Review Shoptip winactie

Nikko VaporizR 3 bestuurbare auto (Review + Winactie #106)

11 december 2019
Ieder jaar opnieuw verteld vriendlief over hoe hij als klein jongetje toch zo graag een afstandbestuurbare auto wilde hebben. Ook mijn schoonmoeder kan het zich nog goed herinneren. Hij kreeg hem uiteindelijk niet, want hij was veel te duur. Toen ik laatst de vraag kreeg of we er een wilden uittesten, wist ik dat daar een aantal personen hier in huis daar heeel erg blij van zou worden. Met vriendlief in het bijzonder. Zijn langgekoesterde wens kwam eindelijk uit. Hij kreeg na al die jaren toch nog zijn afstandbestuurbare auto! Ook mag ik nog iemand net zo blij maken en er eentje weggeven! Yay!

Nikko VaporizR 3

“De volledig amfibische, afstandbestuurbare Nikko VaporizR 3 is als één van de weinige RC auto’s met zijn 2 motoren geschikt voor bijna alle terreinen! Door zijn uniek drijvend vermogen en zijn 4×4 aandrijving vaart hij zelfs in het water! Op de weg, water, ijs, sneeuw of off road, niks is hem te veel! 

VaporizR 3 rijdt tot 15 km/u, maakt 360 graden spins en met zijn geavanceerde 2.4GHz techniek heb je een bereik tot wel 40 meter en kun je racen met tot wel 10 personen tegelijk. VaporizR 3 wordt compleet geleverd, inclusief 3XAAA, 6.4V LiFePO4 accu, USB-laadkabel en 1,5u USB-snellader.” 

Hij is verkrijgbaar in 2 kleuren en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Je shopt hem o.a. hier:

Voordelen:

 • rijd makkelijk door zwaar terrein, gras, zand, bos
 • 2 sterke motor’s (linkse en rechtse wielen)
 • kan door water rijden, dus super leuk om met dit weer door alle plassen heen te rijden
 • kan heel eenvoudig en supersnel 360 graden rondjes draaien, vet cool!
 • eenvoudig te bedienen met makkelijke afstandbediening
 • is gemaakt van degelijk en stevig materiaal – kan dus tegen een stootje

Nadelen:

 • De auto heeft eigenlijk maar 1 nadeel, het opladen is zo omslachtig:
 • voor het opladen heb je steeds een schroevendraaier nodig om de USB kabel er uit te halen
 • het oplaad LED lampje zit IN zijkant van het snoervakje. Het was veel makkelijker als hij boven de auto zat
 • korte USB kabel
 • geen USB-oplader meegeleverd (gelukkig hebben we genoeg sterke USB opladers (2Amp)
 • slechte oplaad lampje indicator:
 •  rood knipperen is niet opladen maar dan staat de schakelaar van de auto fout
 • geen lampje: dit betekend dat hij klaar is met opladen (of je adapter is kapot of geen spanning)
 •  permanent rood: hij is aan het opladen

Wat vinden wij van de Nikko VaporizR 3?

Zowel papa als de meiden vinden de Nikko VaporizR 3 ontzettend cool. Ook al is de adviesleeftijd eigenlijk pas vanaf 8 jaar. Natuurlijk kan papa hem het beste besturen, maar Lola (5) en zelfs Coco (3) kunnen al een aardig wedstrijdje racen! Auto’s zijn dus echt niet alleen leuk voor de boys, onze meiden vinden het super cool om buiten samen met papa te racen! Het is gaaf dat deze raceauto overal overheen kan rijden. Hij is daarom het leukst om toffe off road parcours mee te rijden en niet zo zeer om alleen snel mee te racen. Mooi om te zien hoe de meiden het zo leuk vinden en hoe papa als een kleine jongen staat te stralen wanneer hij de afstandbediening in zijn handen heeft! Helemaal goed gekeurd en leuk voor alle leeftijden!

WINACTIE (gesloten)

Woohoooo, ik mag naast vriendlief en de kids ook een van jullie blij maken met de Nikko VaporizR 3 t.w.v. €59,99! Zo kan jij ook samen met je kid(s) gaan racen! Hoe gaaf is dat?

Hoe kun jij winnen?

Laat hieronder in een reactie weten voor wie jij de Nikko VaporizR 3 het liefst zou willen winnen en waarom!

 • Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.
 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of Instagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 17 december 2019. Daarna maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Gefeliciteerd Daan Moerland, jij wint de raceauto voor je jarige dochter én stiekem ook een beetje voor jezelf! Heel veel plezier er van!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Réwana 11 december 2019 at 06:46

  Denk dat zoonlief er ook wel heel blij van word, aangezien de vorige al niet meer leeft, ‘goedkope versie’ ‘snel leeg’ ‘geen kracht etc’ 🙂 dit zou dan een super kado voor onder de boom zijn👍

  • Marieke 11 december 2019 at 15:33

   Jaaa gaaf ik doe graag mee voor onze stoere vent cas, cas is volgende week jarig en dan mag hij vijf kaarsjes uitblazen

 • Mariska Ansems 11 december 2019 at 06:47

  Jaaa super gaaf voor bram en Tim… 8 en 10 jaar oud.
  In de speelgoedwinkel staan ze hier altijd bij te kwijlen Hahaha.
  Het zijn ook gave auto’s van Nikko.
  Dus ik doe graag mee voor mijn jongens.

  • Joline 17 december 2019 at 06:56

   Wauw echt super leuk voor mijn Milan van 9! Als alleenstaande mama is het niet altijd makkelijk om leuke cadeautjes onder de kerstboom neer te leggen maar ik weet zeker dat dit een succes zou zijn!

 • Patricia 11 december 2019 at 06:47

  Wat gaaf!!! Deze wil Kaylinn ook zo graag hebben 🙂 leuke actie wij doen zeker mee

  • Thomas Geurts 12 december 2019 at 22:47

   Voor ons Lynneke! Mijn dochter zou dit geweldig vinden.

 • Anna Wienen 11 december 2019 at 06:48

  Haaaaa dat is gaaf!! Ik weet zeker dat mijn dochter Julia die helemaal geweldig zou vinden!!

  • Lilian Wapperom-Declercq 12 december 2019 at 19:43

   Dit zou mijn zoontje zoooo gaaf vinden! Hij is helemaal weg van monstertrucks en auto’s die overal over heen kunnen crossen. Superactie!

 • Betti Scheringa 11 december 2019 at 06:56

  Supergaaf zeg, dit zou onze dochter Vanessa echt geweldig vinden
  En mijn man vast ook

  • Lisanne van den Heuvel 11 december 2019 at 13:17

   Hoe gaaf is deze prijs!!! 🥰 Kijk die gezichten!!!! Ik weet niet wie het leuker vind: je meiden, of je man! Hahaha! Hier ook 2 kids die deze auto mega gaaf zullen vinden! Duimen voor onze Lucas en Milan🍀🍀🍀

   • Roy 12 december 2019 at 23:29

    Voor onze dochter Eden (en beetje voor mezelf)

   • Claudia Diependaal 18 december 2019 at 00:40

    Ik dacht toch echt dat ik gisteren een bericht hier geschreven had! Ik vind het niet terug. Vreemd! Maar ok de kleinkinderen zouden er heel blij mee zijn, mocht ik de gelukkige winnaar worden! Ik volg je overal!

 • Ingrid Kleijer 11 december 2019 at 06:57

  Dat zou mijn stoere man Julian helemaal geweldig vinden. Ook al is hij pas bijna 5, hij is echt super handig met dit soort dingen. Daarnaast zal z’n grote zus Ilse vast en zeker klaar staan om hem te helpen (lees: zelf mee spelen). Vroeg me nog wel af: hoe lang duurt de auto met zo’n accu. Vroeger moest je constant laden/batterijen vervangen.

  • Laura van Hout 11 december 2019 at 07:13

   Deze auto is echt te gek! Onze mannetjes Finn💙en Mick 💙zouden hier zooo blij van worden.
   Onze oudste heeft een op afstandbestuurbare auto die echt 5 minuten rijdt en daarna weer een hele tijd in de oplader moet😏. Dit is voor een kind erg frusterend( voor een volwassene trouwens ook😉)
   Dit zou een Fan-tas-tisch kado zijn voor hun beiden met🎄!

 • Marjo van Leeuwen 11 december 2019 at 07:00

  Deze vind Jonathan helemaal te gek! Wat zal hij het gaaf vinden als hij wint!

 • Sanne 11 december 2019 at 07:05

  Jaaaaaa dit zal Senn geweldig vinden! Wij doen mee!!

