winactie

Winactie #100 – win een Hema €25,- cadeaukaart

13 november 2019
Ja, het is bizar…winactie #100 op Janske.nl is gewoon een feit! Holy macaroni! Ik heb gewoon al meer dan 100 prijzen mogen verloten aan mijn lieve volgers! Hoe gaaf is dat!? Om dit te vieren, heb ik speciaal voor mijn allerleukste trouwe volgers ook nu weer een hele toffe winactie. Eentje waar ik zelf in ieder geval heel erg blij van word!

Zoveel winnaars

Weet je dat ik dit één van de leukste dingen vind aan mijn blog. Dat ik ook jullie ook iets terug kan geven! Of het nou een knikkerbaan is van Hubelino of een mega L.O.L Surprise box,. Iedere winactie is weer opnieuw een feestje.!Of er nou vijf mensen meedoen of 200. Ik word hier echt blij van!

Meestal is het bijna onmogelijk is om een winnaar te kiezen, omdat ik het liefst natuurlijk veeeel meer mensen laat winnen. Daarom blijven we gewoon lekker doorgaan met alle winacties, zodat iedereen extra vaak kans maakt!

Benieuwd naar jouw mening!

In de afgelopen 4 jaar heb ik nu dus 100 winacties mogen organiseren, altijd weer met evenveel plezier! Maar Janske.nl is meer dan alleen een plek waar je leuke prijzen kunt winnen. Op mijn blog neem ik je ook graag mee in mijn persoonlijke avonturen als moeder, naar de leukste hotspots en tofste gezinsuitjes en schrijf graag over mijn liefde voor kinderkleding.

Omdat ik erg benieuwd ben naar wie jij bent en wat jij leuk vindt om te lezen op Janske.nl heb ik speciaal voor deze winactie een paar vragen voor je. Ik zou het super tof vinden wanneer je deze voor mij zou willen beantwoorden. Zo kan ik jouw mening gebruiken om Janske.nl nóg leuker te maken! Zodat jij er net zo blij van wordt als ik!

WINACTIE (gesloten!)

Om mijn 100e winactie te vieren geef ik iets waar ik zelf erg blij van word. Ik verloot namelijk een Hema cadeaukaart t.w.v. €25,-! Zodat je lekker kunt gaan shoppen! Wil jij deze graag winnen!? Volg dan goed alle spelregels hieronder en wie weet stuur ik hem binnenkort jouw kant op!

Hoe kun jij winnen?

Beantwoord de volgende vragen in een reactie onder dit artikel:

 1. Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via:
 2. Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties | kindermode | persoonlijke verhalen | uittips | reviews | hotspots | shoptips | iets anders namelijk (meerdere antwoorden mogelijk)
 3. Ik zou vaker willen lezen over:
 4. Ik volg je ook via: Instagram | Facebook | Pinterest (meerdere antwoorden mogelijk)
 5. Wil je nog iets kwijt? Iets aan mij vragen? Shout!

Extra winkans:

 • Schrijf een eerlijke Aanbeveling of recensies op mijn Facebookpagina (hier maak je mij heel erg blij mee :-))
 • Deel mijn bericht op  Facebook of Instagram
 • Tag mensen die mij nog niet volgen onder het bericht op Facebook of Instagram
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 19 november 2019. Daarna maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina en Instagram. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Gefeliciteerd Betti! Jij wint de €25,- cadeaukaart van Hema. Veel shopplezier!

Deze winactie is (helaas 😉 ) niet gesponsord 😉

Spread the love

You Might Also Like

 • Kristel Gubbels-daemen 13 november 2019 at 06:45

  Je bent echt net de Sint dat je al zoveel mensen blij hebt gemaakt. Leuk om het nu met vragen te doen.

  1. Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: Facebook al lang geleden want volg je al een lange tijd. Of dat toen via een andere blog was dat ik je ben gaan volgen.

  2. Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties | kindermode | persoonlijke verhalen | uittips | reviews | hotspots | shoptips | iets anders namelijk (meerdere antwoorden mogelijk)
  De persoonlijke verhalen, kindermode en de Super leuke foto’s die je steeds post, en de uittips en reviews vind ik ook erg interessant omdat onze dochters qua leeftijd dicht bijelkaar zitten

  3. Ik zou vaker willen lezen over:
  Hoe krijg je je kids toch zo mooi en lachend op de foto 🙂
  Wie maakt de foto’s van jou?
  Wat vind je man van jouw blog?

