Kids Review Shoptip winactie

Bouwen en knikkeren met de Hubelino Knikkerbaan (review + winactie #99)

2 november 2019
Lola en Coco hebben eindelijk een knikkerbaan. Eentje die ze zelf kunnen gebruiken in combinatie met de Duplo. De knikkerbaan van Hubelino, die hier al heel lang op onze wensenlijst stond! Ze hebben hem voor je uitgetest én we mogen een set t.w.v. €39,99 weggeven! Yay!

Al 4 jaar op ons wensenlijstje!

Vijf jaar geleden ontdekte ik de knikkerbanen van Hubelino tijdens het leuke Spellenspektakel in Eindhoven. Lola was toen pas anderhalf jaar oud, maar toch al even onder de indruk van de knikkerbaan als papa en mama. Alle jaren daarna, bleef hij op mijn lijstje staan en ook beide dames wilden zo graag een knikkerbaan.

Onze eerste kennismaking met Hubelino in 2015

Toen ik ze vertelde dat ze er nu zelf een uit mochten gaan testen waren ze allebei super blij! Na het uitpakken werd er daarom meteen een mooie knikkerbaan gebouwd.

45-delige miniset

Wij mochten de 45-delige miniset uittesten. Een perfecte set voor beginners, geschikt voor kids van 3-6 jaar. Zowel Lola als Coco konden hier al snel zelfstandig (samen) mee spelen. Natuurlijk was het voor Lola (5) iets makkelijker om zelf een baan te bouwen, maar Coco mocht meehelpen met de blokjes aangeven en de baan uittesten met de knikkers. Een prima samenwerking!

Omdat je de baan kunt gebruiken samen met Duploblokken, kun je al snel nóg meer toffe combinaties bouwen. In het bijgevoegd boekje staan een aantal voorbeelden van knikkerbanen, maar zelf iets bedenken kan natuurlijk ook.

Voor en nadelen

Voordelen:

 • duurzame materialen
 • educatief
 • makkelijk in gebruik (ook voor kleine kids)
 • leuk om te combineren met Duplo
 • ziet er mooi uit
 • eindeloos speelplezier
 • veel uitbreidingssets
 • handige stevige opbergdoos

Nadelen:

 • het is niet goedkoop
 • de 45-delige set is natuurlijk nooit groot genoeg, je wilt meeeeerrr 😉

Wat vinden wij van de Hubelino knikkerbaan?

Wij (de kids natuurlijk in het bijzonder), zijn erg blij met de kleurrijke knikkerbaan van Hubelino. Er zijn al veel verschillende knikkerbanen mee gebouwd. Door de kids, mama, papa en zelfs opa, haha. Jawel, we bouwen allemaal graag mee. Het liefst zou ik nog een aantal sets erbij willen kopen.

Ik vind het heel slim en leuk dat je hem samen met Duplo kunt combineren. Bijna iedereen heeft namelijk wel Duplo in huis. De knikkerbanen bevorderen bij kinderen hun ruimtelijk inzicht waardoor ze vertrouwd raken met (de eerste beginselen) van natuurkunde, zoals zwaartekracht en versnelling.  Zo leuk om ze op deze speelse wijze dit te laten ontdekken.

Het enige wat ik jammer vind, is dat het vrij prijzig is.

WINACTIE (gesloten)

Jippie, ik mag namens Hubelino een 45-delige miniset t.w.v. €39,99 weggeven! Wil jij deze graag winnen!? Volg dan goed alle spelregels hieronder en wie weet kan er binnenkort bij jou in huis ook lekker gespeeld worden met deze toffe knikkerbaan!

Hoe kun jij winnen?

Laat hieronder in een reactie weten voor wie jij deze Hubelino 45-delige miniset het liefst zou willen winnen!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of Instagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met donderdag 7 november 2019. Daarna maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. (het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen)

Gefeliciteerd Jo-Ann van Roessel – ter Haar. Jij bent de winnaar! Veel plezier van de knikkerbaan!

Wil je hem liever zelf kopen?

[bol_product_links block_id=”bol_5dbc9b5dd4e7c_selected-products” products=”9200000027715782,9200000027715784,9200000043018285,9200000043018279,9200000077985699″ name=”Hubelino” sub_id=”” link_color=”35990B” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”460″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Kende jij de knikkerbanen van Hubelino al?

Hubelino

Ook leuk om te lezen:

Winactie #24 – Play-Doh Rapunzels Kapsalon
DIY #12 Simpel & Hippe traktaties voor afscheid op kinderdagverblijf

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Debby 2 november 2019 at 06:38

  Voor mijn dochter Lilly. Weet zeker dat ze het te gek zal vinden!

  • Ramona 3 november 2019 at 17:02

   De Hubelino knikkerbaan is écht iets voor onze Flynn 😁!! Geweldig vindt hij het als iets ergens vanaf rolt, hij iets zelf kan bouwen en dan zien wat er met de knikkers gebeurd. Hij zou zijn ogen uitkijken met zo’n gave knikkerbaan die hij zelf kan bouwen 😃!! Héél graag maken wij eens kans, super leuk dat we deze kans krijgen 😊🎉!

 • Tamara van Wilsem 2 november 2019 at 06:43

  Superleuk voor mijn zoontje Daley van 4 jaar!

