natuurlijk ook voor haar grote zus Alicia! Kunnen onze dametjes mooi ideetjes uitwisselen 👍🏼

 • Manon Kimmels 28 december 2019 at 23:21

  Graag voor ons zoontje, en op z’n school. Groetjes

 • janneke 31 december 2019 at 14:08

  ik doe graag mee voor mijn neefjes zodat zij samen en met vriendjes dit spel kunnen spelen

 • co 31 december 2019 at 14:11

  ik doe graag mee voor mijn neefje, nichtje en kleindochter, die graag en vaak bij mij komen logeren, lijkt me superleuk!

 • Barbara 31 december 2019 at 14:38

  Leuk zeg!!! Wij heb en zo’n heerlijk aapje thuis 😍
  En een vriendin heeft er zelfs 3! Die zouden het ook echt super vinden.
  Wij gaan duimen, en ik ga je volgen op fb 😊😊✨

 • Marijke 31 december 2019 at 14:59

  Ik doe mee voor mijn kleinzoon!

 • Jan 31 december 2019 at 16:31

  Super leuk om onze kinderen te vermaken met deze leuke speelsets .
  Heel graag waag ik hiervoor een kansje .

 • A. 31 december 2019 at 17:35

  Stippen daar doen we voor mee….ook voor zijn vrouw (vriendinnetje) 🙂 voor ons achtjarig zoontje want dan spelen ze samen binnen met deze donkere dagen.

 • anja 31 december 2019 at 21:02

  erg leuk voor de kids en zeker voor de kinderen met een verstandelijke handicap op mijn werk

 • Nelly 1 januari 2020 at 11:20

  Mijn dochters zullen hier heel blij van worden.

 • Carla 1 januari 2020 at 11:55

  Héél erg leuk om te winnen!
  Doe graag mee voor m’n kleinkinderen.

 • Renilda 1 januari 2020 at 15:30

  Ik loot graag mee voor mijn kleinkinderen

 • Iris 1 januari 2020 at 15:31

  Wat leuk voor mijn 2 aapjes👍 ik doe mee

 • Annelies van Hurne 1 januari 2020 at 19:44

  Dit is een leuk en actief spel voor mijn zoontje Xavi. En voor hem doe ik mee. Hij is best wel druk als hij speelt. Misschien kan hij hier zijn energie in kwijt. Hij houd van spelletjes.

 • Sandra 2 januari 2020 at 11:35

  Wauw wat een te gekke prijs zeg!! Ik doe heel graag mee voor mezelf en voor mijn moeder. Mijn moeder is lerares op een basisschool en ze geeft dit jaar les aan groep 3. De kinderen moeten van alles leren maar het leukste blijft toch wel spelletjes spelen en lekker bewegen. Ik denk dan ook dat dit pakket heeel goed gebruikt kan worden in haar klas, daar zullen de kinderen heel blij van worden want dan is er nog meer aanleiding om lekker te bewegen en voor even die rekensommen en schrijflessen te vergeten.