  4. Ik volg je ook via: Instagram | Facebook | Pinterest (meerdere antwoorden mogelijk)
  Ik volg je via Facebook het meeste en via Instagram.

  5. Wil je nog iets kwijt? Iets aan mij vragen? Shout!
  Ga vooral zo door. Ik volg je heel graag. Krijg gaan een lach op mijn gezicht met jouw foto’s of verhalen.

 • Betti Scheringa 13 november 2019 at 06:50

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: facebook met winactie

  Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties kindermode, persoonlijke verhalen, uittips, revieuws,hotspots, shoptips

  Ik zou vaker willen lezen over: shopblogs

  Ik volg je ook via: Facebook

  Wil je nog iets kwijt? Iets aan mij vragen? Shout!
  Hoeveel tijd ben je kwijt aan je blog? Best veel lijkt me dus wel benieuwd

  • Debby 13 november 2019 at 07:10

   Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via:
   – een bloghop, geen idee meer wanneer en welke. Al best een tijd geleden, zeker een jaar.

   Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties | persoonlijke verhalen | uittips | reviews | het moederleven

   Ik zou vaker willen lezen over:
   Poeh, ik vind hoe je het nu doet heel fijn. Goede afwisseling qua onderwerpen.

   Ik volg je ook via: Instagram | Facebook

   Wil je nog iets kwijt? Iets aan mij vragen? Shout!
   – Ga vooral zo door. Vind je blog heel erg leuk!

 • Erika van Koert 13 november 2019 at 06:55

  Wat leuk dat je al zoveel mensen heb mogen blij maken

  1. Ik denk via een bloghop
  2. Winacties, persoonlijke verhalen en uittips
  3. Niets anders, ga zo door
  4. Facebook en instagram
  5. Succes met het trekken van 1 winnaar en nog veel blogplezier

 • Marian zw 13 november 2019 at 06:55

  Wat een geweldig cadeau! Echt een klapper deze 100e prijs!
  Ik ben op Janske terecht gekomen via Facebook. Ik denk via een tip van een andere blog
  Ik lees het liefst over winacties met nieuwe producten of nieuws speelgoed wat net op de markt is, ook lees ik graag over leuke uitjes en over hoe het bij jullie in het gezin reilt en zeilt.
  Ik zou wel vaker willen lezen over hoe je zelf tegen dingen aankijkt, zoals werk en opvoeding, maar ook het huishouden , boodschappen doen of shoppen. Waar wordt je blij van. Daar wordt ik dan weer blij van en lees ik soms dingen die ik nog niet wist maar zelf misschien ook wel heel leuk vind.
  Ik volg je vooral via Facebook maar ook via Instagram
  Wat is verder nog kwijt wil is…..ga gewoon lekker zo door. Heerlijk om de positieve blogs te lezen.
  En shoppen bij HEMA is een feestje, zeker met dit super fijne cadeau

 • Joyce Joshua 13 november 2019 at 07:04

  Lieve Janske, ik je je via mamaplaats en ben je zo op Facebook gaan volgen. Jij hebt nu je eigen site en ik ben uiteindelijk gastblogger geworden voor verschillende sites.
  Het leukste vind ik je persoonlijke blogs en die brieven voor je dochters.
  Ga vooral zo lekker door en ik blijf je volgen op Facebook.

  Xxx

 • Alma 13 november 2019 at 07:05

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: Hubelino pi site.
  Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties | kindermode | persoonlijke verhalen | uittips | reviews | hotspots | shoptips |eigenlijk alles wel
  Ik zou vaker willen lezen over: musea met kids
  Ik volg je ook via Facebook.
  Shout! Ga zo door!

  • Willeke 13 november 2019 at 07:12

   1. Via een volgt op
   2. Persoonlijke verhalen
   3. Diy projecties, opvoeding
   4. Ik volg je op Facebook en Instagram
   5. Jij bent een van mijn favoriete mamabloggers.

  • Miriam Damen 13 november 2019 at 08:04

   1. Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via ik denk via een andere blog!
   2. Ik lees het liefst op Janske.nl over persoonlijke verhalen, uittips, reviews en hotspots
   3. Ik zou vaker willen lezen over alle bovenstaande! Je manier van schrijven is fijn om te lezen! Misschien een (papa en) mama uitje zonder kids.
   4. Ik volg je ook via: Instagram & Facebook
   5. Keep it goin’! Voor jou als sinterklaas ook een fijne tijd komende weken!

