Fashion Kerst

Mama’s kerstoutfit – Glitters of casual?

21 december 2019
Volgende week is het gewoon alweer kerst! Heb jij je kerstoutfit(s) al klaar hangen? Ga je voor glitter en glamour, of toch liever lekker casual? Draag je de hele week je favoriete foute kersttrui en huispak of pak je helemaal uit? Want wij mama’s mogen toch ook even shinen met kerst, toch?

Keuzestress

Wanneer de feestdagen weer voor de deur staan, heb ik altijd het gevoel dat ik niets feestelijks meer in mijn kast heb hangen en krijg ik spontaan zin om ook voor mijzelf een mooie feestoutfit te scoren. Al zo lang ik mij kan herinneren vind ik het ieder jaar toch altijd weer lastig om te kiezen wat ik dan precies leuk vind. Ga ik voor een over the top glitterjurk of hou ik het meer casual met één opvallend feestelijk item. Ieder jaar opnieuw heb ik opnieuw last van keuzestress.

Geen strakke shapewear

Bovenal wil ik dat ik mijzelf comfortabel voelen in mijn outfit. “Gelukkig” ga ik niet meer echt “op stap” deze feestdagen en vier ik de feestdagen thuis en bij vrienden. Ik hoef mijzelf dit jaar dus niet perse in mijn strakke shapewear te hijsen. Wel zo gunstig en comfortabel tijdens een kerstdiner. Alleen ben je daardoor dan wel weer sneller geneigd om je foute kersttrui of comfortabele outfits uit te kiezen in plaats van uit te pakken.

Twinnen met je kids

Ook dit jaar is er weer genoeg moois om uit te kiezen. Je kunt zelfs steeds makkelijker twinnen met je kids. Beiden in een mooie jurk vol pailletten of een hippe velvet top aan. Een stoere rok met glitterpanty, hippe boots er onder en een mooie top. Ik vind het allemaal te leuk!

Eyecatchers en accessoires

Je hoeft natuurlijk niet een compleet nieuwe outfit te kopen (al is dat natuurlijk wel leuk!). Je kunt je eigen kleding ook feestelijk maken met één eyecather met extra veel glitters of met feestelijke accessoires. Dan ben je snel klaar én kun je jouw kerstoutfit toch het hele jaar door blijven dragen. Dat is sowieso altijd wel fijn, vind ik zelf. Dat je er nog veel vaker in kunt shinen, toch? Ik heb hierboven alvast inspiratie verzameld uit de webshop van OTTO voor mijn eigen kerstoutfits.

Welke items vindt jij hiervan het leukst voor kerst? Ga jij voor glitters of casual?

Spread the love

You Might Also Like