Kids Review Shoptip Sinterklaas

VTech Turbo Force Racers – Super Racetrack (Review)

23 oktober 2019
Is een racebaan alleen maar cool voor jongens? Echt niet! Ook mijn meiden vinden de Turbo Force Racers – Super Racetrack van VTech super tof! Al moet ik ook bekennen dat papa er stiekem ook al mee gespeeld heeft. De racebaan is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2019, en dat is niet voor niets!

Turbo Force Racers – Super Racetrack

Door de racer op de polsband te schudden met je pols kun je hem opladen en gebruiken om de raceauto te besturen. Je kunt vier verschillende combinaties maken zoals op de voorbeelden, of je maakt zelf een toffe combinatie. Maak vier te gekke combinaties met de racetracks. Je kunt kiezen tussen een stuntbaan of racebaan. Even bouwen en racen maar!

Speelgoed van het jaar 2019

Dit jaar is de Turbo Force Racers – Super Racetrack van VTech één van de vijf genomineerden voor Speelgoed van het jaar 2019, in de categorie 6-7 jaar. Samen met vier andere genomineerden strijden ze om deze geweldige prijs. Super spannend! Wist je trouwens dat je t/m 3 november zelf ook kunt stemmen op alle genomineerden? Ook kun je zien welk speelgoed er nog meer is genomineerd (handig als shoptips voor de Feestdagen!).

Wat vinden wij van de Turbo Force Racers – Super Racetrack?

Het begin was even lastig. Je moet de baan namelijk eerst zelf opbouwen. Ik moet toegeven dat ik hiervoor vriendlief even heb ingeschakeld. Ook moesten alle stickers nog geplakt worden op de baan. Iets wat wij niet hadden verwacht. De baan is ook best snel los, dus het meest geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Zodra de kids doorhadden hoe ze met de auto konden racen, vonden ze het natuurlijk super tof! Ook een vriendinnetje wat kwam spelen vondt het super cool om met de racebaan te racen. De racebaan en polsband zijn makkelijk te gebruiken voor de kids zodat ze zelfstandig kunnen racen. Jammer dat er maar 1 raceauto bij zit, anders kon je echt een wedstrijd spelen. Dat was natuurlijk nóg leuker geweest!

Ook leuk voor papa’s

Zo zie je maar, dat een racebaan ook super leuk is voor meiden. En ook papa is blij, want die wilde al van kinds af aan een racebaan en kon nu stiekem even zelf racen toen de meiden al in bed lagen. Een top cadeautip voor zowel boys en girls én papa’s dus!

Shoptip voor Sint!

Hoe tof is de racebaan voor Sinterklaas?! Je shopt de VTech Turbo Force Racers – Super Racetrack bij Bol.com voor €49,99. Wanneer je hem voor 23:59 besteld, heb je hem morgen al in huis!

Speelt jouw kind ook graag met racebanen?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • Will 5 november 2019 at 23:56

    Mijn kleinzoon speelt ook graag met racebanen.
    Hij is een groot fan van Max Verstappen en volgt alle wedstrijden.
    Hij heeft zelf ook een grote racebaan, waar hij regelmatig mee racet samen met zijn vader.
    Trouwens deze van VTech is ook prachtig!!.