Fashion kinderkleding low-budget Shoptip

Coco in Bristol – 2 x low-budget boots!

14 oktober 2019
Omdat Lola vorige week nieuwe boots had gekregen voor de winter, wilde little miss Coco natuurlijk ook graag nieuwe schoenen. Roze schoenen om precies te zijn. Dus nam ik haar mee naar de Bristol en scoorden we zelfs 2 paar super coole boots, en ook nog eens lekker low-budget!

Bristol

Omdat de Bristol helaas niet (meer) in het centrum van Eindhoven zit, kom ik er eigenlijk veel te weinig. Toen ik de nieuwe folder voorbij zag komen, zag ik zoveel toffe schoenen, dat ik toch wel graag even wilde kijken of er niet nog een filiaal in Eindhoven zat. En ja hoor, gevonden! Er zitten er zelfs twee. Op onze vrije ochtend ging ik samen met Coco op schoenenjacht, bij Bristol.

Voetjes opmeten

Eenmaal in de winkel, mocht mevrouwtje eerst even haar voetjes op laten meten. Ik twijfelde een beetje tussen maat 25 en 26, maar als snel bleek dat ze al prima in maatje 26 mocht. Zo fijn om dat even te kunnen laten checken. Het is toch zonde als je kind na 1 maand al niet meer in haar schoenen past.

Goed passen

Daarna was het tijd om de nieuwe winterschoenen tuit te kiezen. Er was in ieder geval genoeg keus. Natuurlijk wilde Coco als eerste de stoere metallic roze paarse boots passen. “Die wil ik mama!”, ze was op slag verliefd! Even passen en ja hoor, ze zaten (volgens eigen zeggen) perfect! Omdat ik graag net als vorige winter ook een paar zwarte schoenen voor haar wilde kopen, mocht ze nog even doorgaan met passen. Ze hielp zo goed mee. Passen, rondje lopen, vertellen of alles lekker zat. Ze deed het zo goed. Binnen no time hadden we twee paar stoere boots gevonden en is deze dame klaar voor het najaar!

Wat vinden wij van deze nieuwe boots?

Wij (Coco én ik) vinden haar nieuwe schoenen helemaal leuk! Coco vindt (natuurlijk) de metallic boots het allermooist. Die veters met de tekst “I love Trouble” er op zijn er ook zo tof bij. Ondanks dat ze nog zo klein is, kan ze met het ritsje aan de binnenzijde, de schoenen zelf aan en uittrekken. Zo fijn! De kleur is heel tof, lekker stoer en net even anders, maar niet té opvallend. Helemaal leuk!

Wat ook erg fijn is, de boots zijn goedkoop. De zwarte boots kosten €34,99 (en zijn er ook in het zilver). De roze boots kosten €29,99 en zijn alleen (nog?) in de winkel verkrijgbaar. Ze zijn beiden van het merk Blue Queen. Het is natuurlijk nog lastig beoordelen of de prijs/kwaliteit in verhouding is, maar voor deze prijs denk ik dat ze er veel plezier van zal hebben deze winter!

Koop jij ook wel eens schoenen bij de Bristol? Wat vindt jij van Coco’s nieuwe boots?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like