kinderkleding Shopping Shoptip

10 x Hippe regenjassen voor coole kids!

2 oktober 2019
It’s raining mennnnnn….wat een weertje hè! Tijd om de regen te trotseren in je hippe regenjas! Laarzen aan en gaan! Dan is die regen ineens een stuk leuker! Wil je lekker gaan shoppen met de kinderbijslag en ben je nog op zoek naar een hippe regenjas? Check dan deze 10 coole exemplaren!

Waarom een saaie regenjas?

Als kind had ik vroeger altijd zo’n lelijke, saaie regenjas. Donkerblauw, zonder voering of toffe print. Gewoon een basic regenjas. Tegenwoordig heb je zoveel hippe regenjassen voor kids. Zo heeft Lola deze twee hippe regenjassen. De linkse is met Schotse ruit van Maed For Mini (liefde!) en de rechtse (transparante) regenjas is van Gosoaky. Beiden super hippe regenjassen, toch?!

Low budget

Je kunt ook toffe regenjassen scoren met een kleiner budget, zoals deze leukerds van Zara Kids. Extra voordeel, sommige zijn ook nog gevoerd van binnen, ideaal om ook als tussenjas te dragen. Zo kun je de jas ook als “normale” jas gebruiken en ben je altijd beschermt tegen een onverwachts buitje.

Opvouwbare regenjas

Bij Hema shop je hele nu ook leuke opvouwbare regenjassen. Ideaal om mee te nemen in je tas, wanneer er slecht weer is voorspeld. Zo heb je altijd je hippe regenjas bij de hand, just in case!

Hema €22,50

Coole warme regenjassen

Ook heeft Gosoaky & WE Fashion hele toffe warme regenjassen voor meiden, zoals deze zachtroze en de stoere regenjas met zebradesign. Beiden zijn ook meteen te dragen als winterjas. Tof voordeel van de roze regenjas is dat je de binnenzijde (een teddy jas) er uit kunt halen en hem dus het hele jaar door kunt dragen! Eigenlijk heb je twee jassen in één. Hoe tof is dat!

H&M

Ook H&M heeft dit jaar weer een groot aantal mooie regenjassen voor kids. Dit zijn mijn persoonlijke favorieten. Lekker stoer en opvallend, zoals dat mag bij kids. Super leuk toch?!

Twinning is winning

Coco, papa én mama dragen hier nog steeds de leuke gele regenjassen van Hublot. Hier hebben we al jaren plezier van en twinnen we iedere regenbui er samen op los! Ook een echte aanrader dus!

Hebben jouw kids ook hippe regenjassen? Welke van deze 10 regenjassen is jouw favoriet?

Spread the love

You Might Also Like