kinderkleding sale Shopping Shoptip

Kidsfashion Sale Overzicht – Herfst/Winter

10 december 2019
Wat nou Black Friday? De leukste koopjes scoor je nu tijdens de winter sale! Mijn mailbox stroomde de afgelopen dagen weer lekker vol met “SALE, SALE, SALE!” meldingen. Ik verzamelde alle kortingen van mijn favoriete merken en (web)shops met hippe kidsfashion en lifestyle producten. Zoek je nog een coole outfit voor de feestdagen voor je kid(s), sla dan nu je slag met een leuke korting!

Complimentjes

“Wat hebben jouw kinderen toch altijd leuke kleding aan!”, dit lieve compliment hoor ik regelmatig en vind ik natuurlijk super leuk om te horen. “Waar koop jij al die leuke kleding voor jouw meiden?” Nou, die koop ik eigenlijk overal. Online, in winkels uit het hele land en zelfs regelmatig uit het buitenland. Pakketjes uit de UK, USA, Australië of Spanje zijn hier geen verrassing meer voor onze pakketbezorger.

Mijn favoriete items

Ik ben dol op hippe kinderkleding en koop het liefs zoveel mogelijk. Om mijzelf (en mijn portomonnee) te beschermen, probeer ik alleen te kiezen voor mijn favoriete items, welke ik verzamel op mijn Pinterestboard. Hier staat een kleurrijke verzameling van alle kinderkleding die ik het allerleukst vind!

Nu de sale begonnen is, kan ik dus mijn favoriete items scoren mét korting, daar word ik dan toch wel erg blij van! Om jou een idee te geven in welke (web)shops ik dan al die leuke kleding voor Lola en Coco koop, heb ik een lijstje voor je gemaakt. Hierin vindt je alle (web)shops én de korting. Je hebt geen kortingscodes nodig voor deze sale. Zo kun je ook lekker gaan shoppen!

Kidsfashion Sale Overzicht – Herfst/Winter

Bewaar dit artikel

Mocht er in de komende weken nog meer info binnenkomen over de sale van soortgelijke (web)shops of kidsfashion merken, dan zal ik deze hierboven toevoegen! Bewaar de link naar dit artikel dus even op een handige plek, zodat je vaker kunt terugkomen en kunt shoppen de komende tijd! Shop ze!

Ben jij ook zo dol op sale? Heb je al iets leuks gekocht voor je kid(s)?

Spread the love

You Might Also Like

  • Rory 10 december 2019 at 15:41

    Toevallig sta ik op het punt om hele leuke leren laarsjes te scoren bij Zalando alvast voor volgend jaar! Dat doet mij eraan denken om dit meteen maar even te doen 🙂

    • Janske 10 december 2019 at 15:43

      Oh, leuk! Shop ze, Rory!