 • Evelien Koerselman 11 december 2019 at 07:09

  Jaaa hier ook een papa die heel graag met zijn meisjes zou willen crossen met de auto! Dus we winnen hem heel graag 😉

 • Jill Lagast 11 december 2019 at 07:12

  Heel leuk! Mijn zoontje van 4 zou dit heel leuk vinden. Wij zochten al eventjes naar een stevige met makkelijke bediening maar die zijn steeds behoorlijk prijzig. Dus we doen graag mee met deze wedstrijd 😁

 • Janita 11 december 2019 at 07:28

  Mijn zoontje Jesse zou dit heel gaaf vinden! Hij stond ook al op zijn Intertoys- winlijstje 😄. Helaas had Sint al Playmobil gekocht 😅

 • elisabeth maria martina 11 december 2019 at 07:34

  kleinzoon tije gaat compleet uit zijn plaat als deze gave auto voor hem onder de kerstboom staat

  • Alinda 11 december 2019 at 07:40

   Super leuk voor mijn zoon hij heeft het echt verdiend, heeft afgelopen jaar verschillende dingen mee gemaakt dus ik gun hem dit mooie cadeau

 • Wendy g 11 december 2019 at 08:15

  Wow die is gaaf!! 2jan as is zoon jarig en dit cadeau zou geweldig zijn!! Ik zie zijn snoet al voor me. Super leuke kans,dank je!!

 • Goele H 11 december 2019 at 09:26

  Mijn oudste zoon heeft bij mijn ouders mijn oude bestuurbare auto, maar dat ding hapert vaker dan iets anders. Hij zou een eigen nieuwe auto wel super vinden om als cadeau te krijgen voor kerst. Lekker racen met papa want die gaat dat ook super cool vinden!

 • Mirjam Hellingman 11 december 2019 at 10:18

  Zo gaaf, echt iets voor mijn dochter Sterre!

  • Kelly Callemeijn 11 december 2019 at 12:45

   Ik doe heel graag mee voor ons zoontje Daley 💙 hij had van Sinterklaas een auto gekregen maar met deze bleek gewoon niet mee te rijden helaas. Dit was best wel een teleurstelling voor onze boef. Deze auto zou een fantastisch kado zijn voor onder onze unieke kerstboom! 🎄#janskenlwinactie

 • Miriam Dormans 11 december 2019 at 10:20

  Oh, gaaf kado voor mijn zoon met kerst. Hij gelooft niet meer in Sint, dus ook geen kadootjes meer helaas. Nu kan ik hem met kerst verrassen 🙏🚘🎁🍀

 • Bets 11 december 2019 at 10:24

  Woh wat is dit een prachtig cadeau voor kleinzoon Bjorn. Zijn ogen gaan gelijk stralen bij de aanblik van het zien van de doos wat er in zit. En hij niet alleen maar zijn vader zou er net zo blij van worden van dit mooie stukje speelgoed. Wat zou die jongen blij zijn met deze prachtige NIKKO afstandbestuurbare auto. Ik doe er super graag voor mee om ka s te maken en ga er keihard voor duimen!!

 • Bianca Bosman 11 december 2019 at 10:24

  Ja leuk voor mijn zoon Auke!

 • Jainy Ripzaad 11 december 2019 at 10:36

  Yay! Wat een toffe actie janske! We hebben twee meiden met alleen maar roze, poppen, barbie’s en nog meer meiden dingen! Hoe leuk zo t zijn om daar zo’n op bestuurbare auto van NIKKO aan toe te voegen. Ook hier zou papa een gat in de lucht springen!! Ook een droom die in vervulling gaat. Onze jongste meid vraagt ook geregeld om auto’s dus dit zou de perfecte kans zijn. 💝 duimen voor deze super prijs!!

 • Anja 11 december 2019 at 10:38

  Dat is een tof cadeau voor mijn neefje Jordy die helemaal dol is op alles wat met auto’s te maken heeft. Ik weet zeker dat ik dan een hele lieve tante ben als ik hem hiermee verras 😉

 • Joyce Joshua 11 december 2019 at 10:44

  Super gaaf voor mijn ventje die het de afgelopen maanden best heftig had. Door zijn extreme faalangst en het niet goede handelen van de leerkrachten kwam hij thuis te zitten. Nu vier maanden later heeft hij het geprobeerd op een andere school met super lieve juffen. Dit gaat geweldig en hij gaat nu al 3 weken naar school! Zo’n topper, die dol is op auto’s, verdient zo’n gave auto!

 • Wietske Vermeulen 11 december 2019 at 10:56

  Dat zou leuk zijn voor Raff straks als hij ouder is. Kan hij samen met papa racen denk dat die het stiekem ook erg leuk vind 😁

 • Cheryl van de Loo 11 december 2019 at 10:58

  Leuk, ik maak graag kans,. Voor mijn zoontje. Hij is gek op auto’s en bijna jarig!

 • cb.dkl 11 december 2019 at 11:02

  Hier maak ik zoonlief heel erg blij mee. Lekker racen! Met deze auto kan hij lekker naar buiten, hij zou zo graag een keertje op het strand racen. Uit de omschrijving begrijp ik dat de auto het kan. Ga duimen dat jullie mijn zoon blij maken. #leukeactie

 • Joy 11 december 2019 at 11:15

  Voor mijn stoere dochter en haar papa, zodat ze er samen mee kunnen spelen. Ze vraagt al heel lang om een bestuurbare auto.

 • Ester 11 december 2019 at 11:18

  Ik zou dit graag willen winnen voor mn zoon van 8 Zo’n gave auto is nog een reden om meer buiten te spelen dan te gamen 😂

 • Alma 11 december 2019 at 11:24

  Cool! Ik zou Freek er blij mee maken. Maar daarnaast zullen de andere 3 kinderen hier in huis er ook heel erg veel plezier aan beleven.

  • Patricia Lubbertje 11 december 2019 at 16:04

   Ontzettend gaaf voor onze zoon Sil. Hij wil erg graag een bestuurbare auto. Deze is perfect omdat je ‘m kunt opladen en niet constant batterijen hoeft te vervangen

  • sylvia 11 december 2019 at 16:27

   oohh, die is wel heel gaaf!! onze 2 jongens en ook papa zouden het super vinden om hier samen mee te racen. en mama kan dan heerlijk genieten van het samenspelen, vind het altijd zo leuk om te zien hoe ze samen plezier maken!
   dus dit zou een leuke verrassing zijn!

 • Mariek 11 december 2019 at 11:27

  Wat een super mooie auto 😍😍😍
  Onze Stan wordt vrijdag 7 dus dat zou echt een super fantastische verrassing voor hem zijn. Hij kan felukkig goed samen spelen met z’n kleinere broer dus ook hij zal ervan kunnen genieten!
  Ennuh ik heb vroeger ook altijd zo’n auto willen hebben, maar ja dat was niet voor meisjes. Kan ik er ’s avonds ook nog even mee gassen wanneer de jongens in bed liggen 🤩🤩🤩

 • Aryenne de Jong 11 december 2019 at 11:46

  Mijn lieve kleine Sophia was zo teleurgesteld dat Sinterklaas geen bestuurbare auto in de zak had gedaan. Het zou dan een enorme verrassing zijn als deze toch nog onder de kerstboom ligt.

 • Tamara 11 december 2019 at 12:02

  Zo te zien was papa er ook heel blij mee 🙂 Ik doe mee voor onze dochters, 2 race monsters!

 • Marjolein van der Lei 11 december 2019 at 12:35

  Wauw wat weer een gave actie! 😍 Ik doe natuurlijk graag mee voor mijn zoontje Daan! (En zijn papa 😉) Hij heeft afgelopen zomer van zijn spaargeld zelf een bestuurbare auto gekocht maar die rijd alleen mooi in huis, buiten rijd hij al lastiger en kan niet eens het gras op! Was een flinke tegenvaller.. Dus deze winnen zou te gek zijn! Kunnen we de auto ook mee nemen naar het bos hier achter om te racen! Vinden de mannen vast geweldig!!

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 11 december 2019 at 12:36

  Leuk! Mijn jongste dochter van 6 vraagt ook al tijden om een bestuurbare auto, maar inderdaad of de auto is mega duur of er moeten wel 8 batterijen in. Zou fantastisch zijn als ik haar met deze auto kan verrassen, dus ik doe graag mee.

 • Miekske Dingens 11 december 2019 at 13:20

  Wat stoer! Heel graag een kansje voor ons zoontje! Lijkt me te gek om er buiten mee rond te kunnen schuren! 😉

 • Marij brand 11 december 2019 at 13:26

  Ik doe mee want dit is te leuk voor m’n zoontje…die overigens 2e kerstdag jarig is 🥰🎄🎄

 • Ilona C. 11 december 2019 at 13:36

  Deze is supercool! Uren speelplezier gegarandeerd! Mijn jongens zouden hier superblij mee zijn.

 • Xaviera Jamie 11 december 2019 at 13:48

  #janskenlwinactie Wat een tof cadeau en zo leuk om samen met de kinderen met dit stoere speelgoed te kunnen gaan spelen! Graag loot ik mee!

 • Marianne V/D M 11 december 2019 at 14:16

  Wauw wat gaaf, ik heb een dochter die ipv poppen altijd auto’s wil. En dan ook nog een bestuurbare zou haar helemaal blij maken.

 • Linda 11 december 2019 at 14:20

  Ik weet zeker dat mijn dochter Fenna hier ook heel blij van wordt en ik zelf stiekem ook! Heel tof!
  En ik begeleid twee jongens, zij komen wekelijks bij mij thuis. Dit zou voor hen ook heel tof speelgoed zijn!

  Ik volg je al op IG (fennaisgrotezus)

 • Marja 11 december 2019 at 14:53

  Hier zouden we opa wel mee kunnen zoet houden 🙂 Maar onze kleindochter samen met hem 🙂

 • Ineke 11 december 2019 at 15:01

  Gaaf!! Ik doe graag mee voor mijn dochter!! Stond op haar verlanglijstje, maar deze is Sinterklaas helaas vergeten

 • Monique Weber 11 december 2019 at 16:45

  gaaf ik doe heel graag mee lekker racen door de speeltuin gras, bladeren en waterpoelen

  • Julia Van Empel 11 december 2019 at 18:28

   Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Dan kan hij iets anders doen dan gamen.

 • Mellany 11 december 2019 at 17:02

  Ik doe mee voor zoonlief Max! Zijn lievelingskleur is groen en hij is gek op alles wat rijdt. Voor sinterklaas had hij een stoomtrein en stoomboot gevraagd maar niet gekregen helaas, dus we zouden hem heel blij kunnen maken met deze bestuurbare auto!

 • Katrijn 11 december 2019 at 18:15

  ik wil graag meedoen

 • Alicia van den Broek 11 december 2019 at 18:16

  Wat een GEWELDIGE ACTIE!
  Zou helemaal top zijn voor mijn liefste zoontje. Hij heeft een onwijs zwaar jaar achter de rug en we zijn er nog niet.

  Hij moet nog 5 jaar lang controle scans en zijn nu bezig met flinke revalidatie!

  Hij verdiend dit zo ontzettend! We gaan heel hard duimen. Leuk om het jaar toch nog “leuk” af te ronden.

  #janske.nl #kanjer #winnen #klavertjevier #duimen #heeeeeeeelveeeeeeelduimen

 • Els Wanders 11 december 2019 at 18:45

  Wat een gave raceauto! Ik doe graag mee voor Lisa en Niek. Lisa had uit het speelgoedboek al een raceauto uitgeknipt voor haar verlanglijstje, een roze dat dan wel, maar deze is qua kleur voor beide meer geschikt. Ook papa en mama vinden het wel leuk om een bestuurbare raceauto te hebben.

 • Marjolein Schuurman 11 december 2019 at 19:02

  Ik zou Nikko VaporizR 3 heel graag voor mijn lieve neefje Jona winnen en ik weet zeker dat hij wel met een een big smile rond gaat rijden met deze stoere kar. Maar ook denk ik dat zijn papa weer even een klein jongetje wordt en er graag mee zal crossen.

 • Loes van Bommel 11 december 2019 at 19:17

  Wow die is wel echt heel tot!!
  Ons zoontje Julian heeft met zijn verjaardag een afstandbestuurbare auto gehad, maar dat was zo’n eenvoudig ding, die was binnen de kortste keren stuk 🙁 hij heeft er amper mee kunnen spelen.
  Dit zou hij superleuk vinden! En ik denk nog wel meer mensen binnen ons gezinnetje 😉 misschien helpt het onze Evy van 16 maanden om te gaan lopen, omdat ze er achteraan gaat, dan hebben we twee vliegen in één klap haha!

 • Cuypers Marita 11 december 2019 at 19:22

  ik maak graag een kans voor mijn kleinzoon! Volgens mij gaat ie het te gek vinden om met zo’n auto te kunnen racen !

 • Peggy 11 december 2019 at 20:42

  Hier 3 mannen in huis. Die gaan vast alledrie enthousiast worden van deze toffe auto!

 • Ingrid Langstraat 11 december 2019 at 21:09

  Echt supercool voor mijn 2 jongens! Ik denk dat papa het ook geweldig vindt:-).
  Hij is 17 december jarig dus zou een stoere verrassing zijn voor de mannen hier!

 • Femke 11 december 2019 at 21:32

  Wat een leuke winactie!🤩 Ik doe heel graag mee voor mijn zoontjes en voor mijn man. 🏎 Die zal waarschijnlijk net zo blij kijken als Marco. 😄

 • G. T. 11 december 2019 at 22:03

  Ja, gaaf natuurlijk! Kleuter kreeg een rc auto van de sint, maar die is alleen voor binnen. Deze is wel erg gaaf. Kunnen papa en zoon binnen tegen elkaar racen, of met deze lekker buiten experimenteren. Ik zie het wel zitten! (En heb nog steeds geen FB)

 • Marian zw 11 december 2019 at 22:15

  Wat een gave auto! Zo stoer met die dikken wielen. Ik doe heel graag mee voor mijn zoon. Lekker buiten spelen en racen!

 • Ruud 11 december 2019 at 22:43

  Wow! Die auto ziet er mega ruig uit! Lekker samen met de kids spelen op pappadag! Heerlijk!