  • Astrid Buxtorff 4 november 2019 at 07:05

   Wat ontzettend gaaf voor mijn zoon Duco die op 5 december jarig is!

 • Gytha 2 november 2019 at 06:44

  Super leuk en wat fijn dat het compatibel is met Duplo
  Doe graag mee voor mijn meisje

  • G.T. 2 november 2019 at 07:29

   Hubelino ziet er gaaf uit! Ik maak graag kans. Dat zou een leuk cadeau zijn van de Sint. Duplo hebben we genoeg om te combineren.
   Ik heb helaas geen FB.

   • Irma Schot 2 november 2019 at 12:40

    Jaaaaaaaa! Wij zijn al wat jaartjes fan van hubelino. En wat je zegt… je hebt nooit genoeg en wil meer. Zo dus ook hier in huis. Mijn kleutermeisje van bijna zes vindt het erg leuk dus voor haar doe ik mee. Leuk voor haar verjaardag , voor Sinterklaas of kerst. En later kan haar zusje er ook mee spelen.

 • Mariska van der vlies 2 november 2019 at 06:49

  Super tof!!
  Ik waag een kansje voor Jake. Op elke Koningsdag met kleedjes verkoop moet er wel weer een incomplete knikkerbaan mee naar huis haha dus dit is wel echt top!!!

  • Ghanna Loot 6 november 2019 at 17:30

   Superleuk hoor mijn zoontjes van 3 en 5 jaar.

 • elisabeth maria martina 2 november 2019 at 06:53

  dit zou kleine lex helemaal geweldig vinden
  verras hem maar met dit mooie exemplaar

  • Larissa 2 november 2019 at 18:53

   Wat een toffie winactie 😁 wij kijken ook al een tijdje naar zo’n knikkerbaan maar vonden het best prijzig. Liam en Tess zouden het super leuk vinden om er een te winnen ☺

   • Jo-Ann 8 november 2019 at 10:23

    Dit zou geweldig zijn, Lenn verdient ook wel wat extra’s nu, in deze tijd. En het scheelt hem zijn spaarpot leegkiepen 😂🙈🤞🏻

  • Esther weijers 4 november 2019 at 08:10

   Ik zou graag willen winnen voor mijn klasje van acht kinderen met autisme en een lichte verstandelijke handicap. We hebben al een doos. Maar ze hebben er altijd ruzie om

 • Jean 2 november 2019 at 06:55

  Te gek! Zeker weten dat mijn kids hier uren/dagen/jarenlang plezier van zullen hebben. Komt hier ook op het wensenlijstje.

  • Monika 2 november 2019 at 07:33

   Leuk! Ik vind m ook zo duur, anders hadden we ook al wel een baan gehad!
   Onze dochter Aimée van bijna 4 zou er heel erg blij mee zijn. Die is weg van knikkerbanen!
   Ik volg je op fb en insta.
   Ik ga duimen!

   • Monika 2 november 2019 at 07:35

    Sorry Jean,
    Verkeerde knop en ik kan hem niet meer verwijderen! Excuus!

 • Clowy 2 november 2019 at 06:59

  Weer zo’n gave winactie en Hubelino is ook echt te gaaf.
  Ik zeur er ook al heeeel lang voor bij de directie voor in de klas. Maarrr voor Venna thuis een setje is natuurlijk nog leuker!

 • Loes Wevers 2 november 2019 at 07:05

  Wauw, wat een geweldige winactie! Hubelino staat ook al lang op ons lijstje, en eind november wordt mijn zoontje 3 en is hij er dus eindelijk groot genoeg voor. Ik doe daarom mee voor hem: hij is een echte bouwer, speelt dagelijks met duplo en verdient echt iets extra’s. Dit jaar is hij namelijk grote broer geworden, maar ik heb tijdens de zwangerschap 9 maanden ziek op bed gelegen, dus hij heeft me veel moeten missen. 8 weken na de geboorte van zijn zusje zijn we ook nog verhuisd… na zo veel veranderingen, is het even tijd voor hem. Fingers crossed!

  • Hilde Gomis 2 november 2019 at 07:28

   wat tof!! staat hier al een hele poos op het verlanglijstje (een aantal jaar al wel) maar idd door de prijs komt het er steeds niet van. Wat zou het supergaaf zijn om onze 2 meiden er tóch blij mee te kunnen maken! ons dreamteam bestaat uit de rustige bouwster (dochter Lilly van 6) en ballengooister (dochter Dot van 2) dus een perfecte match haha

 • Anna wienen 2 november 2019 at 07:08

  Ja gaaf! Ik doe mee voor mijn dochter Julia 😁

 • Sharon v Bregt 2 november 2019 at 07:08

  Dat zou mijn zoon geweldig vinden en zijn grote zus zal hem zeker helpen met bouwen.

 • Dorien Mulder 2 november 2019 at 07:09

  Nova (4) is gek op bouwen en met name bij speelafspraakjes komt de Duplo uit de kast. Want niets is leuker dan samen bouwen, met kinderen voor kinderen muziek op de achtergrond uiteraard want het moet wel een feestje 🥳 zijn! Deze hubelino om knikkerbanen te bouwen op de Duplo stenen lijkt me een geweldige aanvulling op haar huidige set. In januari wordt ze 5 dus dat zou een mooi cadeau zijn.

