Kids

Zo ziet de perfecte telefoon voor kids er uit

17 december 2019
Hoe zou het zijn als mijn kids nu al (ze zijn 3 en 5) een eigen telefoon zouden hebben, welke functies zouden er op zitten en waar moet hij allemaal aan voldoen? Ik weet zeker dat deze telefoon super cool zou zijn en mijn kids er zich de hele dag prima mee kunnen vermaken. Het zou het speelgoed van het jaar worden al ik vraag mij af of er รผberhaupt wel mee gebeld zou worden. Zo zou de perfecte telefoon voor kids er uit zien!

Een super telefoon

Wat moet de perfecte telefoon voor kids allemaal kunnen? Eens kijken…wat vinden kids het allerleukst om te doen? Video’s kijken, zelf filmpjes maken, spelletjes spelen en natuurlijk foto’s maken…moet hij รผberhaupt wel kunnen bellen? Ja,dat wel, anders is het natuurlijk geen telefoon. Laten we eens een lijstje maken van alle Apps en functies die deze super telefoon moet hebben.

Wensenlijstje

 • Een Prepaid abonnement, zodat hij ook kan bellen (wel zo handig met een telefoon) en zodat er ook een limiet op zit (fijn voor de portemonnee van papa en mama).
 • Een camera die heel veel mooie foto’s en video’s kan maken met special effects
 • Spelletjes, heeeeel veel spelletjes, zodat je je nooit hoeft te vervelen
 • Muziek, zodat er ook lekker gezongen en gedanst kan worden
 • Een groot beeldscherm, zodat je overal en altijd je favoriete filmpjes kunt kijken
 • Educatieve spelletjes, zodat je spelenderwijs toch iets kunnen leren (en je tegen papa en mama kunt vertellen wat je allemaal geleerd hebt van je telefoon!
 • Een chat met al je vriendjes en vriendinnetjes, zodat je altijd de leukste icoontjes naar elkaar kunt sturen
 • Een zaklamp, die je aan kunt doen, om ’s avonds stiekem nog een boekje te lezen onder de dekens
 • Een gps, zodat je ouders je kunnen volgen รฉn zodat je je telefoon altijd terug kunt vinden, wanneer je hem weer eens ergens bent kwijtgeraakt
 • 10 verschillende telefoonhoesjes, zodat je deze regelmatig kunt wisselen, denk aan regenbogen en unicorns
 • Een batterij die het de hele dag volhoudt
 • Een geheugen waar je oneindig veel foto’s en video’s in kunt opslaan, want we willen natuurlijk alles bewaren

Mijn ideale telefoon voor kids?

Mijn ideale telefoon voor kids zou een stuk minder cool zijn. Ik zou dan wel kiezen voor Simyo prepaid internet, zodat we er een prepaid simkaart in kunnen zetten. Zo weet ik zeker dat we geen verrassing krijgen aan het eind van de maand, wanneer de telefoonrekening binnenkomt. Ook zou ik er het liefst een limiet op zetten voor een maximaal aantal minuten op je telefoon per dag. Papa zou een gps er op willen en ik kijk het liefst mee in ieder Whatsapp gesprek.

Ook rondstruinen op internet zit ik nu echt nog niet op te wachten. Dat is ook nog zo’n ding wat volgens mij best lastig is. Wij zitten hier voorlopig nog niet in de fase van de eigen telefoons, al zou Lola er nu best al eentje willen hebben. Toch lijkt mij dat best lastig om de controle er over te houden zonder dat het een obsessie wordt of dat je kids stiekem gaan internetten, bellen en Whatsappen.

Toevallig zie ik bij mijn collega dat hij zijn tienerdochters ieder een uur per dag op hun telefoon laat “spelen”, daarna moeten ze deze weer netjes inleveren. Dat vind ik wel een goede manier, ik ben benieuwd of dat hier over een aantal jaar ook gaat werken. We gaan het zien wanneer hier de eerste telefoon in huis komt voor de kids. Ik ben nu al benieuwd wat deze allemaal kan!

Hoe zou de perfecte telefoon voor jouw kid(s) er uit zien?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge