Review Uittip winactie

Win 2 x 2 tickets voor een kinderconcert in Muziekgebouw Eindhoven (winactie #105)

5 december 2019
Afgelopen zondag waren we opnieuw in Muziekgebouw Eindhoven. Met de hele zaal zongen we mee tijdens de toffe Sinterklaas Sing-A-Long onder leiding van VOF de Kunst. Wat een feest! Alle bekende Sinterklaashits kwamen uiteraard voorbij! Wil jij tijdens de kerstvakantie ook naar het Muziekgebouw Eindhoven? Dat kan! Ik verloot namelijk 2 x 2 tickets voor de voorstelling ‘Angela Schijf op stap met Mozart’ op zondag 29 december. Een super leuk uitje voor tijdens de kerstvakantie!

Sinterklaas Sing-A-Long met VOF de Kunst

Wat was het een gezellig feestje, afgelopen zondag in Muziekgebouw Eindhoven. De kleine zaal zat vol met allemaal blije mini Pietjes en hun papa’s en mama’s. Ook onze meiden hadden er super veel zin in om lekker mee te gaan zingen. VOF de Kunst gaf een eenmalig concert met alle leukste Sinterklaas liedjes. Een concert vol bekende én nieuwe liedjes over Sinterklaas.

Uit volle borst

Oh, wat was het leuk om al die blije kids uit volle borst mee te zien en horen zingen. Allemaal even enthousiast, zo tof! Ook de papa’s en mama’s zongen goed mee, hihi. Een feest der herkenning. Nol en zijn band maakten het nog wat spannender, want zou Sinterklaas de weg wel vinden naar de zaal? De spanning was goed te voelen!

Met zijn allen op het podium

Daar wordt op de deur geklopt… Sinterklaas is er! “Sinterklaasje, kom maar binnen….”klinkt er vanuit de hele zaal. Daar is de Sint, samen met twee vrolijke Pietjes. Nu kan het feest echt los! Wanneer Nol vraagt of er een aantal kinderen op het podium willen zingen, stroomt spontaan de hele zaal leeg en zit het hele podium binnen no time vol met blije kids. Haha, oops! Ach, vandaag is het feest, dus het mag!

Na enige twijfel, klimmen ook onze dames (hand in hand, zo lief!) het podium op. Super schattig staan ze daar te stralen, om ondertussen 20 keer naar mama te zwaaien. Vanaf de zaal kijk ik trots naar mijn twee stoere meiden, samen met alle kids en VOF de Kunst, zingend op het podium. Wat een plezier! Leuk hoor!

Wat was het weer een super toffe middag! Na de voorstelling was er ranja en chocolade voor alle kids en liepen we al zingend de deur uit. Tot de volgende keer!

WINACTIE (gesloten)

Win 2 x 2 tickets voor Angela Schijf op stap met Mozart (6+) op zondag 29 december!

“Angela Schijf en haar orkest zijn terug met een nieuwe familievoorstelling waarin de muziek van Mozart centraal staat. Kleine Nachtmuziek is voor jong en oud dé manier om klassieke muziek te ontdekken.”

Heb jij zin in een super gaaf muzikaal uitje tijdens de kerstvakantie? Namens Muziekgebouw Eindhoven mag ik voor het kinderconcert:  ‘Angela Schijf op stap met Mozart (6+)‘ op zondag 29 december om 15 uur 2 x 2 tickets verloten! Hoe tof is dat!? (Bekijk hieronder in de video een sfeerimpressie!)

Hoe kun jij winnen?

Laat hieronder in een reactie weten voor wie jij deze 2 tickets het liefst zou willen winnen!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of Instagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 10 december 2019. Daarna maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Gefeliciteerd Anna Knapen & Chantal vd Ven, jullie zijn de winnaars van de 2 x 2 tickets voor de show van Angela Schijf! Ik stuur de tickets jullie kant op! Veel plezier bij de voorstelling!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Anna wienen 5 december 2019 at 06:48

  Heeey wat cool! Ik zou daar graag met mijn dochter naar toe willen 😁

 • elisabeth maria martina 5 december 2019 at 07:19

  dat zou nog eens een leuk uitje zijn
  lijkt me een hele mooie ervaring voor groot en klein

  • G. T. 5 december 2019 at 20:11

   Zoiets bedenk ik eigenlijk nooit, maar het lijkt me wel een mooie ervaring voor mijn kleuter. We gaan wel eens naar kleutertheater in een heel klein theater, maar het Muziekgebouw zou weer een heel andere ervaring zijn.
   Ik heb helaas geen FB.

 • Tamara 5 december 2019 at 22:03

  Leuk om met Emma naartoe te gaan!

 • Chantal 5 december 2019 at 22:16

  Hoi Janske,
  Ik was er zondag ook. Zó leuk!
  Mijn zoontje had zondag ’the Magic hand’ op het podium bij VOF 😉
  Héél graag maak ik kans op de 2 kaartjes voor Angela Schijf. Om samen met mijn andere zoontje naartoe te gaan.
  Helaas heb ik geen Facebook oid dus je hebt niet zo heel veel aan mij. Maar je maakt ons wel heel blij met 2 kaartjes 🙂

 • Anna Knapen 6 december 2019 at 20:34

  Wij doen mee voor dochter Julia, die gek is op klassieke muziek. Ze vind popmuziek te hard en is helemaal gek van viool.
  Dit zou voor haar het eerste concert betekenen en het lijkt mij een ideaal begin.

 • Claudia 7 december 2019 at 18:43

  Hallo, ik volg je op facebook en heb nu ook je site gevonden. Graag loot ik mee om met mijn nichtje naar deze voorstelling te gaan. Theasterbezoek en klassieke muziek is ook voor kinderen heel leuk. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

 • maaike beld 9 december 2019 at 13:28

  Super leuk! Ik zou dit heel graag winnen voor mijn jongste dochter. Haar zus heeft ontzettend veel geluk, die mag binnenkort naar het Muziekgala met koningin Maxima. Helaas geldt dat alleen voor de klas vd oudste en niet voor de jongste. Ik zou het heel leuk vinden de jongste met een concert te kunnen verrassen!