 • Imka 2 november 2019 at 07:12

  Ohhh leuk voor onze mini Ian 🙂 ❤️❤️ Duplo is zijn lievelings dus dit kan het alleen maar nog leuker maken

 • Alicia Hofman-Voshol 2 november 2019 at 07:17

  Mijn dochter Evi speelt weer volop met haar duplo, dit geeft weer nieuwe uitdaging. Ik doe graag mee!

 • Ingrid langstraat 2 november 2019 at 07:18

  Wat een leuke set, ik ben erg benieuwd naar Hubelino en geef het graag aan mijn lieve Mats, Dagmar en Hugo! Bouwen met elkaar dat blijft hier favoriet, en een knikkerbaan hebben ze nog niet. We duimen!!!

 • Fay Akkad 2 november 2019 at 07:30

  Wat een ontzettend leuke winactie! Geweldig ziet deze eruit! Onze kinderen hebben een plastic knikkerbaan, maar ik denk zeker dat deze veel stabieler is. Is doe heel graag mee voor mijn buurjongentje. Hij is 4,5 en vindt het superleuk om altijd bij ons te spelen. Duplo is dan meestal favoriet! Ik gun hem deze set voor thuis, kan hij zich lekker vermaken als hij niet bij ons is!

  • Eline 2 november 2019 at 08:38

   Wat een leuke knikkerbaan! We zijn al een tijdje aan het kijken naar een leuke, omdat Dex (2) en Yara (bijna 4) bij anderen ook steeds zo weg zijn van de knikkerbaan. Zou erg leuk zijn als ze er zelf 1 hebben waar ze samen mee kunnen spelen. En handig dat ie te combineren is met Duplo!

 • Manon Kimmels 2 november 2019 at 07:30

  Heel graag voor ons zoontje, die houd van sorteren en bouwen. Maak graag een kansje

 • Monika 2 november 2019 at 07:36

  Leuk! Ik vind m ook zo duur, anders hadden we ook al wel een baan gehad!
  Onze dochter Aimée van bijna 4 zou er heel erg blij mee zijn. Die is weg van knikkerbanen!
  Ik volg je op fb en insta.
  Ik ga duimen!

 • Floor Verseveldt 2 november 2019 at 07:52

  Jaa geweldig! Hier staat hij ook al jaren op ons verlanglijstje. Mijn jongens zouden hier erg blij van worden en ik wilde deze set aan de goedheilig man vragen dus dit zou helemaal geweldig zijn.

  • Geke 7 november 2019 at 07:54

   Wat een leuke winactie! Mijn zoontje van 5 zou dit echt super vinden. Hij kan de mooiste dingen maken met duplo, dus zo kan hij weer lekker los.

 • Mara Bambacht 2 november 2019 at 08:11

  Gaaf! Zou hem heel graag winnen voor mijn zoontje! Hij houdt absoluut niet van bouwen, maar die rollende knikkers vindt hij vast interessant. Hopelijk stimuleert deze baan hem om wel te gaan bouwen. Ik ga heel hard duimen🍀🍀

 • Jikke 2 november 2019 at 08:14

  Tof! Vorig jaar hebben we hier uitgebreid mee gespeeld in het Continium. Dat was echt een succes. Dus ik wil graag winnen voor mijn zoon en dochter.

 • Kathleen Mertens 2 november 2019 at 09:04

  We hebben al veel duplo maar nog geen knikkerbaan. Ik heb er ook al een tijdje interesse in.. Mijn 2 kinderen zijn enorm druk en hebben dus veel afleiding nodig. Dit lijkt me dan ook uitdagend en educatief speelgoed! Graag maken we een kansje!

 • Denise 2 november 2019 at 09:29

  Voor mijn neefje Lenn! De laatste tijd is er veel aandacht naar zijn zusje gegaan i.v.m. de vele ziekenhuisbezoekjes (en die zijn voorlopig ook nog niet voorbij) dus dit zou voor hem een leuke afleiding zijn!

 • Wendy ter Haar 2 november 2019 at 09:29

  Wat is dit super leuk! Mijn zoon houdt erg van bouwen met Duplo, hij bouwt graag huisjes en banen voor zijn stuiterballen en auto’s, maar de stuiterballen kunnen niet zo makkelijk rollen over de Duplo, dit is een top oplossing! Het ideale cadeau voor onze zoon! Dus we zouden hem heel graag willen winnen.

 • Marjolein 2 november 2019 at 09:58

  Jaa deze staat ook al jaaaaaren op ons verlanglijstje! 😍 En nu Daan al 4 is geweest is dit echt het perfecte Sinterklaas cadeau! Dit zou hij echt zo mooi vinden! Hij is gek op bouwen met zijn Duplo en dat word nog iedere dag gebruikt, dit zou dus een mooie uitbreiding zijn! 😊

 • Goele H 2 november 2019 at 10:00

  Hubelino staat hier ook op het lijstje voor mijn dochter van 4j. Zelfs haar broer van 1,5j vond het geweldig om knikkers er in te leggen dus ik denk dat hij met plezier zou meespelen. Fijn dat het past op Duplo want dat hebben we in overvloed en het is toch steviger voor hen dan een losse houten knikkerbaan. Ik doe graag mee voor hen allebei en uren speelplezier 😊

  Ik volg je op FB.

