Review winactie

Heerlijk wegzwijmelen met WithLove (review + winactie #104)

27 november 2019
Mijn guilty pleasure zijn toch wel van die heerlijke zoetsappige romantische films kijken. Ik kom helemaal tot rust en kan echt genieten van een romantische film aan het eind van de dag. Lekker onder een dekentje op de bank, wegzwijmelen bij een heerlijke feelgood film. Ontspannender dan dat word het niet voor mij. Sinds kort kijk ik de films via de nieuwe streamingdienst WithLove en om jullie mee te laten genieten mag ik maar liefst 5 jaarabonnementen weggeven! Een jaar lang genieten van romantische films, dat is toch geweldig!?

WithLove

Eventjes de beentjes omhoog, niet hoeven nadenken en lekker even wegzwijmelen bij een romantische feelgood film? Wordt je daar blij van? Dan val jij precies in de doelgroep van de nieuwe streamingdienst WithLove. Van oude klassiekers, tot nieuwe Hallmark films. Van kerstfilms tot zwoele zomerfilms. Sinds een maand ben ik zelf lid van WithLove en ik heb al een aantal films gekeken. Mijn favorieten tot nu toe? Dat zijn toch wel “Brimming Love”, “My Bakery in Brooklyn” en “Mr Write”.

XMas WithLove

Nu de dagen korter worden en we langzaam richting de kerst gaan, kun je op WithLove ook genieten van een heleboel romantische kerstfilms. Hoe leuk is dat?! Kaarsjes aan, warme chocolade er bij en lekker onder je plaid een romantische kerstfilm kijken. Dat maakt de winter ineens een stuk aantrekkelijker,toch? Zo kom ik die koude winteravonden wel door!

Wat vind ik van WithLove?

Ik kan er niets aan doen, ik ben een sucker voor dit genre. Soms misschien wel net iets te zoet en fout, maar ik smul er van. Ik vind het handig dat ik de films snel kan kiezen in de App op mijn telefoon en ze vervolgens kan streamen naar onze TV. Jammer dat WithLove (nu?) nog niet direct op AndroidTV afgespeeld kan worden. Dat zou helemaal top zijn! Verwacht geen blockbusters, maar heerlijke films voor een relaxt avondje.

Een jaar lang iedere avond een romantische film kijken

Ben jij ook zo dol op films en lijkt het je leuk om WithLove een maand uit te proberen? Dat kan! Via deze link kun je WithLove een maand gratis uitproberen. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een vouchercode in je inbox waarmee je je kunt aanmelden voor de gratis maand. Super simpel!

Wat nóg leuker is, wanneer je er voor kiest om WithLove een maand gratis uit te proberen (via mij -> Janske.nl, via bovenstaande link), dan maak je automatisch kans op een gratis jaarabonnement ter waarde van €59,95. Hoe relaxt is dat? Een heel jaar gratis genieten van alle feelgood films van WithLove! Woop woop!

WINACTIE (gesloten)

Namens WithLove mag ik namelijk maar liefst 5 (!) filmliefhebbers blij maken met een jaarabonnement t.w.v. €59,95! Lees hieronder even heel goed de spelregels en wie weet zit jij net als ik straks net zo vaak te genieten van een heerlijke feelgood film!

Hoe kun jij winnen?

 • Activeer je proefabonnement via deze link (kies voor janske.nl!) voor één maand gratis kijken
 • Laat in een reactie hieronder weten dat je jezelf hebt aangemeld (ik ben erg benieuwd!)

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of Instagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met woensdag 11 december 2019. Daarna worden de 5 winnaars uitgekozen!

Gefeliciteerd Ilse van Kemenade, Eveline Bruin – Das en Monique Weber, jullie proefabonnement wordt omgezet naar een gratis jaarabonnement! Veel kijkplezier en deel vooral je filmtips met ons!
Heerlijk wegzwijmelen met WithLove (review + winactie #104)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Ilse van kemenade 27 november 2019 at 17:08

  Leuke win actie! Ik doe mee 😁

  • Janske 27 november 2019 at 17:43

   Leuk dat je meedoet Ilse 🙂

 • Claudia 29 november 2019 at 16:24

  Ik doe mee. Zou mooi zijn voor mij voor de afleiding, mijn vader is in okt plotseling overleden. Ik heb wat afleiding nodig buiten mijn vrijwilligerswerk.

  • Janske 29 november 2019 at 16:34

   Hoi Claudia, gecondoleerd met dit grote verlies. Dit is inderdaad een fijne afleiding. Heb je een proefabonnement geactiveerd? 🙂

 • Claudia 29 november 2019 at 16:59

  Ik heb proefabonnement geactiveerd. Gelukt! Je hebt nu een eigen account bij WithLove

  • Janske 29 november 2019 at 17:21

   oh leuk, kun je vandaag al meteen beginnen met kijken. Geniet er van!

 • Danielle 5 december 2019 at 00:05

  Gaaf! Ik heb toevallig gisteren het maand abbo mailtje ontvangen. Via jou inderdaad! Activeren doe ik ff samen met vriendlief 😳

  Vandaag te horen gekregen dat ik een nieuwe hernia heb (nr 4) 🤔 had nog geen tijd door alle onderzoeken ineens nu om te activeren

  dus die gave films komen zeker wel van pas (ps volgen en liken enzo deed ik al ff 👍🏻