 • Marjo 13 november 2019 at 07:13

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: geen idee eigenlijk meer, volg je al een hele tijd !
  Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties | kindermode | persoonlijke verhalen | uittips | reviews | hotspots | shoptips | ; vind het eigenlijk een mooie combi zo! De uittilt zijn altijd leuk maar vaak te ver wegvoer ons😥
  Ik zou vaker willen lezen over:hoe het met je gaat je werk en hoe je alle ballerina de lucht houd
  Ik volg je ook via: Instagram | Facebook | Pinterest (meerdere antwoorden mogelijk) ik volgde overal😉
  Wil je nog iets kwijt? Iets aan mij vragen? Shout!
  Ga zo lekker door, ik geniet vanhetlezen en de foto’s van Lola en Coco leuke meiden!

 • Carolien Schutte 13 november 2019 at 07:16

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: Facebook daar kwam ik een prachtige winactie van jou tegen en ik wou toen een kansje wagen voor me zoon helaas toen niet gewonnen maar daar door kreeg ik wel steeds meer leuke informatie van jouw pagina
  Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties | kindermode | persoonlijke verhalen | reviews | shoptips
  Ik zou vaker willen lezen over: speelgoed voor kinderen en dan vooral wat we nog niet kennen en misschien leuk als de meiden straks leren lezen om boeken tips te laten zien
  Ik volg je ook via: Instagram | Facebook
  Wil je nog iets kwijt? Ik vind het een hele leuke website waar ik geregeld kom om dingen te lezen die je plaatst ga vooral zo door

 • elisabeth maria martina 13 november 2019 at 07:20

  1 Facebook
  2 Winacties voorop maar de rest lees ik ook
  3 Uitjes met kidneren voor oma en opa in Brabant (geen auto en geen rijbewijs)
  4 Facebook en instagram
  5 Kom je nooit tijd tekort?
  Hemakaart zeer de moeite van het winnen waard!!

  • Wendy 13 november 2019 at 11:10

   Wow ik doe graag mee shoppen bij de hema maakt mij ook altijd heel blij 😍
   Ik ben oo Janske.nl terecht gekomen via facebook. Verder vind im persoonlijke verhalen en shoptips heel fijn om te lezen. Zou graag nog meer lezen. Ik volg je op fb en insta en deel deze actie graag mee.

 • Roy Huls 13 november 2019 at 07:49

  Ik ben hier terechtgekomen omdat ik mijn zusje altijd en blogs zie delen! Zelf vind ik informatie over nieuw speelgoed en uitjes erg fijn om zo op ideeën te komen voor onze kids! Dit zou ik ook graag meer terugzien over kinderboeken! Ik blijf het lastig vinden iets uitdagends uit te zoeken! Ik heb alleen Facebook en daar volg ik je dus ook. Ik doe graag mee om mijn vrouw te verassen met iets leuks voor in huis. Zo ziet ze meteen dat ik daar ook oog voor heb!

 • Monika 13 november 2019 at 07:57

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: Een bloghop, long time ago! Bij de meeste niet blijven plakken. Bij jou wel!
  Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties | persoonlijke verhalen | reviews | shoptips | iets anders namelijk: je struggles van het ouderschap of als mens.
  Ik zou vaker willen lezen over: Janske als mens, jullie relatie/gezin, iets wat niet persé ‘blij’ is, maar door herkenning wel om blij van te worden!
  Ik volg je ook via: Instagram | Facebook | Pinterest (wist niet dat je Pinterest had, dus ga je zo zoeken!)
  Wil je nog iets kwijt? Iets aan mij vragen? Shout!
  Ik vind je een tof mens. Ik lees je verhalen graag. Ik heb het idee dat je niet alleen voor zoveel mogelijk likes gaat, maar vooral dingen die bij jou passen. Je voelt niet als een influencer, maar juist daardoor ben je een hele goede 😉
  Veel geluk!

 • Anna wienen 13 november 2019 at 08:21

  1) Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via:
  Bloghops, jaren geleden ☺️

  2)Ik lees het liefst op Janske.nl over:
  Tips omtrent opvoeding of uitstapjes met de kids

  3) Ik zou vaker willen lezen over:
  Tips rondom opvoeding of situaties waar kinderen mee te maken krijgen, of handige producten..

