Kerst Review Shoptip

My Jewellery Adventskalender (Feestdagen Shoptip!)

12 november 2019
Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen, voor je moeder, zus of vriendin? Is ze dol op sieraden, maar kun je niet kiezen? Dan is de adventskalender van My Jewellery een toffe cadeautip voor de Feestdagen. Of eigenlijk juist om te geven vóór de Feestdagen. Zo kun je voor de kerst, tien dagen lang iedere dag een nieuw cadeautje uitpakken! Hoe leuk is dat!?

My Jewellery adventskalender

De adventskalender is verkrijgbaar vanaf 12 november en kost €49,95.  De sieraden zijn makkelijk draagbaar, dus voor iedereen zit er iets leuks tussen. In de tien verschillende vakjes zit steeds een nieuw cadeautje. Je kunt dus (als het je lukt) tien dagen lang, iedere dag een nieuw cadeautje uitpakken! Handig om te weten; wanneer je alle sieraden los besteld, betaal je ruim €125,-. Je bent dus absoluut voordeliger uit met deze verrassingsbox!

Wat zat er allemaal in mijn adventskalender?

Zonder al te veel te verklappen, kan ik je wel iets vertellen over de inhoud van mijn adventskalender. Ik had gekozen voor de zilveren variant. Samen met de meiden heb ik in een paar dagen de vakjes geopend. Super leuk is dat, tien keer zo’n verrassingsmoment!

In mijn adventskalender zat het volgende:
  • 1 paar glittersokken
  • 1 ring
  • 2 paar oorbellen
  • 2 kettingen
  • 1 armbandje
  • 5 glitterstiekjes
  • 1 kettingriem
  • 1 hangertje

Alles had de kleur zilver en zwart/zilver (de sokken en stiekjes). Terwijl we aan het uitpakken waren, kozen de dames meteen hun eigen favorieten uit. Lola wilde de oorbellen meteen indoen, maar heeft nog geen gaatjes, dus mocht ik ze toch zelf houden. Ook de stiekjes en de ring werden meteen weggekaapt. Ik moet zeggen dat ik blij verrast was met de inhoud en keuzes van de sieraden. Ik heb namelijk een vrij specifieke smaak en vind lang niet alles leuk. Toch vond ik de meeste cadeautjes uit mijn adventskalender erg tof!

Ik ben klaar voor de Feestdagen, maar ga stiekem de sieraden nu lekker al dragen! Als de meiden lief zijn, mogen ze best wel iets van mij lenen zodat we samen kunnen stralen met onze sjieke sieraden.

Waar koop ik de Adventskalender van My Jewellery?

De My Jewellery adventskalender koop je vanaf 12 november en kost €49,95. Je kunt kiezen uit een zilveren of gouden inhoud. Helemaal leuk!

Wie zou jij zo’n adventskalender cadeau geven en zou je kiezen voor zilver of goud?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like