Kids Review Shoptip Sinterklaas

Smart Farmer – SmartGames (review + shoptip!)

3 oktober 2019
Het Smart Farmer spel van SmartGames is genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2019. Dat maakte ons zo nieuwsgierig,dat we het spel ook zelf wilden uittesten. Is het echt zo leuk om mee te spelen en zo ja, waarom dan?

Smart Farmer

Smart Farmer is een van de spellen van SmartGames. Hoe werkt het en wat moet je doen? Je moet de dieren uit elkaar houden door de hekjes op de juiste plaats neer te zetten. Dit doe je zodat je de paarden, koeien, schapen en varkens hun eigen veldje krijgen. Het spel heeft 60 verschillende opdrachten in meerdere niveaus. Het spel is voor kinderen in de leeftijd 5 tot 10 jaar, maar zeker ook leuk voor kleinere kids (om mee te helpen).

Speelgoed van het jaar 2019

Dit jaar is Smart Farmer één van de vijf genomineerden voor Speelgoed van het jaar 2019, in de categorie 4-5 jaar. Samen met nog een aantal hele toffe spellen en speelgoed strijden ze om deze geweldige prijs. Super spannend! Wist je trouwens dat je t/m 3 november zelf ook kunt stemmen op alle genomineerden? Ook kun je zien welk speelgoed er nog meer is genomineerd (handig als shoptips voor de Feestdagen!).

Wat vinden wij van Smart Farmer?

Lola reageerde meteen super enthousiast toen ze zag dat ze Smart Farmer mocht gaan uitproberen. Ze herkende het spel meteen van school. Daar heeft de juf namelijk ook een hele bak vol met soortgelijke spellen van SmartGames zoals Camelot Jr. Ook een super tof spel voor kleuters die van puzzelen en uitdaging houden. Ze wist vrijwel meteen wat de bedoeling was en kon niet stoppen met het oplossen van alle opdrachten. Ondanks dat het niveau van de opdrachten steeds moeilijker werd, liet ze zich niet uit het veld slaan en speelde ze slim verder.

Samen spelen

Ondanks dat het spel bedoeld is voor 1 speler, wilde Coco (3) ook graag meespelen en dat ging prima. Zij mocht de diertjes bij iedere opdracht op de juiste plek zetten. Zo konden ze toch fijn samen spelen. Zo leuk! Beiden vinden Smart Farmer een super leuk spel en ik denk stiekem dat er hier nog wel meer spellen van SmartGames in huis zullen komen, want dit is echt super leuk!

De spelmaterialen zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit. Het spel is compact en makkelijk op te bergen in de doos. Wat ons betreft de nominatie voor Speelgoed van het jaar 2019 helemaal waard! Ik ben benieuwd of ze winnen!

Speelt jouw kind ook graag spellen van SmartGames?

Je shopt het spel bij Bol.com voor €22,95.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like