Kids kinderkleding Review Shoptip

Lola in Red-Rag – stoere zebra boots (Review)

10 oktober 2019
Brrrr, wat is het buiten ineens fris. Echt weer voor een nieuwe garderobe. Gelukkig is de kinderbijslag binnen (als hij niet al op is) en is het ook tijd voor nieuwe winterschoenen. Lola is alvast geslaagd en draagt dit najaar haar stoere zebra boots van Red-Rag. Ze is helemaal blij en wil ze het liefst iedere dag dragen!

Red-Rag

“Red-Rag boys & girls is een uitdagend en prikkelend – eigenwijs Nederlands kinderschoenenmerk. Met uitgesproken schoenen die zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en bijzondere materialen voor stoere kids die precies weten wat ze willen. Een fashion collectie met mooie eigen prints, labeling en met een flinke dosis humor. Niet voor saaie types!”

Dit is precies waar wij zo ontzettend blij worden van dit merk. Stoere, uitgesproken kinderschoenen. Schoenen die lekker zitten en ook nog eens bijzonder zijn. Want ieder kind is bijzonder, dus mogen de schoenen dat ook zeker zijn! Ja toch!?

Zebra boots met glitters

Samen met Lola koos ik voor deze stoere boots met zebraprint. In de grijze strepen en in verschillende details zitten glitters. Dit was mij niet zozeer opgevallen tijdens het bestellen en daarom een extra leuke verrassing tijdens het uitpakken.

Ondanks dat Lola zelf haar veters kan strikken, hebben deze boots aan de binnenzijde handige ritsjes. Zo fijn! Nu kan ze makkelijk zelf haar schoenen aan- en uittrekken. Wel zo handig op school bij de gym.

Wat vinden wij van Lola’s nieuwe schoenen?

Als moeder kijk ik natuurlijk vooral naar de kwaliteit en de pasvorm van de schoen. Mijn eerste indruk daarvan is gewoon super goed. De schoen ziet er stevig en duurzaam uit. Hij is netjes afgewerkt en ziet er daarnaast ook nog eens heel mooi uit. Door de zwarte kleur zijn ze overal makkelijk mee te combineren, maar de zebraprint geeft het toch nog net even dat lekkere eigenwijze effect.

Lola is helemaal verliefd op haar nieuwe schoenen. Ze wil ze iedere dag (zelf) aantrekken, vind ze prachtig én heel fijn zitten. Een schot in de roos dus!

Yes, ook voor mama!

Wil jij ook deze stoere boots voor je meisje(s)? Ze zijn verkrijgbaar in de maten 24 t/m 40. Je kunt ze dus ook nog voor jezelf shoppen om samen mee te twinnen! Lola’s stoere boots shop je voor €99,95 en ze worden gratis thuisbezorgd. Of je koopt ze offline in één van de 400 verkooppunten.

Andere toffe Red-Rag boots:

Wat vindt jij van Lola’s nieuwe schoenen en kende jij Red-Rag ook al?

Het wordt weer kouder en het is tijd voor nieuwe winterschoenen. Wij kozen voor deze stoere zebra boots met glitters van Red-Rag voor Lola. Ze zijn zo cool!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like