Shoptip

Van deze altijd goed cadeaus wordt iedereen blij!

6 december 2019
Ken je dat, de feestdagen komen steeds dichterbij en je weet nog steeds niet wat voor cadeau je wilt kopen voor diegene die “geen cadeautjes hoeft”? Met lege handen aankomen is ook niet leuk, maar wat geef je dan? Misschien kunnen deze “altijd goed cadeau” tips je hierbij helpen!

“Ik hoef niets.”

Je herkent het vast wel dat je voor sommige mensen precies weet waar je ze blij mee kunt maken en met gemak shop je zo een tof cadeau voor diegene. Maar er zijn ook altijd mensen waarvoor het wat lastiger is om een perfect cadeau te kopen. Misschien komt het omdat je niet precies weet waar hij of zij blij van wordt of “hoeft” hij of zij geen cadeautjes. Tja, dan is het natuurlijk een stuk lastiger. Ik heb datzelfde probleem ook wel eens met verjaardagen en de feestdagen, maar toch heb ik ook een paar handige cadeautips waar (bijna) iedereen wel blij van wordt!

Een dagje uit

Wat ik tegenwoordig steeds vaker cadeau geef, is een cadeau in de vorm van een uitstapje. Ik neem iemand mee uit eten, naar een concert of we gaan iets anders leuks doen. Al is het maar een avondje bij mij thuis met een heerlijke zelfgemaakte maaltijd. Een moment om samen een verjaardag te vieren en gewoon even quality time hebben. Dat is zoveel meer waard dan een cadeau! Ook voor kinderen is het leuk om een uitstapje cadeau te geven. Een middag naar de speeltuin, bioscoopje pikken of naar het theater. Super leuk toch?! Maak een leuke cadeaubon voor het uitstapje en je kunt ook écht iets geven.

Bloemen!

Bloemen cadeau geven is ook een goed idee. Zo kun je bij Deen bloemen overal in Nederland mooie boeketten laten bezorgen. Zo is je cadeautje altijd op tijd én kan de gelukkige meteen genieten van een prachtige bos verse bloemen. Ik heb dit ook al een paar keer gedaan, super leuk om op deze manier iemand te kunnen verrassen met een mooie bos bloemen! Het heeft toch altijd iets feestelijks. Altijd een goed cadeau dus!

Een abonnement

Tegenwoordig heb je heel veel toffe abonnementen die je natuurlijk ook gewoon cadeau kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan een abonnement voor Spotify, Netflix of WithLove. Van een leuk tijdschrift of juist van die te gekke indoorspeeltuin! Er is zoveel keus, dat er altijd wel iets leuks tussen zit! Voor zowel een klein of juist een groot budget, zodat je het met meerdere mensen samen cadeau kunt geven.

Een cadeaukaart

Het voelt vaak een beetje afgezaagd en simpel, maar een cadeaukaart is echt zo slecht nog niet. We houden allemaal van shoppen en hoe leuk is het om met een cadeaukaart te kunnen shoppen in jouw favoriete (web)shops! Dan geef je een cadeau waarvan je 100% zeker weet dat diegene het zelf kan kiezen, écht leuk vindt en ook kan gebruiken. Ideaal en altijd goed!

Leuk inpakken

Wanneer je dan zo’n leuk cadeau geeft, maak er dan ook écht een feestje van om het uit te pakken. Gebruik kaartjes, slingers en confetti, het kan niet gek genoeg! Dat maakt het nog net wat leuker en is ook toffer om te geven!

Heb jij soms ook zo’n moeite met het kiezen van een leuk cadeau?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like