Herfst Review Shoptip winactie

Lola & Coco als Halloween bruidjes (winactie #96)

17 oktober 2019
Het is weer bijna Halloween! Voor de dames hebben we al een hele enge Halloweenoutfit klaar hangen voor de jaarlijkse spooktocht! Oh, wat hebben we gelachen toen we onderstaande foto’s gingen maken! Speciaal voor alle andere Halloweenliefhebbers mag ik één keer €50,- shoptegoed weggeven, zodat ook jij een griezelige outfit kunt scoren voor de spannendste tijd van het jaar! Doe je ook mee?

Iemand een bruidje besteld?

Toen ik voor Lola en Coco een toffe Halloween outfit mocht uitkiezen, wist ik vrijwel meteen wat het zou gaan worden. Vorig jaar hadden we namelijk al hele mooie heksenkostuums uitgekozen, dus dit jaar was het tijd voor iets anders. kostuums vol bloedspetters vind ik nu nog iets te heftig, maar toen ik deze bruidsjurkjes met sluiers zag, wist ik meteen dat ik de juiste outfits voor de meiden had gevonden.

Hier hebben de dames het namelijk bijna dagelijks over trouwen. Ze willen met mij trouwen, met papa of met elkaar. Ook spelen ze regelmatig met papa een trouwceremonie na. Nu kunnen ze eindelijk “trouwen” in hun eigen trouwjurkjes, hahaha!

Spannende fotoshoot

Om de outfits goed te kunnen laten zien, wilden we natuurlijk wel even leuke foto’s maken, mét schminkt natuurlijk. De meiden konden niet wachten om zichzelf in de spiegel te bekijken. Dat was best een beetje spannend, maar vooral ook super grappig. Oh, wat hebben we gelachen samen met alle gekke bekken.

Ik stuurde daarna een foto door naar papa, met de boodschap: “Had jij twee bruidjes besteld? Volgens mij was de verzending (een jaartje ofzo) vertraagd. Ze zien er niet meer zo goed uit, hahahaha!” Vanaf dat moment staat de foto van zijn twee spookbruidjes als screensaver op zijn werk. Zijn collega’s zullen wel denken, haha!

Zaterdag gaan we op spooktocht en kunnen de dames eindelijk de straat op als enge spookbruidjes. Ik ben benieuwd wie er met ze durft te trouwen!

WINACTIE (gesloten)

Wil jij ook zo’n enge outfit(s) scoren voor jezelf of voor je kid(s)? Namens Carnavalskleding.nl mag ik €50,- shoptegoed weggeven! Dat is toch super cool, of niet?! Lees even goed de spelregels om kans te maken om te winnen!

Hoe kun jij winnen? 

Laat bij de reacties weten welk(e) kostuum(s) jij wilt shoppen met je €50,- shoptegoed!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of Instagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 22 oktober 2019. Daarna maak ik de winnaars bekend via mijn Facebookpagina. Het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen.

Gefeliciteerd Janneke! jij hebt de €50,- shoptegoed gewonnen! Shop ze en veel plezier met Halloween in je nieuwe kostuum!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Janneke 17 oktober 2019 at 06:48

  45 kilo afgevallen dus nu wil ik na jaren wel eens zo mooi Halloween pak aan! Mijn kinderen en de kinderen uit de buurt gaan altijd langs de huizen voor een Halloween optocht! Lijkt me geweldig als ik ze hiermee kan verrassen als ik de deur open doe! Ze zouden zich kapot schrikken! Zou gaan voor de heksenjurk!

  • Michelle de Kroon 17 oktober 2019 at 08:23

   Ooo wat zien ze er doordeng uit!!! Super zeg die outfits en de schmink erbij!! Mijn jongens hebben er ook weer zin in en willen zo eng mogelijk de straat op! De jongste hoopt op een killer clown outfit en de oudste wil vol met (nep) wonden en bloed op pad! Duimen dus voor deze prijs!

 • elisabeth maria martina 17 oktober 2019 at 07:10

  mijn oudste kleindochter is helemaal in de gothic stijl tegenwoordig alles moet zwart zijn
  ik denk dat ze voor deze zou gaan
  https://www.carnavalskleding.nl/gothic-princess-kostuum/

 • Carolien Schutte 17 oktober 2019 at 07:14

  Oooh wauw mijn zoon is een groot fan van harry potter als wij zouden winnen kiest hij voor het harry potter gewaand en voor wat Harry Potter accessoires

 • Ingrid Langstraat 17 oktober 2019 at 07:15

  Wat zien ze er eng uit, erg leuk!
  Ik zou graag voor mijn dochter een heksenkostuum kopen, daar heeft zij het steeds over. We duimen.