 • Chantal Obbink 2 november 2019 at 10:05

  Heel gaaf. Wij zijn ook Fan van hubelino. Enige nadeel is dat het zo verslavend is en het zo leuk is om een steeds grotere baan te kunnen maken. Wij kunnen dus nog wel een set gebruiken😇🤣 Ik doe dan ook graag mee voor Hidde en Femke.

 • Inge Middag 2 november 2019 at 10:12

  Wat een leuke winactie! Mijn zoontje is dol op bouwen en rollen met de bal. Hubelino is daarmee de ideale combinatie 😄. Ik doe daarom graag mee voor mijn zoontje en zijn vader. Kunnen ze lekker samen aan de slag.

 • Judith Veldhuizen 2 november 2019 at 10:16

  Wat ontzettend leuk dat deze knikkerbaan met Duplo te combineren is zeg! Dat maakt de mogelijkheden opeens een stuk groter. Ik doe heel graag mee voor ons zoontje! Zou erg leuk zjin en hij kan er nog jaren mee spelen!

 • Trotsema fati 2 november 2019 at 10:34

  Hier staat ook hubelino knikkerbaan op onze verlanglijstje voor onze zoontjes daarom doen we super graag mee

 • Will 2 november 2019 at 11:29

  Wat een mooie knikkerbaan en ook nog te combineren met Duplo, handig hoor.
  Nou dat is hier nog genoeg in huis.
  Leuk trouwens om eerst te moeten bouwen en dan te kunnen spelen. Steeds de baan veranderen is ook leuk, zo blijven ze bezig.
  Heel graag doe ik mee voor mijn beide jongste kleinkinderen van 5 en 6 jaar.
  Zij vinden dit vast en zeker heel leuk om te doen.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

  • Elles Pot 3 november 2019 at 23:00

   Doe graag mee voor mijn drietal! Geweldig voor ze om samen mee te spelen!

 • Elle W 2 november 2019 at 11:45

  leuk zeg deze knikkerbaan, komt de Duplo goed van pas

 • Jeanine 2 november 2019 at 11:47

  Ik ken de knikkerbaan en ben er ook helemaal fan van. Ik zou de set graag winnen voor mijn dochter Juna. In januari wordt ze 4. Ze heeft nu nog een beetje hulp nodig, maar ze heeft er vast nog lang plezier van!

 • Leonie 2 november 2019 at 14:15

  Super leuk! Hij staat hier ook op het verlanglijstje van Milan, maar inderdaad, het is wel duur! Dus nu ga ik heel hard duimen om het voor hem te winnen!

 • Marlon van Boerdonk 2 november 2019 at 14:23

  Mijn dochter Liv (5) speelt dagelijks met deze knikkerbaan en haar kleine zus van 1 wil graag meedoen (lees: maakt haar baan steeds kapot) Dit pakket zou dus geweldig zijn ter aanvulling, zodat beide meiden hun eigen baan kunnen maken. Ik doe graag mee!

 • Kim van de Koevering 2 november 2019 at 15:22

  Ja lijkt me super leuk voor Ysabel dochter van mn beste vriendin. Ze doet niets liever dan bouwen met de duplo. Dit zou ze erg leuk vinden!

 • Indra Schurer 2 november 2019 at 15:24

  Ik doe graag mee voor onze mini Sven (2)! Ik volg je al op Instagram (onder de naam HappyMoose) 😊

 • Marian B 2 november 2019 at 16:37

  Mijn oudste heeft een oude knikkerbaan van opa en oma. Mijn dochtertje vindt dat reuze interessant maar het is nog wat te moeilijk voor haar. Met deze vele mooiere versie van Hubelino kan ze vast wel overweg. Ze speelt ook graag met Duplo, dus dat gaat zeker goed komen. Natuurlijk loot ik graag mee, een top cadeau voor de decembermaand!

 • Iris van Bijsterveldt-Broers 2 november 2019 at 17:08

  Ohhhh zó gaaf!! Hubelino staat hier ook al een paar jaar op het verlanglijstje.. Stijn en Bram (onze 2 zoons) speelden hier altijd heel graag mee als we naar de Lego winkel gingen.. helaas is die nu gesloten, maar wij zijn dus fan! Zou ook een top cadeau zijn voor de man met de baard 😉😍
  Ik ga duimen! 🍀

 • Marjolijn 2 november 2019 at 17:08

  Hubolino staat ook al heel lang op het verlanglijstje van de kleuterjuffen van basisschool ’t Palet! Wij zouden deze set graag winnen en wij kunnen best goed samen delen zodat wel 100 kleutertjes er veel plezier van hebben op school!

 • Els Wanders 2 november 2019 at 17:12

  Ik doe graag mee voor bij opa en oma thuis. Kunnen de kleinkinderen daar samen knikkerbanen bouwen.

 • Claudia Diependaal 2 november 2019 at 17:44

  Wat een toffe actie! Ik loot dan ook heel erg graag mee. Onze kleinzoon van 8 haalt ook nog heel vaak de duplo uit. Al staat hier echt nog heeeeeel veel lego ook omdat zijn oom pas 15 is. En hebben we treinen van de Duplo en de Lego dus ook daar ligt het niet aan.. hij vindt het gewoon geweldig nog steeds de duplo. Kan hij mooi iedereen helpen met de baan bouwen!

