Shopping

Welke telefoon maakt nou echt de mooiste foto’s?

8 oktober 2019
Als echte mamarazzi gebruik ik mijn telefoon vooral voor het maken van foto’s. Mijn Instagram draait er overuren op en heel soms gebruik ik hem wel eens om mee te bellen. Mijn abonnement is verlopen en ik wil graag een nieuw exemplaar. Eentje die de perfecte foto’s kan maken, met extra veel telefoonhoesjes Γ©n het liefst een die niet te duur is. Heb jij tips voor mij?

Apple haat en liefde

Op mijn werk gebruik ik naast de algemene telefooncentrale een IPhone, maar aangezien ik daar alleen maar mee kan opnemen en niet eens kan bellen, maakt dat mij geen grote IPhone fan. Daarnaast heb ik dan wel alweer 12 jaar een IPod, mijn langst- en meestgebruikte gadget ooit en nog steeds heb ik hier veel plezier van. Je kunt wel zeggen dat ik een beetje een haat een liefde verhouding heb met Apple.

Ik wil een nieuwe telefoon, eentje die perfecte foto's maakt, met veel geheugen en een goede batterij. En als het even kan niet te duur. Deel je tips!

Huawei

Vroeger had ik een aantal keren een Samsung telefoon. Deze heb ik altijd met veel plezier gebruikt. Het hele Android beviel mij prima. Twee jaar geleden liep mijn abonnement af en besloot ik te kiezen voor een telefoon met de beste camera van dat moment. Ik koos voor het toen nog vrij nieuwe merk Huawei. Ik koos de P10 met uiteraard een bijpassend Huawei P10 hoesje, zodat ik hem 3000 keer kon laten vallen, zonder hem te beschadigen. Een prima telefoon, die net als Samsung ook werkte met Android. Precies zoals ik gewend was.

Keuzestress

Inmiddels is ook dit abonnement verlopen en wil ik graag een nieuwe telefoon uitkiezen. Het liefst wil ik weer een Android telefoon, de P30 Pro schijnt hele mooie foto’s te maken. Of was het nou de P30 Lite. Het zijn er ook zo veel. Hij moet trouwens ook een mega groot geheugen hebben, om al die foto’s in op te slaan natuurlijk (Ja, natuurlijk maak ik back-ups!) Daarbij moet hij ook goede batterij hebben en bestel ik er sowieso een draadloze oplader bij. Oja en hij moet tegen een stootje kunnen. Help! Welke moet ik nou kiezen!

Heb jij een nieuwe telefoon die super mooie foto’s maakt en ben je er erg tevreden over? Toevallig ook een Huawei? Welke heb je? Deel je tips!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • Sjarlie 8 oktober 2019 at 22:17

    Ik heb nu de Huawei mate 10pro, maar begin volgend jaar mag ik ook een nieuwe. En zit met hetzelfde, wil mooie foto’s kunnen maken, maar welke telefoon is dan het beste, zonder gelijk de hoofdprijs te moeten betalen…. Zo lastig!

  • Rosanne 9 oktober 2019 at 14:17

    Het schijnt dat de Samsung A60 heel goed is. Ook qua camera doet hij niet onder voor de S10. Ik denk dat dit mijn nieuwe telefoon gaat worden.