 • Sharon v Bregt 17 oktober 2019 at 07:31

  Cool! Mijn zoon gaat voor de eerste keer langs de deuren en hij vindt het skeletten-pak wel heel gaaf dus ik doe graag mee!

 • Marange 17 oktober 2019 at 08:13

  Whaaaa gaaf. Mijn dochter wilt als heks. En ik ook. Twinnen maar dan scary style. Fingers crossed

 • Kristel brouwers dijkhuizen 17 oktober 2019 at 08:25

  Het eng skelet kind outfit ik denk maal twee voor de mannen Milan wilde graag als enge pompoen maar die zie ik niet hahah.
  Maarbik doe zeker graag mee want hier willen ze graag eens Halloween vieren.

 • Roy Huls 17 oktober 2019 at 08:30

  Yes!!!! Dé tijd van het jaar dat het allemaal niet lief en schattig hoeft en deze papa lekker los kan gaan! Ik zie op de site van de winkel doodsenge maskers en mooie capes. Mijn mannen willen dit jaar namelijk als monster! Nou buren: pas maaaar oooooooopppp!!!!

 • Chantal den Haan 17 oktober 2019 at 08:48

  #janskenlwinactie Wat een waanzinnig leuke winactie voor mijn kinderen die wel van griezelen houden. Bij het minste en geringste zijn ze verstopt en brengen ze mij de stuipen op het lijf! 😂Fingers crossed 🍀

 • Kirsten Post 17 oktober 2019 at 08:55

  Wauw wat een gave kostuums staan er op die website. Ik word er hebberig van. Mijn dochter zou ze allemaal wel willen hebben. Die is gek op verkleden. Ik heb beloofd dat we dit jaar halloween gaan vieren. Ze vind dat zo geweldig,, al die enge monsters. Ik denk dat één van die mooie vampierenjurken of een day of the death kostuum (zwaar Coco fan) in de smaak zou vallen. En voor mijn kleine neefje dat wolvenkostuum. Hoe schattig is dat! Kunnen ze samen de buurt onveilig maken.

 • Marguerita 17 oktober 2019 at 09:33

  Wauw! wat een gave prijs en wat een moeilijke keus! Wij zouden gaan voor het meisjes weerwolf pak! Of nee, het schattige vleermuis pak, offf neee het dias de las muertas jurkje! Ieieie ze zijn alllemaal zooooo gaaf! En zoveel mooie assecoires ook💖

 • Iris van Bijsterveldt-Broers 17 oktober 2019 at 10:22

  Wauw, wat ontzettend gaaf! Deze Halloween vieren we voot het tweede jaar met vrienden, hoe leuk om dan eens goed uit te kunnen pakken! Onze oudste zoon Stijn vindt deze outfit heel tof: https://www.carnavalskleding.nl/grim-reaper-gewaad-kind/ . Bram weet het nog niet, teveel keuze denk ik 🤭🍀
  Ik volg je natuurlijk al op zowel Facebook en Instagram 😉

 • CJM de Kok 17 oktober 2019 at 15:11

  Het leukste feest van het jaar vinden mijn twee dochters en elk jaar weer een nieuw thema verzinnen, dat maakt het shoppen bij zo’n mooie shop wel een stuk makkelijker, die graag mee voor mijn meiden.

 • Jolijn kools 17 oktober 2019 at 17:26

  Oh woooww wat een gave actie zeg !!! Ik waag dolgraag een kansje mee want mijn dochters hebben al heel wat leuks gezien !! Mijn jongste dochter vond deze echt GE-WEL-DIG https://www.carnavalskleding.nl/rood-duivel-jurkje-meisjes/ en mijn oudste dochter vind deze echt HE-LE-MAAL gaaf https://www.carnavalskleding.nl/zombie-chirurg-kostuum-kind/ !!!! Maar de keus zou zomaar kunnen veranderen want er staan echt heel veel gave op zeg !!! We liken en volgen je op facebook (jolijn koolske) en Pinterest (jolijnjolijn18)

 • Emmelie 17 oktober 2019 at 20:06

  Wauw wat zien de dames er gaaf uit….