 • Willeke Linneman 2 november 2019 at 19:50

  Zo leuk! Deze staat ook al een hele tijd o pl onze wensenlijst, maar vind hem eigenlijk ook best prijzig. Lijkt me zo leuk om samen met de kinderen mee te spelen!

 • Iris Bakker 2 november 2019 at 20:18

  Ik zou deze prijs graag voor mijn kleuter zoon en peuter dochter willen winnen. De kleuter bouwt al geweldige flatgebouwen van al het duplo dat we hebben en dit zou echt een geweldig leuke toevoeging zijn

 • Lies 2 november 2019 at 22:58

  Oh dit staat al tijden op het verlanglijstje van ons zoontje. Eind deze maand us hij jarig dus dit zou een fantastisch cadeau zijn!!

 • Nele V 2 november 2019 at 23:22

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje, die zou dit super vinden.

 • Carina Peters 3 november 2019 at 07:28

  Dat zou super zijn voor m’n zoontje Thijs, dan kan die eindeloos spelen.

 • Dorien 3 november 2019 at 07:37

  O, ik zou deze heel graag winnen voor onze beide meiden. Eigenlijk is de oudste misschien wel iets té groot voor Duplo, maar de magie van knikkerbanen houdt iedereen wel in zijn greep! Het blijft fascinerend om naar te kijken. En ik denk dat dit dus écht ideaal speelgoed is waar ze écht samen mee kunnen spelen, aangezien ze best een leeftijdsverschil hebben (ene is 4 en de andere 9). Veel dingen zijn dan óf te kinderachtig of niet geschikt voor kindjes van 4. Ik voorzie uren speelplezier tussen de beide zussen!

 • Inge Suys (insta 3 november 2019 at 09:04

  ❤️🌈🥁Dag @janskenl 🥁🌈❤️
  .
  Oh wat leuk! Oh ja hier zijn de jongens dòl op knikkeren en op bouwen! Ook ik doe lekker mee uiteraard. Gezellig met ons allen: plezier verzekerd! En hey, beste @janskenl, ik wil niet zomaar een saai antwoord insturen, dus maakte ik nog iets voor jou! Een tekstje 🙌🏻⤵️
  .
  M’n kleintje zal zich niet vervelen
  als ie hier es mee mag spelen 🤗
  Hij zal er niet om rouwen,
  als hij zou mogen bouwen 🌈
  Want knikkers zijn z’n favoriet
  waar ie heerlijk van geniet 🤗
  Hij bouwt zonder instructies
  de prachtigste constructies 🌈
  Ik ben dus al aan ‘t dromen,
  laat deze prijs maar komen 🤗
  #knikkerbaan #constructiespeelgoed #hubelino

 • Majonne Twigt 3 november 2019 at 13:39

  Ik wil deze winnen voor mijn jongste dochter van 6. Ze zou dit heel leuk vinden.
  En als zij er te groot voor is kunnen haar neefje en nichtje van 2 en 0 ermee spelen.

 • Wyni Ubels 3 november 2019 at 17:10

  Ik zou de knikkerbaan graag willen winnen voor mijn kleutergroep. Op dit moment nog 20 kinderen, maar daar komen in de loop van het schooljaar nog kinderen bij. Ze zijn dol op constructie meteriaal en met deze knikkerbaan kunnen ze heerlijk spelen, ontdekken, construeren en leren.

 • Sanne 3 november 2019 at 18:16

  Voor mijn zoon Ryan❤️

 • Monique Weber 3 november 2019 at 18:42

  de kids kennen het van gastouder en zijn er dol op. Hubelino is gaaf Ik maak graag kans.

 • Bianca 3 november 2019 at 18:51

  Geweldig voor mijn zoontje Duuk, die bouwen geweldig vindt maar geïntrigeerd is door beweging.

 • Lisa 3 november 2019 at 19:17

  Zowel mijn zoon als mijn dochter zouden dit te gek vinden. Dus ik doe mee voor allebei mijn kindjes!

 • Marianne vd M 3 november 2019 at 20:07

  Super gaaf doe graag mee voor mij dochter.

  • Tamara 3 november 2019 at 21:02

   Gaaf! Mijn zoon kan zich uren met duplo vermaken. De knikkerbaan van hubelino zou een mooie aanvulling zijn.

 • Monique 3 november 2019 at 20:17

  Niels, bijna 5, zou deze knikkerbaan helemaal geweldig vinden. Daarom zou ik graag voor hem willen winnen.

 • Tamar 3 november 2019 at 20:24

  Leuke review, kinderen zien er heel enthousiast uit! Ik doe mee voor Lois, onze enthousiaste bouwer!

 • Cindy 3 november 2019 at 20:27

  Voor mijn zonen Yits en Yern en hun nichtje Nine. Zij kunnen nog wat uitbreiding gebruiken voor nog meer speelplezier!

 • Lidy 3 november 2019 at 20:28

  Ik zou deze graag winnen voor mijn 3 zoontjes. De 2 oudsten van 4 jaar en 6 jaar zagen dit bij een vriendje en vragen er sindsdien vaak om en hebben het op vrijwel elk verlanglijstje gezet. De kleinste kan nu nog niet meedoen maar dat zal snel genoeg vanzelf komen!