 • Daan Moerland 12 december 2019 at 06:50

  Wat leuk om te lezen 😅 ik ga maar zeggen dat ik mee doe voor mn stoere meisje(die ook echt heel graag deze auto wilt) maar ook ik zou het stiekem heel leuk vinden 🙈 we wonen eigenlijk gewoon naast het bos dus daar zouden me dametje en ik vaak te vinden zijn. 18-12 is ze jarig een mooier kado kunnen wij niet krijgen😅

 • Monika 12 december 2019 at 07:56

  Ohhhh! Ik wil hem winnen voor onze zoon. Oke oke en ook voor mijn man 🤣
  Die twee vinden dit echt het einde!!
  En ik vind als mama weer niks toffer dan dat die twee samen iets doen waar ze blij van worden.

  Ik duim heeeel hard!
  Liefs!

 • jacqueline de Waal 12 december 2019 at 12:01

  Super vet speelgoed daar zijn de mannen erg blij mee

 • marleen 12 december 2019 at 12:01

  Geweldig kado!
  Dat vind mijn zoon prachtig

 • M. Dore 12 december 2019 at 12:13

  Als trotse peetoom kun je je petekindje natuurlijk niet genoeg verwennen. Meestal gaan we samen iets leuks doen, maar ze twijfelt toch geregeld om misschien toch iets te vragen om leuk in de tuin (samen met haar zusje) te spelen. Een echt Ninja parcours bijvoorbeeld. Een raceauto heeft ze echter nog niet.

  Ik doe graag mee om haar dit jaar dubbel te verwennen (we gaan naar een klimparcours) en misschien deze stoere auto.

 • jenny 12 december 2019 at 12:27

  Dit cadeau zal echt super leuk zijn voor mijn zoon als kerstcadeau

 • emmy 12 december 2019 at 12:52

  Ik doe mee voor zoonlief natuurlijk, hij is helemaal gek op auto’s!

 • oma bakkernes 12 december 2019 at 13:21

  Ik zou dit graag voor onze 4 kleinkinderen winnen, als ze bij ons zijn kunnen ze hier heerlijk mee spelen

 • Anton Hompe 12 december 2019 at 13:46

  Deze opa zou helemaal de BLITZZZZZ maken bij zijn kleinzoon James die in mei al weer 4 jaar word dus ik doe graag mee en gun iedereen vee lwin plezier en me zelf veel speel plezier met mijn kleinzoon.
  Fijne Feestdage nAllen.

 • anja 12 december 2019 at 14:24

  erg leuk voor de kids om ook met wat minder maar wel droog weer buiten te spelen

 • Anouk 12 december 2019 at 14:32

  Ik zou heel graag mee doen voor mijn zoontje. Hij heeft al een mooie auto van Nico maar die mag niet door de plassen en het bos. En dat vindt mijn zoontje heel jammer. Hij wil het liefst dat zijn auto onder de blubber terug komt!
  Het opladen is bij ons auto-tje precies even omslachtig maar dat vind ik juist een pluspunt. Ik kan nu zelf in de gaten houden of alles goed aangesloten wordt en of de kinderen geen rare dingen doen.

 • Will 12 december 2019 at 14:32

  Wat een fantastische auto.
  Hier wordt mijn kleinzoon van 9 jaar helemaal wild van.
  Hij is een groot fan van Max Verstappen en volgt alles van zijn idool.
  Met deze auto kan hij zelf ook coureurtje spelen.
  Zou dat niet mooi zijn.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor hem.

 • JUDITH 12 december 2019 at 14:37

  Ik wil hem graag willen voor mijn buurjongens:)

 • Marijke 12 december 2019 at 14:38

  Leuk voor mijn kleinzoon!

 • John Visser 12 december 2019 at 15:10

  Erg leuke winactie!!!
  ╔══╗
  ╚╗╔╝
  ╔╝(¯`v´¯)
  ╚══`.¸.[Nikko VaporizR 3]

 • Ed van der Ploeg 12 december 2019 at 15:19

  Voor mijn kleindochter Evi, weliswaar een meisje maar helemaal gek op auto’s

 • Marian B 12 december 2019 at 16:24

  Mijn zoontje zal dit super vinden, maar mijn meisje ook. Mijn zoontje heeft al iets wat er op lijkt. Met deze erbij kunnen ze beide gaan racen. Dat scheelt een hoop geruzie!

 • kempenaers anita 12 december 2019 at 16:29

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes kunnen ze er mee spelen wanneer ze op bezoek komen

 • Ilona de vries 12 december 2019 at 18:54

  Super gaaf! Ik doe mee voor mijn lieve neefje! Gek op autos daar kan die kan je nooit genoeg van krijgen

 • Lida 12 december 2019 at 19:00

  Wat is dat een coole auto , en het opladen nou dat nemen we er voor lief bij. Dit is toch een super mooie winactie, waar wij heel graag aan meedoen.

