Books Review Shoptip winactie

De glimlach van een kind (Boek review + winactie #94)

7 oktober 2019
‘De Glimlach van een kind – 52 Gelukslessen voor Ouders en Kinderen’ is géén opvoedboek. Het is een geluksboek! Een boek met 52 inspirerende oefeningen en inzichten om je kinderen te helpen met een gelukkiger leven. Een boek wat leuk is voor je kind(eren) en extra leuk voor jezelf!

Een Geluksboek

We willen allemaal het beste voor onze kinderen, maar hoe doe je dat nou eigenlijk? Er bestaat geen perfect handboek waarin precies staat hoe je jouw kind op de allerbeste manier kunt opvoeden en 100% gelukkig kunt maken. Diegene die dat boek uitbrengt mag sowieso de allergrootste bestseller ooit op zijn naam schrijven.

Een boek wat je wel kan helpen met je kind(eren) gelukkig(er) te maken, op je eigen manier, is het nieuwe boek ‘De Glimlach van een kind – 52 Gelukslessen voor Ouders en Kinderen‘. In dit boek staan 52 verschillende gelukslessen (voor iedere week één) en opdrachten. Opdrachten welke je samen met je kinderen kunt uitvoeren, in je eigen persoonlijke volgorde. Zo ga je samen op zoek naar geluk en groei je nog meer naar elkaar toe.

Over David & Arjan

Je kent schrijvers David de Kock & Arjan Vergeer misschien al van de boeken ‘365 Dagen Succesvol’ en ’365 Dagen Succesvol in de liefde’. Met ruim 250.000 Facebook-volgers, meer dan 100.000 verkochte boeken, seminars in AFAS Live en Ziggo Dome én een wekelijkse column in onder andere het Algemeen Dagblad, is 365 één van de bekendste merken in Nederland op het gebied van persoonlijke coaching. Vanaf oktober 2019 ligt het nieuwste boek ‘De Glimlach van een kind – 52 Gelukslessen voor Ouders en Kinderen’ in de winkels. Het is dus helemaal vers van de pers!

Wat vinden wij van het boek?

Mijn eerste indruk is erg positief. Er staan hele interessante opdrachten in, waarbij ik erg nieuwsgierig word hoe we deze samen met ons gezin kunnen gaan maken. Het boek is makkelijk leesbaar (geen droge kost) door de verschillende (en soms grote) lettertypes.

Ik vind het leuk dat je zelf een willekeurige opdracht kunt kiezen en niet alles op de juiste volgorde moet uitvoeren. Zo kun je de gelukslessen kiezen waar je samen met je gezin het meest voor open staat of juist erg benieuwd naar bent. Ook de gratis online training met videos en extra persoonlijke opdrachten voor inspirerend ouderschap vind ik erg interessant en heb ik meteen gedownload. Ondanks dat ik denk dat wij als gezin erg gelukkig zijn, denk ik dat we hier toch nog veel van kunnen leren. Leuk!

WINACTIE (gesloten)

Namens 365 Dagen Succesvol mag ik maar liefst drie gezinnen blij maken met een exemplaar van “De Glimlach van een Kind – 52 Gelukslessen voor Ouders & Kinderen” (twv €20,-). Hoe super tof is dat?! Lees goed de spelregels om kans te maken op één van de drie exemplaren!

Hoe kun jij winnen? 

Laat bij de reacties weten waarom en voor wie jij een exemplaar zou willen winnen!?

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook ofInstagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 13 oktober 2019. Daarna maak ik de winnaars bekend via mijn Facebookpagina. Het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen.

Gefeliciteerd Marjolijn van de Weerdt, Marieke & Kirsten van Heeren! Jullie winnen allemaal een exemplaar! Heel veel plezier er mee!

Je koopt het boek o.a. bij Bol.com voor €20,- (gratis verzending + morgen al in huis!)

Download hier GRATIS het E-Book!

Kun jij nog wel wat gelukslessen gebruiken? 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Foto’s zijn gemaakt door All is Amazing.

Spread the love

You Might Also Like

 • Anna wienen 7 oktober 2019 at 07:20

  Ik doe mee voor mezelf ☺️

  • Miriam Damen 7 oktober 2019 at 13:45

   Elk kind verdiend een glimlach; er is er niet één voor wie dat niet geldt!
   Ik doe mee voor mijn man en mijzelf. Bewuste momentjes met de kids zijn zo waardevol.

  • Marta 14 oktober 2019 at 13:02

   Soms heb ik twijfels of ik een goede moeder ben en of mijn zoontje echt gelukkig is. Met deze boek ga Ik misschien sterker in mijn schoenen staan.