  Mochten we winnen dan kopen we er een carnavalsoutfit van. Welke hangt af van het thema dat we bedenken maat keuze genoeg dus dat komt wel goed!

  • Erika van Koert 18 oktober 2019 at 12:28

   Super leuk ! Kinderen zijn beide overal uitgegroeid. Ik zou ze zelf iets laten kiezen maar ik denk dat mijn zoon het S.W.A.T. officier kostuum heel gaaf vind

 • Will 17 oktober 2019 at 20:19

  Wat leuk om een kostuum uit te zoeken voor mijn kleinkinderen.
  Ik ga voor het Formule 1 pak voor mijn kleinzoon (hij is groot fan van Max Verstappen, vandaar. ) en het eenhoornjurkje voor mijn kleindochter.
  Geen griezelige pakjes, want daar houden ze niet van. Niet net zo als Lola en Coco , wat ik overigens wel leuk vind. echt Halloween toch! Het staat ze goed.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Heidie van der Steeg 17 oktober 2019 at 22:17

  Enge Halloween-bruidjes die twee zo.
  Mijn dochter zou er wel heel graag een heksenjurk voor uitkiezen want die heeft ze niet meer, vorig jaar een te kleine, weggedaan. Ze is volop aan het lezen in Heksje Lily en Foekia de mini-heks dus heksen, die zijn het nu helemaal.
  En wat fijn is, je kunt zo’n outfit prima met Halloween dragen maar ook met carnaval!

 • Marian B 17 oktober 2019 at 22:18

  Toffe foto’s in leuke pakken! Ik doe heel graag mee, maar hier doen we niet echt aan Halloween. Wel houden de kinderen van verkleden . Mijn dochtertje wil graag een eenhoornpak en mijn zoon een dinopak of een formule 1 pak. Hopelijk mag dat ook, Als ik win mogen ze zelf bekijken welke ze willen want dat weten ze zelf het best.

 • Claudia Diependaal 17 oktober 2019 at 23:42

  Wauw deze is echt GE-WEL-DIG! https://www.carnavalskleding.nl/vleermuis-kostuum-kind-rood/ Ik loot graag mee!

 • marielle 18 oktober 2019 at 12:34

  ik zou de spokenkostuums kiezen voor mn meisjes,
  lekker iedereen bang maken

 • Marjo 22 oktober 2019 at 07:47

  Zit samen met mijn meisje te kijken, wij vieren geen Halloween omdat ze dan nachten niet kan slapen. Maar verkleden vindt ze te gek. Ze heeft even gekeken, maar een heksenjurk vindt ze heel leuk om te hebben, dus wij doen toch mee!

 • Elle W 22 oktober 2019 at 11:16

  Mijn oudste dochter heeft net haar heksenjurk gegeven aan haar jongere zusje (paste echt niet meer). ZIj zou graag het Halloween heksen jurkje kind willen voor de Halloween disco op school.

 • Els Black 22 oktober 2019 at 17:16

  Mijn jongens gaan voor skelet en enge clown haha

 • Els Wanders 22 oktober 2019 at 23:10

  Voor de kindjes allebei iets waar ze in kunnen verkleden, en wat ook voor met carnaval kan. Mogen ze dan zelf mee uitzoeken. Heb wel ff gekeken. Voor Niek mss een krokodillen onesie en voor Lisa zag ik verschillende heksen jurkjes, maar kan ook zijn dat ze een roze prinsessenjurk zou uitkiezen.

 • Marcia Kan 22 oktober 2019 at 23:22

  Wow, wat een gave outfits van jouw meiden! In onze woonplaats werd er nooit iets gedaan aan Halloween en begint dat pas sinds vorig jaar een beetje te komen. Wij hebben er dus daarom niet zoveel mee (maar des te meer met Carnaval!!😃). Voor oudste dochter Elisa (11) wordt het met Carnaval de eerste keer dat ze met vriendinnen op stap gaat naar de lokale gymzaal met dj en chips. Deze Grease outfit is lekker stoer en zouden we nog kunnen aanvullen met mooie fluorescerende accessoires! https://www.carnavalskleding.nl/grease-kleding-meisjes/

 • Anita s 22 oktober 2019 at 23:22

  Oeeeeee!! Leuk leuk leuk 😍😍
  2 meiden hier die als de allerengste heks willen gaan die er maar bestaat hahaha
  Leuke actie, ik doe mee

 • elisabeth maria martina 23 oktober 2019 at 20:48

  van harte gefeliciteerd