  4) ik volg je via facebook en instagram

  • Natasja keuter 17 november 2019 at 17:07

   Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: facebook winacties en bloghop eerdere jaren.

   Ik lees het liefst op Janske.nl over: alles : vooral uittips, vind t moeilijk soms wat te bedenken en dan zit ik veel binnen met de kids…. persoonlijke verhalen , vind ik fijn omdat ik me dan niet alleen voel.. dat iemand anders ook tegen de zelfde dingen aan loopt etc

   Ik zou vaker willen lezen over: opvoeding

   Ik volg je ook via: Instagram en Facebook

   Wil je nog iets kwijt? Iets aan mij vragen? Gefeliciteerd met je 100 e winactie

 • Mirjam Hellingman 13 november 2019 at 08:42

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: Dat is al zo lang geleden. Ik denk via Facebook, wellicht via een ander Blog of winactie.
  Ik lees het liefst op Janske.nl over: kindermode | persoonlijke verhalen | uittips | shoptips
  Ik zou vaker willen lezen over: grotere kinderen, de mijne zijn al iets ouder, maar ik merk dat er weinig blogs zijn die hier aandacht aan besteden (of ik ken ze niet)
  Ik volg je ook via: Instagram | Facebook | Pinterest

  Extra winkans: Bericht gedeeld op facebbook en vriendin getagd.

 • Chantal Obbink 13 november 2019 at 09:28

  Wow al 100 winacties. Wat veel zeg. Ik denk dat ik via een bloghop bij jou terecht gekomen ben en ben blijven hangen omdat je leuke dingen plaats die me aanspreken. Vooral persoonlijke verhalen spreken mij aan maar ook de uittips, winacties, reviews en shoptips. Geen aanvullingen waar ik meer over wil lezen. Het is leuk zoals het is. Alleen het irritante algoritme waardoor je niet altijd alles ziet is ontzettend jammer, maar helaas niks aan te doen. ik volg via Facebook en insta

 • E. Wout 13 november 2019 at 09:55

  Ik ken jou via andere bloggers, waarschijnlijk via bloghop winacties. Ik lees graag je winacties ( #gavewinacties ), reviews, maar vooral ook uitjes. Ik zou graag meer inzicht willen hebben in “betaalbare “ uitjes of via korting en uitjes voor die voor oudere kinderen leuk zijn en tegelijkertijd voor de jongere broertjes of zusjes net zo leuk is! …. dat is nl EEG lastig. Ik volg je op FB en Instagram ☘️

 • Danielle 13 november 2019 at 10:15

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: een bloghop
  Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties | uittips | reviews | hotspots | shoptips
  Ik zou vaker willen lezen over: leuke uitjes, maar ook jouw persoonlijke tips (welk product vind je nu echt top, waar koop je bepaalde producten graag..en dat bedoel ik dan vrij breed, op ‘kindergebied’ maar ook producten die jou zelf aanspreken)
  Ik volg je ook via: Facebook
  Wil je nog iets kwijt? Iets aan mij vragen? Shout
  Ik vind je blog altijd leuk om te lezen, en ik hoop dat je nog lekker lang doorgaat! 🙂

 • Marij brand 13 november 2019 at 11:45

  Terrecht gekomen via fb en lees vooral de uittips en de winacties. Leuk om tips in andere provincies te lezen

 • Sharon v Bregt 13 november 2019 at 11:59

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: fb, ik denk via een winactie maar weet het niet meer zeker.
  Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties en de persoonlijke verhalen. De uittips | reviews | hotspots | shoptips | vind ik ook altijd fijn om even te zien hoe en of wat! Ik zou weleens willen lezen over: hoe jouw man dit allemaal beleefd een blogmoeder als partner, je laat heel veel zien. Wat is zijn mening erover.
  Ik volg je ook via: Instagram | Facebook
  Ik vind je eerlijkheid heel leuk/fijn en wat ik geweldig vind is hoe je je kinderen elke keer weer geweldig op de foto krijgt. (Hoe krijg je dat voor elkaar?) De oudste met een heel goed gevoel voor inlevingsvermogen! Echt heel leuk gezin!