 • Marij brand 7 oktober 2019 at 08:08

  Ik doe mee voor m’n zusje…super leuk

  • Marijke Horjus 10 oktober 2019 at 02:54

   Ik doe graag mee voor mij zelf en mijn man♡ pff wij vinden het soms best moeilijk opvoeden ! Dit boek lijkt mij erg leuk voor tips! 🤞

   Groetjes Marijke Horjus

 • Hille Morel 7 oktober 2019 at 08:48

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Je vergeet al snel in de waan van alle dagen om te genieten en te lachen samen. Ik kan dat boek wel gebruiken.

  • Dagmar van Geffen 7 oktober 2019 at 22:05

   Ik doe mee voor mijzelf en mijn dochter van 8. Ze is niet altijd even happy. Ik vind het moeilijk om haar te helpen anders met dingen om te gaan. Om wat relaxter in het leven te staan. Misschien dat dit boek ons helpt om wat vaker geluksmomentjes te hebben! Dat zou heel fijn zijn want het is een hele lieve meid!

   • Roy Huls 12 oktober 2019 at 07:21

    Mogen papa’s ook meedoen? Ik vind het maar lastig al die vrouwen/meisjes in me heen met al die gevoelens 😂 Dat is toch maar moeilijk voor papa’s! Maar gekuk willen we natuurlijk allemaal

 • Chantal den Haan 7 oktober 2019 at 08:49

  Wie wil er nou niet dolgelukkig zijn?!? Ik wel in ieder geval! 😉Fingers crossed 🍀

  • Marjolein 7 oktober 2019 at 09:39

   Ik doe mee voor mij en mijn dochter. Door ziekenhuis opnames en een scheiding met haar vader kunnen we samen wel wat geluk gebruiken!

 • Marjolein van de Weerdt 7 oktober 2019 at 09:16

  Waarom? Omdat m’n kinderen een glimlach verdienen 🙂 welk kind nou niet zou je zeggen, ieder kind natuurlijk! Maar die van mij hebben dit weekend te horen gekregen dat papa en mama voorlopig niet meer samen gaan wonen. Het leed wat de maanden ervoor gebeurd is voor de kids zal ik je besparen 😉 Dit heeft natuurlijk een zeer grote impact op de kinderen (4,5 jr – 22 mnd – 22 mnd). Vandaar hoop ik dit dit boek helpt om weer meer die glimlach op hun gezichtjes te toveren <3

 • Kirsten van Heeren 7 oktober 2019 at 14:37

  Wat een onwijs leuke actie!! Helpen mijn kinderen gelukkig maken! Ja echt wel! Vooral dat stukje; ‘op je eigen manier’ spreekt me erg aan! We hebben helemaal niks te klagen en zijn volgens mij al aardig gelukkig maar soms is het goed om juist daar even bij stil te staan. Er is veel veranderd nu ook de jongste naar school gaat en lijkt me erg leuk deze oefeningen met onze Lucas en Amber te doen!

 • G.T. 7 oktober 2019 at 19:51

  Ik doe mee , voor mijn schoonzus. Ze hebben het momenteel pittig met hun kinderen en ik gun ze wat meer geluk en go with the flow. En natuurlijk kan ik dan zelf ook een keer het boek doornemen 😉

 • Wendy 7 oktober 2019 at 20:11

  Ik doe heel graag mee ben reuze benieuwd naar het boek.

 • Nienke 7 oktober 2019 at 20:21

  Ik doe mee voor ons gezin. Met een drukke baan en twee pittige meiden in huis, waaronder een heuse puber, valt het heus niet altijd mee. Ik denk dat in veel gevallen niet mopperen, maar lachen het toverwoord is, maar bij het daadwerkelijke ombuigen daarvan kunnen wij nog best wat hulp gebruiken. Daar worden wij blij van!

 • Mara Bambacht 7 oktober 2019 at 20:22

  Wat leuk! Ik die heel graag mee voor ons zoontje. Een klein perfectionistje in de dop die het zichzelf, nu al, soms zo moeilijk maakt. Deze opdrachten laten hem waarschijnlijk alleen maar stralen! Ik ga duimen🍀🍀🍀💙

  • Iris 9 oktober 2019 at 09:54

   Een glimlach is het mooiste wat je wil zien bij een kind. Elk kind verdient de mooiste glimlach😊

 • Danique 8 oktober 2019 at 03:31

  Daar worden we blij van! Ik doe graag mee voor ons kersverse gezinnetje. Onze zoon is nu 8 weken oud en wat genieten wij van zijn (eerste) lachjes! Meer meer meer is welkom🥰!

 • Nina Mol 8 oktober 2019 at 04:49

  Ik doe heel graag mee voor kleinzoon R.

 • Sandy Heckers 8 oktober 2019 at 08:21

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn dochter van 4,5 en zoon van bijna 3. We zijn erg benieuwd naar dit leuke boek!

