gezin Herfst Uittip

9 x de leukste herfstvakantie uittips (in & om Eindhoven)

12 oktober 2019
Yes, daar is ie dan hoor, de herfstvakantie! Hopelijk krijgen we de komende dagen niet alleen maar regen en kunnen we er samen lekker op uit! Er is namelijk zoveel leuks te doen in en om Eindhoven! Met deze 9 leuke uittips kom je die herfstvakantie in ieder geval prima door!

Naar de bioscoop

Wanneer het blijft regenen, dan is een bezoekje aan de bioscoop natuurlijk de ideale oplossing! Met je 3D bril op je snoet en een bak popcorn op schoot, lekker helemaal opgaan in de film! Wat ons betreft een mustsee deze herfstvakantie: Everest: De Jonge Yeti. Een hele leuke film voor het hele gezin! Check hier de draaitijden bij VUE bioscoop Eindhoven.

Kabouterpad

Op zondag 13 en woensdag 16 oktober kun je in ’t Heemspark weer gaan kabouteren. Super leuk om met de kids de natuur te ontdekken in een magisch plekje midden in Eindhoven. Kun jij alle kabouters vinden? Lees hier mijn review over deze toffe uittip!

Naar het theater

Naar het theater gaan is natuurlijk ook altijd een leuk idee. Zo kun je in het Parktheater tijdens de herfstvakanties meerdere leuke kindervoorstellingen bezoeken. Er is genoeg leuks te zien voor iedereen!

Naar het strand

In de herfst naar het strand? Ja, dat kan echt! Bij camping TerSpegelt in Eersel kun je zelfs in de herfstvakantie spelen en zwemmen in het overdekte sterrenstrand. Eventjes het vakantiegevoel weer helemaal terugkrijgen, terwijl de kids lekker spelen en zwemmen! Klinkt goed, toch!? Check hier de openingstijden en info.

Van Abbemuseum

Breng een bezoek aan het van Abbemuseum. Ontdek het museum tijdens de theatrale rondleiding met Loek en ga knutselen in de Kinderkunstclub op 16 oktober. Lees hier alles over ons bijzondere bezoek aan het van Abbemuseum vorige maand!

Dutch Design Week

Vanaf zaterdag 19 oktober start weer de Dutch Design Week in Eindhoven. Tot 27 oktober kun je op verschillende routes door Eindhoven alles wat met Dutch Design te maken heeft bewonderen. Je komt het dus overal in de stad tegen. Super leuk om ook met je kids een kijkje te gaan nemen, maar maak vooraf wel even een planning (er is namelijk zo ontzettend veel te zien). Check alle info over de DDW hier.

Bieb Familie Festival

Ook in bibliotheek Eindhoven is het heerlijk vertoeven deze herfstvakantie. Zo zijn er veel verschillende activiteiten tijdens het Bieb Familie Festival. Er zijn voorstellingen, workshops en nog veel meer leuke activiteiten voor jong en oud. Je kunt er heerlijk lunchen in het Bibliotheekcafé en er is genoeg leesvoer om je heen! Een perfect uitstapje op een regenachtige dag in de herfstvakantie, toch?

De ontdekfabriek

Is jouw kind een echte uitvinder en dol op ontdekken? Voor kids vanaf 5 jaar kun je op StrijpS komen ontdekken in de ontdekfabriek! Kids gaan er op avontuur, mogen zelf bouwen en uitvinden. Super tof! Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Check hier alle info en let op de DDW drukte vanaf 19/10.

Najaarsgarderobe shoppen

Heb je nog wat geld over van de kinderbijslag en heeft je kind nog een nieuwe outfit nodig voor de winter? Wil je niet teveel geld uitgeven, maar wel unieke en hippe kleding? Ga dan lekker shoppen bij KidsKartel in de Edisonstraat. In deze super gezellige tweedehandswinkel kun jij heerlijk shoppen, terwijl de kids fijn kunnen spelen! Check hier voor de openingstijden tijdens de herfstvakantie.

Zo, jij hoeft je deze herfstvakantie niet te vervelen, toch? Heb je zelf nog leuke uittips? Deel ze hieronder in de reacties!

Spread the love

You Might Also Like