 • Sandra 12 december 2019 at 20:20

  Hier kan ik mijn neefje heeeeel blij mee maken en oh wat zou ik dat graag doen!!

 • Sharon v Bregt 12 december 2019 at 20:23

  Wat gaaf weer! Ik zou de Nikko VaporizR 3 graag willen winnen voor mijn zoontje. Met 2 grote zussen zijn er meest toch meisjesspeelgoed voor hem in de aanbieding. Deze is natuurlijk wel erg gaaf voor hem en ik denk dat net als bij jullie bij ons ook papa gelijk met hem naar buiten rent.

 • Marina Engelvaart 12 december 2019 at 20:44

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje! Net zoals pappa dol op snelle auto’s!Wat zal hij dit prachtig vinden ideaal ook voor kamperen door de plassen en modder rijden heerlijk!

 • Leonie 12 december 2019 at 21:06

  Ik doe heel graag mee voor mijn mannen! Ik kan alleen niet beloven dat mama ermee aan de haal gaat haha! Echt te gek deze race auto, een lang gekoesterde wens zou in vervulling gaan.. mijn broers hadden altijd race auto’s, maar ik mocht er als klein zusje nooit mee spelen 🙁 Mocht ik winnen, dan ga ik mooi de gemiste race uurtjes inhalen met mijn man en zoontje 😀 Fingers crossed!

 • Anna 12 december 2019 at 21:12

  Wat een supercadeau voor mijn kleindochter ! Zij zal dit het mooiste cadeau ooit vinden! Ik loot heel raag mee!

 • Ils 12 december 2019 at 21:47

  Mijn zoontje Luuk heeft al een paar jaar de wens om een bestuurbare auto te krijgen. Hij wil dan racen op de stoep, op het schoolplein. Zeg maar gerust overal. Ik denk dat hij dan voortaan liever buiten dan binnen is. Ik hoop dat zijn kerstwens mag uitkomen.

 • Jan 12 december 2019 at 22:54

  Omdat het super leuk is om je zoontje hiermee te mogen verrassen.

 • Frieda 12 december 2019 at 23:34

  Voor mijn 4 zonen, misschien komt er wel ruzie over maar dat lossen we dan wel weer op 🙂

 • Nina Mol 13 december 2019 at 05:13

  Ik doe heel graag mee voor mijn kleinzonen Jordan en Ronan. Alletwee racers in de dop!!

 • Ipie Oudshoorn 13 december 2019 at 07:13

  Hier een soortgelijk verhaal. Om een lang verhaal kort te maken, hier zou ik mijn broer ontzettend blij mee maken. En daarmee ook mijn kleine neefje. Kunnen ze heerlijk samen racen 😁

 • melissa 13 december 2019 at 10:47

  Ik doe graag mee voor onze stoere dame want die vinden dit zeker ook wel leuk! vooral nu met die regen en modder buiten, haha.

 • janneke 13 december 2019 at 13:41

  ik denk dat mijn neefjes hier erg blij mee zullen zijn

 • Ingrid Schol 13 december 2019 at 15:13

  Mijn kleinzoon doe ik zeker een plezier hij begon al te glimmen dat ik mee ging doen aan de prijsvraag!!

 • dennis 13 december 2019 at 19:22

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje, de autogek.

 • lizette 13 december 2019 at 19:23

  Mijn zoontje is binnenkort jarig, dit komt perfect uit.

 • Jip 13 december 2019 at 19:40

  Ja, voor onze dochter! Ze had een tijd geleden een BMW maar die ging stuk. Terwijl ze er niet wild mee speelde. Deze is, denk ik, een stuk sterker. Ook fijn dat deze buiten kan rijden.

 • Dineke Wiersema 13 december 2019 at 21:26

  Voor mn dochter, leuk!

 • chris de haas 13 december 2019 at 22:19

  voor mijn dochter die gek ( gemaakt) is op auto, net als haar vader. dus kunnen ze samen er mee spelen

 • Michelle 13 december 2019 at 22:29

  Owjaaa heel gaaf! Wij doen graag mee voor ons zoontje! Hij zou dit geweldig vinden! Volgen jou al lange tijd dus wagen weer een kansje hoor!

 • Anita H. 13 december 2019 at 22:30

  Ik wil graag winnen voor Lex, zoontje van een goede vriendin.

