Kids Review Shoptip

Girly & sparkly haaraccessoires van Souza! (review)

9 oktober 2019
Wanneer je mama bent van twee meiden, dan weet je dat je in de tropenjaren heel wat haaraccessoires voorbij zal zien komen. Ook hier hebben we een flinke voorraad in alle kleuren van de regenboog. Onlangs mocht ik bij Souza! er ook een aantal uitkiezen voor de meiden. Dit zijn onze favorieten!

“Every girl needs a sparkle”

Omdat ik zelf nog een klein beetje invloed wil hebben (nu het nog kan!), kies ik eigenlijk altijd zelf alle haaraccessoires uit voor de dames. Ik ben eigenlijk altijd al dol geweest op accessoires, maar heb ook wel een eigen smaak hierin. Zeker niet dezelfde (hysterische – lees Frozen) smaak als de meeste meiden.

Daarom koos ik ook bij Souza! zelf de accessoires uit. Dat was best lastig, aangezien Souza! mega veel keus heeft, maar dan ook echt MEGA veel keus! Zoveel verschillende kleuren roze, glitters, unicorns, vlinders en sterren. Als ik de meiden zelf had laten kiezen, hadden ze alles aangewezen uit de collectie. Ik was daarom ook niet bang voor hun reactie, want ze vinden alles mooi!

Mijn eigen accessoirewinkel

Vroeger, toen ik nog een jong bloempje was, had ik mijn eigen kidsaccessoiresafdeling bij de H&M. Het was mijn walhalla van accessoires en van de 62 andere H&M filialen in Nederland (met een kids accessoiresafdeling) had die van mij iedere week weer de hoogste omzet. Bam! Ik wist precies alle accessoires tof te matchen bij alle kinderkleding, waardoor alle mama’s en papa’s ook nog even die haarspeldjes of stoere pet bij de outfit scoorden. Zo tof!

Maak je look compleet

Misschien vind ik het daarom ook nu steeds extra leuk om de look van mijn meiden compleet te maken met toffe (haar)accessoires! Het maakt de outfit af en geeft het net dat beetje extra. Daarom kan ik zo blij worden van mooie accessoires.

Wat vinden wij van de haaraccessoires van Souza!?

De meiden willen al een week lang het liefst de haaraccessoires van Souza! in hun haar. Ze vechten er nog net niet om, gelukkig! Ook vinden ze alles even mooi en willen ze het liefst een heleboel haarspeldjes tegelijk in hun haar dragen. Helaas hebben ze beiden heel fijn dun haar, waardoor de haarspeldjes niet altijd even goed blijven zitten, dus probeer ik het overzichtelijk te houden. Ik vind het namelijk toch telkens weer zonde wanneer er weer een haarspeldje ergens op het schoolplein beland.

Zowel de haarspeldjes als de fluwele haarband zijn allemaal van mooie kwaliteit en blijven ook goed na intensief gebruik. Dat is ook wel belangrijk bij kleine kinderen, vind ik. Het is niet de eerste keer dat haarspeldjes ne één keer gebruiken al van ellende uit elkaar vallen hier. Wij zijn daarom erg blij met de mooie nieuwe haaraccessoires van Souza!. Ook zijn ze betaalbaar, dat is zeker een groot pluspunt! Er is genoeg keus en lekker veel zoete roze glitteraccessoires voor alle girly girls!

Onze Souza! favorieten

  1. HAARCLIPJES ANGELIE 3 stuks €4,75 2. HAARCLIP INAYA, ZALM 2 stuks €3,75 3. HAARBAND TITIA, VELVET BLUE €4,95 4. HAARCLIP LYSE, GLITTER STER 3 stuks €4,25 5. HAARCLIP ZEILE STRIK, ROZE 2 stuks €3,75

Kende jij Souza! al?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • Linda 9 oktober 2019 at 07:40

    Ik kende souza nog niet! Ga zeker n kijkje nemen bij ze! Hier ook een bak vol accesoires. Want t moet wel matchen met de kleding 😅

    • Janske 9 oktober 2019 at 09:31

      Dat vind ik inderdaad ook het mooist. Als het inderdaad een beetje matcht.