 • Anita te Gussinklo 8 oktober 2019 at 08:31

  Lijkt me een heel leuk boek, ik doe graag mee

 • Marijke 8 oktober 2019 at 10:38

  Ik doe mee voor mijn dochter! Leuk boek!!

 • Shiv Chin 8 oktober 2019 at 12:26

  De titel is zo mooi en zo waar, ik wens dat ieder kind elke dag mag glimlachen.

 • Anita 8 oktober 2019 at 16:55

  Yes, ik doe graag mee voor mijn kleindochtertje en ga voor nog meer gelukkige momenten.

  • Marieke 8 oktober 2019 at 23:36

   Jaaa leuk, ik doe mee voor mezelf. Hier drie Kids. En ik werk op een basisschool waarbij dit boek ook waardevol kan zijn

 • Renilda 9 oktober 2019 at 09:55

  Lijkt me mooi boek. Heb zelf 2 kleinkinderen.

 • Aartje 9 oktober 2019 at 10:11

  Wat een mooi boek lijkt me dit. Ideaal om onze opvoeding van 2 meiden te ondersteunen. Het leven is niet altijd makkelijk, laten we daarom iedere dag tenminste op zoek gaan naar een geluksmoment!

 • Tanneke Burggraaff 9 oktober 2019 at 12:48

  Ik doe mee voor mijn kleinkind en ja natuurlijk ook voor mijzelf.

 • anja 9 oktober 2019 at 13:10

  erg leuk ik doe graag mee

 • Tamara 9 oktober 2019 at 19:18

  Ik doe graag mee voor ons gezin, handige lessen voor meer geluk is altijd meegenomen!

  • Jenny 13 oktober 2019 at 06:55

   Ik zou het boek graag zelf willen winnen

 • AnnaB 9 oktober 2019 at 19:31

  Wat leuk,ik ben benieuwd naar de gelukslessen in dit boek. Lijkt mij erg interessant om te lezen

  • Saskia 9 oktober 2019 at 22:40

   Ik doe mee voor mij en mijn zoon. Gelukslessen, wat een mooie levenles om mee te kunnen geven aan je kind

 • Will 10 oktober 2019 at 00:04

  Ik heb een kleindochter, die af en toe niet goed in haar vel zit en niet zoveel zelfvertrouwen heeft.
  Er wordt nogal wat met haar gedokterd.
  Misschien gaat dit boek haar helpen wat mooier over zichzelf te denken.
  Wat gelukslessen zijn nooit weg.
  Ik volg op Bloglovin en doe mee voor haar.

 • Patricia 10 oktober 2019 at 11:04

  Ik maak heel graag kans op dit boek voor mijn eigen gezinnetje. Samen met papa, hoop ik net als iedere moeder dat mijn dochtertje gelukkig word en alles uit het leven gaat halen wat er in zit. Een boek dat ons kan helpen om haar daarbij te helpen zou helemaal geweldig zijn

 • Marianne vd M 10 oktober 2019 at 12:40

  Lijkt mij een gaaf boek ik doe mee voor een vriendin van me die net moeder is geworden.

 • Monique Alys 10 oktober 2019 at 16:53

  Wat lijkt me dit een leuk boek! Ik doe dan ook dolgraag mee voor mezelf. Leuk dat dit een boek met oefeningen is, dus waar je actief mee aan de slag kunt gaan. Ik ga je volgen op facebook en instagram hoor. 🙂

 • Nelly 10 oktober 2019 at 20:38

  Leuk voor mijn dochter. Hulp en tips zijn altijd welkom.

 • Anneliese de Waal 12 oktober 2019 at 14:59

  Ik doe erg graag mee voor een collega, zou super zijn om dit boek aan haar te geven.

  Groetjes Anneliese

 • SophiaG 13 oktober 2019 at 21:26

  Ik maak graag kans voor mezelf.
  Sinds ik kinderen heb begrijp ik pas wat geluk eigenlijk inhoud.

 • Nathalie Buttiens 13 oktober 2019 at 21:53

  Je wilt altijd dat je kinderen gelukkig zijn, dus tips zijn altijd welkom!

 • Stephanie 16 oktober 2019 at 06:38

  Ik doe mee voor mij en mijn dochtertje! Ze kan een heerlijke drammer zijn.. Maar eerlijk is eerlijk, er gaat niets boven een gelukkig kind! Ook. Die cliché is waar, als je kind gelukkig is.. Ben je het zelf ook❤️❤️❤️

 • Anna wienen 17 maart 2020 at 07:03

  Toevallig gisteren van een vriendin als tip gehoord!! Ben heel erg benieuwd en doe graag mee voor onszelf 😊

  • Janske 17 maart 2020 at 08:57

   De winactie is van vorig jaar en gesloten (zie hierboven).