 • Janneke landsweers 13 december 2019 at 23:27

  Wat super gaaf zeg! Ik doe heel graag mee voor mijn 4 mannen. Papa en onze 3 jongens Senna, Luca en Kaya zouden dit echt geweldig vinden. Het opladen lijkt me inderdaad vervelend, maar die wegen niet op tegen alle voordelen. Wat een verrassing zal het voor mijn mannen zijn als dit onder de kerstboom bij ons mag liggen!

 • Eliatha Buurmans 14 december 2019 at 11:04

  Voor mijn dochter Kimi, onze zoon Mika heeft een Formule 1 Ferrari afstand bestuurbare auto, ze vind deze geweldig alleen samen spelen is moeilijk.De accu is dan meestal bijna leeg als zij hem krijgt van hem. Nu zouden ze tegelijk kunnen racen.

 • Dania Lina 14 december 2019 at 12:01

  Natuurlijk wéér een géweldige winactie! Ik doe heel graag mee voor de pap… uuuuh.. onze 2 stoere kids van beiden 8 jaar oud (een jongen en meisje)😂. Door de plassen heen, naar het bos, ik weet zeker dat ze er zó ontzettend veel plezier aan zullen hebben. En oke, papa mag zich ook uitleven. Dat is toch héél anders dan die action auto die hij vorig jaar gekregen had voor zijn verjaardag 😅

 • Anneliese de Waal 14 december 2019 at 15:35

  Ik doe erg graag mee voor de kinderen, Nick en Sam, zou super zijn om voor ze te winnen 🤗🤗😃😃

 • Anneke 14 december 2019 at 21:16

  Ok ik waag eens een kansje een gokje. Alles voor de kinderen toch haha 😂

 • Bram 15 december 2019 at 08:34

  Ik wil heel graag meedoen voor mijn jongens. (En voor mezelf)
  Wat een leuke stoere auto! We gaan graag met ze naar de bossen en zijn graag buiten. Ik zie ze al door de bossen rennen met deze auto.

 • Sonja van den Beemd (sonneke72) 15 december 2019 at 19:12

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje die deze echt geweldig zal vinden.

 • Diana Beekhuizen 16 december 2019 at 14:28

  Mijn dochtertje wordt hier heel blij van. De vorige kon niet zo goed tegen “terrein”….

 • Geke 16 december 2019 at 19:48

  Wat een ontzettend leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn zoontjes van 7 en 5.

 • Jolanda 16 december 2019 at 22:04

  Wat leuk! Ik denk dat mijn man hier ook heel blij van wordt 🙂 en anders mijn zoontje wel! Kunnen ze ook eens samen buiten spelen…

 • Jacqueline van de Manakker 17 december 2019 at 07:09

  Wow dit zou onze stoere vent echt geweldig vinden

 • Tamara Jongkees 17 december 2019 at 07:34

  Gaaf voor mijn zoon! Gek op alles met wielen en in de speeltuin wil hij graag mee spelen met de bestuurbare auto van de grote jongens. Hij zal dolblij worden als hij er zelf één heeft.

 • Iris Bakker 17 december 2019 at 10:35

  Oh my god, deze zou ik zoooooo graag voor mijn zoon willen winnen. Hij heeft voor zijn verjaardag in oktober een bestuurbare monstertruck gekregen. Maar ik vind het echt een onding! Het ding was kneiterduur, maar volgens mijn vriend was dat het waard, omdat bij deze alle losse onderdelen nog te bestellen zodat je hem altijd zelf kan repareren. Mijn vriend is automonteur en hij heeft deze uitgezocht. Maar die gave auto is niet gemaakt voor kinderen! Zodra Daan er een stoepje mee afrijdt of ergens tegenaan botst, is dat ding weer stuk. Vriendlief kan hem dan wel weer repareren, maar het betekent dus dat we er eigenlijk niet mee kunnen spelen zonder papa (die 6 dagen in de week werkt!). Op zijn Sint verlanglijst had Daan deze auto van Nikko echt wel drie keer uitgeknipt en opgeplakt en dat was wat hij het liefste wilde hebben, maar goed, ik kon het niet over mijn portomonnee verkrijgen (en mijn vriend voor zijn kop stoten) om een tweede bestuurbare auto in huis te halen. Ik doe dus heel, heel, heel graag mee en volg je al jaren op IG (Facebook heb ik niet)

 • Helena 17 december 2019 at 14:12

  Voor onze stoere zoon waarom…..omdat hij dol is op auto,s het is auto voor en auto na dus hier zal hij ontzettend blij van worden

 • Trotsema fati 17 december 2019 at 14:34

  Wouw wat gaaf 🤩 al een tijdje vraagt mijn zoontje voor een afstandbestuurbare auto en hier gaat hij en zijn zus echt heel erg blij van worden 😍🥰