 • Miriam 3 november 2019 at 20:43

  Zo’n hubelino knikkerbaan zou ik heel graag willen winnen voor onze dochters van 2 en 4 jaar. De oudste bouwen, de jongste aangeven en testen, ik zie ze al heerlijk samen spelen 💕

 • Barbara van Rijswijk 3 november 2019 at 20:48

  Oh super tof!! Hier 2 bouwers die heeel graag een super coole knikkerbaan willen bouwen!!!

 • Stephanie Leijer 3 november 2019 at 20:53

  Ik hoor eigenlijk te zeggen voor onze zoon Finn … maar eigenlijk bouwt papa Wessel er de mooiste creaties mee 😉 dus wil deze graag voor hem winnen (en idd omdat je er nooit genoeg van hebt;)

 • Jantine 3 november 2019 at 20:55

  Wat een leuke prijs! Dat gaan mijn beide meiden: Evie en Mila allebei wel erg leuk vinden. Ik doe graag mee voor hen🍀

 • Bets 3 november 2019 at 21:23

  Wat een geweldige leuke winactie is dit Janske, super leuk Bouwen en knikkeren met de Hubelino Knikkerbaan. Dit zou echt fantastisch zijn voor mijn kleinzoon, kan hij zijn eigen ideeën en fantasie gebruiken om er de mooiste en leukste bouwsels mee te maken met deze 45 delige set. Ik doe er super graag voor mee om een kansje te wagen om hopelijk mijn kleinzoon straks te kunnen verrassen!!

 • Nancy 3 november 2019 at 21:25

  Mijn 2 kids kunnen samen super lief spelen met hun duplocollectie. Wat zouden zij blij worden van alle nieuwe mogelijkheden die Hubelino hen zal bieden (en papa en mama willen er stiekem ook graag mee bouwen😊)

 • Isa 3 november 2019 at 21:35

  Toen ik zelf kind was, kreeg ik nooit een knikkerbaan, dus ik bouwde zelf iets met rolletjes wc papier (met wisselend succes overigens haha)! Mijn zoontje van 4 zou dit zeker super vinden, hij is een echt bouwer. Ik volg je instagram al als half_baked_mom.

 • Bianca Bosman 3 november 2019 at 21:36

  Superleuk! Ik denk dat mijn zoon Auke van 4 hier heel blij van wordt.

 • Janita 3 november 2019 at 21:54

  Voor de kleuterklas waar mijn zoontje in zit. Ze zijn zo bezig met uitdagen en ontdekken, dit geeft een extra oefening in ruimtelijk inzicht en samenwerken.

 • Alma 3 november 2019 at 21:55

  Voor Freek, Emma, Julia en Filip die er samen mee kunnen spelen. Duplo hebben we al wel, dus ze kunnen zo aan de slag. Leuk!

 • Ingrid Kleijer 3 november 2019 at 22:38

  Super graag voor mijn zoon Julian. Sinds ik hem heb gezien op de KreaDoe staat hij al op ons lijstje. De kwaliteit is geweldig, en ook nog eens extra tot dat hij compatibel is met Duplo. En speelgoed dat ook nog eens goed is voor de ontwikkeling is altijd welkom!

 • Marina 4 november 2019 at 00:29

  Dat zien onze bouwers hier in huis wel zitten. Een veilige knikkerbaan zonder gevaar voor kapotte ramen 😃kom maar op!

 • Michelle de Kroon 4 november 2019 at 07:06

  🎉🎉 Hoeraaaaaaa 🎉 Wat een leuke actie!! Dit zouden Lucas en Dex helemaal geweldig vinden! Echt een bonus dat het nu met Duplo te combineren is!!! Duimen🍀🍀🍀

 • Kristel Gubbels-daemen 4 november 2019 at 07:18

  Lijkt me heel erg leuk voor onze dochters en ideaal je het kan combineren met duplo

 • Mandy Jaspers 4 november 2019 at 07:19

  Jaaaaaa super leuk voor onze zoon Ties. Groot Duplo fan en helemaal verliefd op de houten knikkerbaan bij de opvang. Dan is dit natuurlijk een super leuke combi. Te gek!

 • Anika 4 november 2019 at 08:20

  Dit lijkt me nou echt iets voor mijn jongens die 3 en 6 december 3 en 5 jaar oud worden. Ze worden te groot voor de Duplo, maar met een knikkerbaan kunnen ze nog wel even door 😊

 • SophiaG 4 november 2019 at 08:35

  Ik maak graag kans voor mijn oudste dochter.

 • Maria 4 november 2019 at 09:30

  Zo leuk voor onze kleinzoon Robin! Hij speelt zo vaak met duplo en dit is dan weer helemaal nieuw terwijl hij toch duplo kan blijven gebruiken, ideaal dus.

 • Gé Geurtsen 4 november 2019 at 09:36

  Wat leuk! Voor mijn kleine neefje

 • Marieke de Jong 4 november 2019 at 11:59

  Zo leuk deze winactue! Ook bij ons staat Hubelino al een aantal jaar op het verlanglijstje maar doordat het zo duur is in aanschaf is het er nog steeds niet van gekomen om iets aan te schaffen.

  Ik doe graag mee voor onze dochter van 9 jaar en onze zoon van 3 jaar. Samen bouwen ze de mooiste creaties van de duplo hoe leuk zou het dan zijn als er ook een knikkerbaan in verwerkt kan worden.

 • jacqueline de Waal 4 november 2019 at 14:40

  Wauw leuk voor mijn vriendje

 • Katerina Banjo 4 november 2019 at 15:22

  Voor mijn zoontje Boaz!