 • miranda van klaveren 13 november 2019 at 13:55

  ahhhh daar hebben ze alles om mijn feestdagen compleet te maken

 • Heidie van der Steeg 13 november 2019 at 14:24

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: al een tijdje geleden via Facebook , ik vermoed via een bloghop
  Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties | uittips (regio zuid-oost Nederland) | reviews | hotspots | shoptips
  Ik zou vaker willen lezen over: leuke uitjes met kinderen, vakantie-tips, speelgoed/spelletjes reviews, kinderboeken, maar wellicht ook af en toe iets m.b.t. het huishouden, bv. hoe hebben jullie thuis de taken verdeeld? Huishoudelijke tips die je leven makkelijker maken.
  Ik volg je ook via: Instagram | Facebook
  Wil je nog iets kwijt? Iets aan mij vragen? Shout: Leuk dat je recent mijn stad Roermond hebt gepromoot. Voor leuke tips wat te doen in Roermond/Midden Limburg mag je mij ook altijd vragen.

  • Alyt van der Heide 17 november 2019 at 18:24

   Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via:
   Volg je op facebook
   Ik lees het liefst op Janske.nl over:
   Persoonlijke verhalen, creatieve foto’s, uittips en winacties

   Ik zou vaker willen lezen over:
   Tips programma’s tv (en dan niet de youtubers)
   Ik volg je ook via: Facebook

   Wil je nog iets kwijt?
   Voorrral doorgaan

 • Marjolein 13 november 2019 at 14:38

  Ik ben op je pagina gekomen via winactie 98! Vind van alles voor / over kinderen leuk om te lezen. Dus leuke kleding, mooie boeken, duurzaam speelgoed, uitjes. Maar als je iets leuks voor jezelf hebt vind ik dat natuurlijk ook leuk! 😊

 • Saskia van der Heijden 13 november 2019 at 17:57

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: facebook
  Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties, kindermode, persoonlijke verhalen, uittips, shoptips
  Ik zou vaker willen lezen over: shopblogs
  Ik volg je ook via: Facebook
  Wil je nog iets kwijt? Iets aan mij vragen?
  Hoe kom je steeds weer aan nieuwe onderwerpen voor je blogs? Lijkt mij zo’n stress opgave om elke keer weer iets boeiends te verzinnen.

 • Marian B 13 november 2019 at 21:27

  Altijd leuk zo’n bon! Wat heb je al veel mensen blij gemaakt!
  1. ik vermoed via een bloghop
  2. Ik lees het liefst persoonlijke verhalen, reviews en winacties.
  3. verzorgingstips kind en moeder, hoe je balans als drukke moeder.
  4. Ik volg via Bloglovin, Facebook, en Pinterest.
  5. Hoe krijg je van die leuke fotos? Ik krijg mijn kinderen zelden goed op de foto, zeker als ze samen op de foto moeten. Alle tips zijn welom 😉

 • Mindy 13 november 2019 at 23:30

  Wauw gefelici! Top zeg! Jullie zijn kanjers en lieverds!
  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: Ehm.. vanaf t begin al 🙂
  Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties | persoonlijke verhalen | uittips | reviews | hotspots | shoptips |
  Ik zou vaker willen lezen over: je kids 🙂
  Ik volg je ook via: Instagram & Facebook |

 • G.T. 14 november 2019 at 10:37

  Leuke mijlpaal! Ik heb een keer een prentenboek bij je gewonnen, dat lezen we nog steeds met veel plezier. Ik doe graag mee met deze winactie. (En heb nog steeds geen FB of Instagram).
  1. Ik ben ooit via een bloghop bij je blog gekomen en toen blijven hangen.
  2. Persoonlijke verhalen, uittips, winacties, reviews lees ik graag. De kleding blogs vind ik prima, maar er hebben duidelijk een andere smaak en budget qua kleding 🙂
  3. Aangezien mijn kleuter (net) op school zit, zou ik graag wat meer lezen over Lola en school, dan weet ik waar mijn kleuter naar toe groeit.
  4. Geen Social media hier, ik heb een bookmark naar je blog.
  5. Ga zo door!

