Review Shoptip

MrStarskyAmsterdam sterrenstelsel poster (Review + Shoptip)

15 november 2019
Zoek je een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid, zoals een geboorte, een huwelijk, een verjaardag of een jubileum? Met de sterrenstelsel posters van MrStarskyAmsterdam kun je voor altijd de stand van de sterren van dát bijzondere moment vereeuwigen aan je muur. Een unieke poster met een bijzonder moment. Hoe leuk is dat!?

MrStarskyAmsterdam sterrenstelsel poster

Bij MrStarskyAmsterdam kun je zelf een persoonlijke sterrenstelsel poster ontwerpen. Een unieke poster, want de sterrenhemel ziet er altijd anders uit. Daarnaast kun je ook de naam/namen (of een eigen verzonnen titel) en de bijbehorende informatie (plaats/datum/tijd) er onder vermelden. Daarbij zijn er nog twee extra regels beschikbaar voor een quote/wens of een ander speciaal persoonlijk bericht. Zo is iedere poster helemaal persoonlijk en uniek.

Zes verschillende ontwerpen en stijlen

MrStarskyAmsterdam werkt voor haar collectie samen met getalenteerde kunstenaars en vormgevers. Momenteel bestaat de collectie uit:

  • MrStarskyAmsterdam x Studio Kars&Boom
  • MrStarskyAmsterdam x Marta Abad Blay
  • MrStarskyAmsterdam x Woezel & Pip
  • MrStarskyAmsterdam x AQUA
  • MrStarskyAmsterdam x Sella Molenaar (2 verschillende stijlen)

Allemaal erg verschillend, dus voor ieder wat wils. Hieronder zie je de zes verschillende ontwerpen:

Lola en Coco’s posters

Speciaal voor de meiden mocht ik ieder een persoonlijke sterrenstelsel poster ontwerpen. Ik koos voor het mooie originele MrStarsky x AQUA ontwerp. Omdat de meiden beiden bijna op hetzelfde tijdstip geboren zijn, verschillende de kleuren weinig van elkaar. Wanneer je kind overdag of ’s nachts is geboren, verschilt de poster namelijk van kleur.

Onder de poster schreef ik voor ieder een bijzondere tekst, hiervoor deed ik inspiratie op via het Instagram account van MrStarskyAmsterdam, waar ik veel passende quotes kon vinden.

Waar koop ik deze sterrenstelsel posters van MrStarskyAmsterdam?

Je besteld de poster via de webshop van MrStarskyAmsterdam. Het is hiervoor handig dat je precies weet waar en wanneer het bijzondere moment is geweest. Bij een geboorte moet je bijvoorbeeld invullen waar en op welk tijdstip de baby is geboren. Een geboortekaarten bij de hand houden is dus erg handig!

Alle illustratiestijlen zijn verkrijgbaar in drie maten:

30 x 40 cm – €34
40 x 50 cm – €39
50 x 70 cm – €44

Binnen een paar minuten heb je de poster besteld en kun je een voorbeeld bekijken. Ook kun je er meteen een passende lijst bij bestellen. Let op: wanneer je hem thuiskrijgt zit de poster nog niet in de lijst. Gelukkig is de lijst wel zo makkelijk te openen en sluiten, dat je de poster er snel en netjes in hebt zitten. No worries! Wanneer je de poster besteld, wordt hij de eerstvolgende werkdag al verzonden. Fijn!

Wat vind ik van de sterrenstelsel posters van MrStarskyAmsterdam?

Ik had de sterrenstelsel posters van MrStarskyAmsterdam al vaker voorbij zien komen en werd er altijd al blij van. Buiten dat ik de posters erg mooi vind, ben ik ook wel nieuwsgierig naar het sterrenstelsel en alles wat daarbij hoort. Ik heb bewust gekozen voor het originele MrStarsky x AQUA ontwerp, omdat ik deze het mooist én tijdloos vind. Ook leuk voor als de meiden straks wat ouder zijn of voor op onze slaapkamer en niet alleen maar leuk voor op de kinderkamer. Ik vind het een origineel kraamcadeau of cadeau voor een bijzonder jubileum, wat leuk is om te geven én om te krijgen.

Kende jij deze toffe sterrenstelselposters van MrStarskyAmsterdam al? Welk ontwerp vind jij het mooist?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • Fotografen Blogger 15 november 2019 at 13:17

    Ziet er leuk uit.