 • Gea 4 november 2019 at 15:23

  Ik doe graag mee voor mijn neefje en nichtje

 • joost 4 november 2019 at 15:35

  Voor mijn nichtje, Susan, die ontzettend van stoere dingen houdt (en liever dingen bouwt dan knutselt).

 • Marijke 4 november 2019 at 16:26

  Voor mijn kleinzoon!

 • Nina Haven 4 november 2019 at 16:26

  Erg leuk, om deze knikkerbaan te kunnen combineren met al het andere Duplo waar onze twee het altijd al zo druk mee hebben!

 • Charles Hector 4 november 2019 at 16:30

  Voor mijn zoottje Fender, die zal dit heel leuk vinden.

 • Mariet 4 november 2019 at 17:00

  Wat ontzettend leuk. Dat zou dat nu echt fijn zijn voor mijn jongste kleinkinderen Coco en Okke ! Wat zouden ze hier fijn mee spelen en ik denk dat de oudere kleinkinderen dan graag mee zullen gaan doen. Dit nodigt uit en stimuleert de creativiteit, de fijne motoriek en de fantasie! Een bijzonder leuk cadeau! IK loot heel graag mee!

 • Heleen Haarsma 4 november 2019 at 17:16

  Heel leuk voor mijn 2 lieve kleindochters, die hier minimaal 1x in de maand een lang weekend gezellig bij oma komen! Ze zijn echt helemaal gek van Lego, Playmobil en zelf lekker creatief zijn. Knikkeren vinden ze ook erg leuk bij het putje dat opa heeft gemaakt achterhuis. De ideale combi voor de meiden dus!

  Duimen maarrr….

 • Wilhelmien 4 november 2019 at 17:22

  Ik doe mee voor mijn oude ouders! Opa en oma ! Zij zijn er weg van en spelen er altijd mee met onze kinderen! Wat zouden ze het leuk vinden om deze knikkerbaan thuis te hebben zodat zij er iedere dag – samen met hun tien kleinkinderen – mee kunnen spelen! Ze zouden een gat in de lucht springen!

 • Jan 4 november 2019 at 17:42

  Super leuk om onze zoon hiermee te mogen verrassen.

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 4 november 2019 at 17:49

  Wat leuk! Al jaren staat zo’n Hubelino knikkerbaan op mijn wensenlijst, jammergenoeg was er nooit genoeg budget voor. Inmiddels zijn mijn meiden overgestapt naar de lego. Dus ik doe nu niet mee voor mijn meiden, maar voor de meiden van mijn broer. Die spelen nu ontzettend graag met Duplo en zouden dit cadeau echt fantastisch vinden. En dan kan ik er stiekem ook even mee spelen 🙂

 • Nicky 4 november 2019 at 19:27

  Het liefst voor mijn kleine neefjes weet zeker dat ze er blij mee zijn

 • Joa 4 november 2019 at 20:18

  Voor mijn zoon, hij wordt bijna 6 en is een echte bouwer! Dit is lekker uitdagend denk ik; wat werkt wel/niet om een knikker hard te laten rollen?

 • Carolien 4 november 2019 at 20:53

  Ik zou deze leuke set voor Ties 8 jaar en Fé 7 jaar willen winnen. Dit zijn mijn neefje en nichtje.

  Met Sinterklaas voor de deur zou ik hen hier onwijs blij mee maken. Ik vermoed dat dit ook het laatste jaar zal zijn waarin ze nog geloven.

  Wat zou het leuk zijn om deze periode met deze onwijs leuke prijs af te kunnen sluiten.

 • Peggy 4 november 2019 at 22:00

  Voor mijn zoontje! 🍀 Hij kijkt op YouTube altijd naar filmpjes van knikkerbanen. Hij vindt het zo fascinerend. Wat zou het leuk voor hem zijn als hij zelf zo’n toffe baan kan maken!

 • Marleen 4 november 2019 at 22:35

  Wat leuk voor onze kleinkinderen die gek zijn op bouwen met duplo en lego.
  een beetje mazzel, een beetje geluk, met een hubelino knikkerbaan kan je dag niet meer stuk

 • Carla 5 november 2019 at 02:05

  Superleuke actie.
  Doe graag mee voor m’n kleinkinderen
  Gyan – Serra-Yenthe-Millah-Viënne-James en Livah.
  Succes verzekerd als ze er allen bij oma mee kunnen spelen.

 • Nina Mol 5 november 2019 at 04:57

  Ik doe graag mee voor mijn kleinzoons.

 • Suus 5 november 2019 at 06:01

  Ik waag graag een kansje voor mijn neefje. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en Instagram (Truusje26).

 • Cheryl Van de Loo 5 november 2019 at 06:44

  Leuk, ik doe graag mee voor mijn zoontje en dochter

 • wilmsen anita 5 november 2019 at 07:57

  Ik doe mee voor de kleinkinderen

 • Ivon 5 november 2019 at 08:45

  Ik die graag mee voor mijn zoontje van 3 en dochtertje van 1.5 denk dat ze er beide veel plezier van zullen hebben.
  Ook dit staat op ons lijstje voor december.

 • melissa 5 november 2019 at 09:02

  ik doe graag mee voor onze Jarno. die speelt supergraag met de duplo en superleuk dat deze hubelino knikkerbaan daarmee te combineren is. ook leuk en goed voor de kinderen dat ze zo creatief bezig zijn.