 • Kelly Callemeijn 14 november 2019 at 11:34

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via facebook
  Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties, persoonlijke verhalen, reviews, games voor kinderen
  Ik zou vaker willen lezen over games voor kinderen omdat ik merk dat ons zoontje van 4 al zo goed puzzels kan spelen op de spelcomputer van bv lego spellen vanaf 7 jaar dat dit ( als hij er niet te lang achterzit) goed is voor de ontwikkeling
  Ik volg je ook via: Instagram | Facebook
  Ook op fb gedeeld en getagged 👍🏻
  Wat zou je ons zoontje blij maken met zo’n mooie bon 🍀

 • Ingrid Langstraat 14 november 2019 at 11:54

  Ik ben op Janske.nl tercht gekomen via facebook. Ik denk een keer via een bloghop of dat ik heb gezocht op blogmoeders oid;-). Ik vind het namelijk erg leuk om dit soort blogs te lezen.

  Het liefste lees ik over de avonturen met de kinderen, uitjes, shoptips etc. Het allerleukste vind ik de enthousiaste foto’s van de meiden, wat stralen die een hoop vrolijkheid uit!

  Ik zou graag nog meer lezen over kinderen op de basisschool en hoe je ze goed weerbaar kunt maken of hoe je ze op de juiste manier kunt helpen met hun schoolwerk etc.
  Ook zijn tips voor leuke apps op de tablet voor kinderen (spelletjes of leerzame dingen) altijd welkom!

  Ik volg je op facebook en instagram

  Ik volg je vooral via facebook en de blog en hoop dat je daar nog lang mee door gaat!!

 • Bets 14 november 2019 at 22:42

  1. Ik ben op Janske terechtgekomen via een leuke bloghop, en ben daar zeker reuze blij mee.
  2. Ik lees het liefste op Janske de persoonlijke verhalen , de uit en shoptips en de leuke winacties
  3. Ik zou vaker willen lezen over persoonlijke verhalen .
  4. ik volg je ook op facebook
  5. een super leuke site waar ik met veel genoegen rondkijk.

 • Will 14 november 2019 at 23:21

  1: Ik ben op je blog(Janske.nl) terecht gekomen via Bloglovin, weet alleen niet meer wanneer.
  2: Ik lees het liefs op Janske.nl je persoonlijke verhalen over je kindjes, de uitjes tips vind ik leuk en natuurlijk ook je winacties, altijd erg spannend.
  3: Eigenlijk vind ik alles oké op je blog. De uitgaanstips met kinderen en shoptips. Eigenlijk besteed je overal wel genoeg aandacht aan.
  4: Ik volg je alleen op Bloglovin, want ik heb door een nare ervaring op facebook, afstand genomen van de andere Social Media.
  5: Wie maakt toch al die mooie gelukte foto’s van jullie kinderen! Jullie zelf? De kinderen staan er altijd als plaatjes op. Hoe krijgen jullie dat toch altijd voorelkaar. Als ik foto’s van de kleinkinderen wil maken, dan gaat het bijna nooit zoals ik zou willen .
  En dan al die winacties, veel hoor. Altijd heel spannend!
  Ook vind ik de Bloghops altijd erg gezellig en je doet bijna altijd mee.

  Lieve Janske, wil je ook nog graag even zeggen dat ik je blog altijd met veel plezier volg en er altijd de tijd voor neem, ook al is het laat op de avond. Hoop dat je dit nog jaren en jaren volhoud in goede gezondheid .
  Lieve groetjes Will

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 15 november 2019 at 10:22

  1. Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: ik denk een keer een bloghop.
  2. Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties , uittips & reviews
  3. Ik zou vaker willen lezen over: eerlijk gezegd heb ik op dit moment weinig tijd om artikelen te lezen, dus lees ik alleen de artikelen met bovenstaande onderwerpen.
  4. Ik volg je ook via: Facebook
  5. Wil je nog iets kwijt? Iets aan mij vragen? Shout!
  De artikelen die ik lees vind ik prettig lezen, dus ik zou zeggen: Ga zo door!

 • Wendy 15 november 2019 at 19:20

  1.op janske.nl terecht gekomen omdat ik je al persoonlijk volgde op fb en je een leuke lieve meid vind en leuk om je leven te volgen op janske.nl
  2 ik lees t liefst op janske.nl over je leven en de leuke dingen die je doet met die 2 knappe dochters, en vind t superleuk om ze te zien opgroeien v baby s tot nu.. beginnen echt leuke /knappe dames te worden,erg leuk om daar een kijkje in te mogen nemen.(en natuurlijk ook marco erbij, gewoon alles compleet als gezin) ook de dingen die jullie ondernemen zijn erg inspirerend 😃
  3 ik heb niks specifieks wat ik vaker zou willen lezen vind het wel tof zo
  4ik volg je via fb en instagram(maar insta doe ik zelf niet zoveel mee, meer met fb)
  5 wat ik kwijt wil is ga zo door toppertje💪Je doet het supergoed en bent een superlieve mama v Lola en Coco❤️

