Kerst Kids Review Shoptip Sinterklaas

VTech StoriKid – Verhaaltjes Verteller (review + shoptip)

6 november 2019
In België is de VTech StoriKid – Verhaaltjes Verteller dé winnaar van Speelgoed van het jaar, reden genoeg dus om hem zelf uit te testen! Ik heb hier twee meiden, die dol zijn op (luiter)verhaaltjes, liedjes en alles met lichtjes. Dus die StoriKid valt wel in de smaak, toch?

VTech StoriKid – Verhaaltjes Verteller

De VTech StoriKid is een interactieve verhaaltjesverteller voor kids van ongeveer 3 tot 8 jaar oud. Met de StoriKid kan je kindje rustig nog even een verhaaltje of muziekje luisteren voor het slapen gaan.

Wat kun je allemaal met de StoriKid?

 • Kijk naar de projecties en luister naar bekende sprookjes, mythes, legendes en fabels
 • Val heerlijk in slaap tijdens de rustgevende bedtijdverhaaltjes of zing mee met de vrolijke kinderliedjes
 • Druk op de puppy om vrolijke grapjes en interessante weetjes te horen of maak een eigen opname van maximaal 10 minuten
 • Met meer dan 45 ingebouwde verhalen en liedjes
 • Sluit de StoriKid aan op een computer om nog meer content te downloaden
 • Gebruik de timer en kies het aantal verhaaltjes om naar te luisteren voor het slapen gaan
 • Het nachtlampje stelt je kind gerust tijdens de nacht
 • Inclusief AC adapter en USB-kabel
 • Stevig en duurzaam design
 • Regelbaar volume
 • Automatische uitschakeling

Zoals je kunt lezen is de StoriKid zoveel meer dan alleen leuk om naar te luisteren. Hij is kindvriendelijk in gebruik, ook leuk als je niet hoeft te gaan slapen en kan zoveel verschillende dingen!

Speelgoed van het Jaar 2019

Een paar weken geleden werdt de StoriKid van Vtech verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2019 in België. Een super prijs om te winnen. Zoveel soorten speelgoed en dan als grootste favoriet gekozen worden, een mooier compliment kun je niet krijgen.

Wat vinden wij van de VTech StoriKid – Verhaaltjes Verteller?

Lola en Coco hebben de StoriKid nu sinds een paar weken in huis. Een handleiding lezen was eigenlijk niet eens nodig, want Lola wist meteen welke knopjes ze moest indrukken. Meteen kon het uittesten beginnen. Samen in de donkere gang naar de projecties op het plafond kijken, zelf liedjes zingen en opnemen. Een half uur lang stond Lola te dansen in een donkere wc, met de StoriKid liedjes op de hardste stand mee te zingen.

Maar ook samen de sprookjes luisteren voor het slapen gaan, vinden beide meiden heerlijk. Coco valt halverwege al in slaap, maar Lola wil het liefst nog een verhaaltje afluisteren. We hebben de timer nog niet uitgeprobeerd. Ik denk dat we deze binnenkort gaan introduceren. Dat ze nog even mogen luisteren in bed en de StoriKid daarna vanzelf stopt. Best handig wanneer we weer eens vergeten na 10 minuten naar boven te gaan, haha.

Wij zijn erg blij met de StoriKid. Hij ziet er leuk uit, heeft super veel verschillende mogelijkheden en de meiden vinden hem te gek! Een toffe shoptip voor de Feestdagen en een terechte winnaar van Speelgoed van het jaar!

Je shopt hem hier (vóór 23:00 uur besteld, morgen in huis):

Kende jij de StoriKid van VTech al?

Spread the love

You Might Also Like