 • Bianca 5 november 2019 at 11:59

  Ik doe heel graag mee voor mijn heren!!

 • Lieke van Veen 5 november 2019 at 12:30

  Ik doe heel graag mee met deze winactie om deze knikkerbaan voor mijn neefje te winnen.

  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen) en Instagram (liekevv24)

 • Shiv Chin 5 november 2019 at 12:32

  Ik doe mee voor mijn kindjes en hun neefjes, wat zullen ze dit geweldig vinden.

 • Alet 5 november 2019 at 13:02

  Wat super leuk! Ik zou dat wel willen winnen voor mijn zoon Dion. Hij is gek op bouwen met Duplo en alles wat beweegt.

 • Joke 5 november 2019 at 13:04

  Ik zou dit graag winnen voor mijn dochter Aimy. Ze is binnenkort jarig, dus een super leuk cadeau! Mijn schoonmoeder heeft dit spel een keer geleend van de speel-o-theek (hoop dat ik het goed spel) en mijn dochter was er helemaal weg van. Echter nooit gekocht, want we vonden het ook erg prijzig.

  • Kelly Callemeijn 5 november 2019 at 16:22

   Waaaaaaauuuuuuww !!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg 😍Wat een geweldige prijs gaan jullie weggeven, Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op zo’n coole knikkerbaan 🎉 Dat zou een super Sinterklaaskado zijn voor mijn zoontje Daley 💖 Ik ben echt helemaal enthousiast. Je zou ’t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!! Ik volg je al lang op facebook en insta ❤ Nu duimen & hopen 🍀

 • Nelly 5 november 2019 at 13:59

  Leuk voor de kleine nicht

 • Bernadette Vlaskamp 5 november 2019 at 16:05

  Supergaaf, Voor mijn kleinkinderen. Ik spaar zelf knikkers en heb die echt in alle maten en kleuren. Hoe gaaf is het dan om mijn kleinkinderen er ook mee te laten spelen met deze geweldige knikkerbaan.

 • Iris 5 november 2019 at 18:32

  Voor mijn zoontjes🙂

 • oma bakkernes 5 november 2019 at 18:32

  voor onze twee kleindochters

 • Renilda 5 november 2019 at 18:33

  Ik loot mee voor mijn kleinkinderen

 • Danielle 5 november 2019 at 18:49

  Mijn neefje zou dit geweldig vinden!

 • Sarita 5 november 2019 at 20:49

  Ik loot graag mee voor mijn zoontje

 • Priscilla 5 november 2019 at 21:36

  Geweldig mijn dochter bouwt de hele dag door en met knikkers herhinnert mij ook weer oude dagen dus 1+1 is een geweldige baan maken en met knikkers spelen die overal heen rollen.

 • Angela 5 november 2019 at 21:52

  Ik zou deze knikkerbaan dolgraag voor mijn zoontje Colin willen winnen

 • Els Black 6 november 2019 at 10:29

  Ik doe graag mee voor mijn jongste zoon Tyler!

 • anja 6 november 2019 at 16:34

  heel erg leuk en leerzaam voor de kids

 • Bodil 6 november 2019 at 21:17

  Super leuk! Mijn jongste dochter is een echte doorzetter en probeert haar gewone Duplo te gebruiken als knikkerbaan (met wisselend succes).
  Ze zou hier gegarandeerd héél blij mee zijn!!!

 • Linda 6 november 2019 at 22:38

  Ik zou graag mee willen spelen voor mijn kleuters op school!! Goed voor de creativiteit en om ze te leren hoe je zoiets moet bouwen om de knikker te laten rollen naar beneden. Ik ga hard duimen!! 🍀

 • Marike 7 november 2019 at 10:43

  Oh, supertof! Wij hebben Javian voor zijn vierde verjaardag een set gegeven, waar nog altijd mee gespeeld wordt door hem en inmiddels ook door Senne. Het is ook altijd een grote hit bij vriendjes en vriendinnetjes van Javian. Een extra set winnen zou het bouwplezier en de baan alleen maar meer vergroten! En heel welkom om zo’n mooi cadeau te winnen voor de feestdagen 🙌🏻 Duimen maar! ♥️

 • Linda Raaijmakers 7 november 2019 at 11:49

  onze tweeling is dol op knikkerbanen bouwen dus met deze set zijn ze weer een stukje verder 🙂

 • miranda 7 november 2019 at 14:11

  super gaaf op de overblijf zeker met slecht weer

 • Dorien 7 november 2019 at 22:07

  Wat leuk om te zien zeg. Ons zoontje is 15 maanden, dus gaat ook richting de 1,5 jaar. Hij heeft een grote zus en broer die hem wel een handje kunnen helpen met bouwen. Hubelino staat hier ook al een tijdje op de wensenlijst, maar idd, het is aan de prijs. Toch lijkt het me het geld zeker waard. Het lijkt me ontzettend leuk om te winnen voor ons kleinste mannetje. Ik ben nog nét op tijd zie ik, wie weet!!

 • Jo-Ann 8 november 2019 at 21:57

  Jaaaaaaaaa! 🥳🥳 Wat een feest!! Echt heel tof! Er gaat er hier één heel erg blij worden 👌🤩