low-budget

Je zorgverzekering vergelijken is niet moeilijk

13 december 2019
Het jaar zit er weer bijna op. Het perfecte moment om je zorgverzekering te vergelijken en daar waar je kunt besparen door over te stappen. Dit is echt zo’n klusje waar niemand op zit te wachten. Zoveel tijd om alle zorgverzekeraars naast elkaar te leggen, pffff, laat maar! Of is dat helemaal niet zo moeilijk en eigenlijk zo gepiept? Op een eenvoudige manier vergelijken en in 2020 besparen! Het kan dus toch!

Waarom teveel betalen

Bij ons is vriendlief ieder jaar diegene, die de zorgverzekeringen met elkaar vergelijkt. Waarom? Omdat hij het net iets minder erg vindt om uit te zoeken dan ik. Zeker nu ik ook gebruik maak van de fysio, een aanvullende tandartsverzekering heb én ook graag af en toe een nieuwe bril wil aanschaffen. Dan kan het best wel schelen welke zorgverzekering het beste bij ons past.

Omdat we vaak zien dat we flink kunnen besparen wanneer we overstappen, hebben we dit ook al een aantal keren gedaan. Want een zorgverzekering is al duur genoeg, dus waarom teveel betalen toch? Dan liever even de tijd nemen om het goed te vergelijken en uit te zoeken zodat je uiteindelijk een jaar lang minder hoeft te betalen. Dan heb je het snel terug verdiend.

Eenvoudig en snel vergelijken

Eigenlijk hoeft het helemaal niet zo lang te duren om verschillende zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken en is het helemaal niet zoveel werkt als de meeste van ons denken. Zo kun je hier snel en eenvoudig een zorgverzekering kiezen. Hier kun je zelfs 61 verzekeringen met elkaar vergelijken, vindt je altijd de laagste prijs én krijg je een ook nog een nuttig cadeau. Je kunt er zelfs ziekenhuizen of tandartsen vergelijken.

Het is super simpel. Je vult je persoonlijke gegevens in en start met vergelijken. Daarna sluit je jouw nieuwe zorgverzekering af en wordt je oude zorgverzekering door hen stop gezet. Hier hoef je zelf dus niets meer voor te doen. Je hoeft dus alleen maar snel en eenvoudig te vergelijken en stapt daarna over. Zo kun je een hoop onnodige kosten besparen. Een mooi begin voor het nieuwe jaar, toch?

Vergelijk jij ook zelf je zorgverzekering of laat je het door iemand anders doen?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Mindy 16 december 2019 at 21:43

  Nee ik vergelijk het niet omdat ik dus zoveel vergoedingen hebben lopen et cetera en dat dit dan gewoon het gemakkelijkste is op dit moment, ik vergelijk wel gas en energie

  • Janske 17 december 2019 at 09:32

   Snap ik. Bij jou zal het inderdaad een flinke puzzel zijn.Dat is al ingewikkeld genoeg.

 • Will 17 december 2019 at 00:19

  Wij veranderen niet van Zorgverzekering, omdat ik een herseninfarct heb gehad en dan doen ze altijd moeilijk.

  • Janske 17 december 2019 at 09:31

   Jeetje Will, wat heftig. Vervelend dat ze daarom moeilijk doen.