 • Jill tien 15 november 2019 at 22:39

  Ik vond jouw blog zo vrolijk eruit zien ben je tegengekomen via insta en volgde je al snel onder de foto staat ook nog een bericht wrm ik mee doe Joe joe

 • Danielle van den Heuvel 15 november 2019 at 23:53

  1. Ik ken je via instagram en al snel volgde Facebook ook. Het begon met de stoere foto van je Halloween griezel meiden! Nog maar een relatief nieuwe volger dus.
  2. Ik vind winacties leuk (wie niet?!), maar ook lokale tips. Want ik woon vlakbij jou in de buurt.
  3. Ik heb nog best wat te lezen op je blog, ik hoop daar veel leuke bruikbare tips uit de omgeving te treffen, bijv nu een leuke vervanging voor het sintkasteel van Helmond (liefst eigen ervaring). Zelf ben ik ook graag creatief bezig (journallen), dus daar iets over vind ik leuk. Vooral als je winkel tips daarover kunt geven. Ik ben nog zoekende haha
  4. Instagram en Facebook dus
  5. Grappig om een blogger zo “dichtbij” te treffen! En uiteraard over de winactie: de Hema heeft zoveel leuke goodies voor DIY, dus wat zou het leuk zijn om daar eens los te gaan. En juist NIET met sokken of ondergoed voor zoonlief thuis te komen 🤣

 • Manon 17 november 2019 at 16:01

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: ooit via google, nu via mijn favorieten
  Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties / evenementen / uittips
  Ik zou vaker willen lezen over: gezondheid
  Ik volg je ook via: Ik heb geen social media
  Wil je nog iets kwijt? Iets aan mij vragen? Shout! Nee, ga zo door!

 • Lisanne Bons 17 november 2019 at 20:26

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via een bloghop
  Ik lees het liefst op Janske.nl over winacties kindermode, persoonlijke verhalen uittips en shoptips.
  Ik zou vaker willen lezen over leuke budget tips.
  Ik volg je ook via: Facebook en Insta
  Ik vind jouw kledingkeuze voor je meiden echt super leuk. Ik heb hierdoor kennis gemaakt met wat nieuwe merken. Leuk!!!

 • Marian 17 november 2019 at 21:41

  1. Marstyle (sinthop)
  2. Winacties
  3. Niets
  4. Alle drie
  5. Nee hoor

 • Leonie 19 november 2019 at 20:11

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: Facebook! Ik volg je al jaren en jaren (that sounds creepy ;-))
  Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties | kindermode | persoonlijke verhalen | uittips | reviews | hotspots | shoptips | <- dit en ook DIY en receptjes lijken me leuk!
  Ik zou vaker willen lezen over: Uittips, daar haal ik altijd veel inspiratie uit. En ik vind reviews ook altijd super leuk!
  Ik volg je ook via: Instagram en Facebook
  Wil je nog iets kwijt? Iets aan mij vragen? Shout! Ga vooral zo door lieverd! You rock!

 • Nathalie Buttiens 19 november 2019 at 23:05

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via: Prijsvragengala.
  Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties en artikelen, die me aanspreken.
  Ik zou vaker willen lezen over: geen idee.
  Ik volg je ook via: Instagram | Facebook | Pinterest.
  Ga zo door!

 • Gonny 21 november 2019 at 16:16

  Ik ben op Janske.nl terecht gekomen via:
  De BlogHop
  Ik lees het liefst op Janske.nl over: winacties | kindermode | persoonlijke verhalen | uittips | reviews | hotspots | shoptips |
  iets anders namelijk (meerdere antwoorden mogelijk)
  WInacties en uittips
  Ik volg je sinds.
  NU
  Ik zou vaker willen lezen over: Dat weet ik nog niet. Ik heb je net “gevonden” hihi
  Ik volg je ook via: Instagram | Facebook | Pinterest (meerdere antwoorden mogelijk)
  Wil je nog iets kwijt? Iets aan mij vragen? Shout!
  Leuk dat je dit doet!!!!

 • Monique Weber 21 november 2019 at 21:18

  Gefeliciteerd Betti