Review winactie

Win een fotoshoot bij Shoots & More (winactie #93)

30 september 2019
Net als een jaar geleden heb ik weer een hele toffe winactie i.s.m. Shoots & More. Ik mag dit keer zelfs 2 fotoshoots + een foto naar keuze (30×40 cm) t.w.v. €39,- verloten! Een super relaxte, spontane en persoonlijke fotoshoot! Super tof voor jezelf of om cadeau te geven!

Een jaar later

Vandaag precies een jaar geleden stond ik samen met mijn gezin voor de eerste keer voor de lens in de fotostudio van Shoots & More in Eindhoven. We hadden een onvergetelijke fotoshoot en als herinnering kozen we de allermooiste foto’s uit. Nog steeds genieten we dagelijks van deze mooie foto’s aan de muur!

Shoots & More

Vroeger vond ik het altijd onzin om naar een professionele fotostudio te gaan voor een fotoshoot. Veel te duur, te stijfjes en de foto’s worden vast niet zoals je vooraf had bedacht. Dat was eigenlijk altijd mijn gevoel bij fotostudio’s. Tot we vorig jaar een hele toffe shoot hadden bij Shoots & More. Het was zo relaxt, de meiden genoten en wauw, de foto’s waren precies zoals wij zijn. Mooi, grappig en echt.

Nog een keertje

Daarom twijfelde ik geen moment toen ik opnieuw een leuke fotoshoot bij Shoots & More mocht plannen met ons gezin. Dit keer wisten we wat we konden verwachten en keken er dus extra naar uit. Het was niet spannend, maar vooral super leuk! Gisteren was het dan zo ver. Tijd voor een nieuwe fotoshoot. Heel toevallig op één dag na, precies een jaar later. We konden meteen de fotostudio in en de meiden herkenden de ruimte nog van vorig jaar.

Veel afwisseling

De fotoprops worden er meteen bijgepakt (door de meiden), die als ware modellen rondjes rond dansen in de studio. Onze fotograaf van vandaag gaat meteen met ons aan de slag en binnen no time zijn er met het hele gezin al een heleboel poses aangenomen. Er word veel gelachen met elkaar en ondertussen schiet ze de foto’s. De meiden willen het liefst op de foto met de kroontjes die ze vinden bij de fotoprops.

Zeepbellen & herfstblaadjes

Ook is er tijd voor een pauze en kledingwissel. Er worden foto’s gemaakt op ontelbare manieren. In een uur tijd komen er zeepbellen,een skippybal, herfstblaadjes en hartjesballonnen voorbij. We mogen rennen, liggen en kusjes geven. Genoeg leuke poses om mooie foto’s van te maken.

De leukste uitkiezen

Na een uurtje zijn we klaar met de fotoshoot en kunnen de meiden nog even spelen in de wachtruimte. Er is (foto)memory, een kist met speelgoed en kleurplaten. Genoeg om mee te spelen tijdens het wachten. Daarna is het tijd om onze foto’s te bekijken en onze favorieten mee naar huis te nemen. Uiteindelijk kiezen we onze 12 favorieten uit. Oh, wat zijn ze weer mooi! Weer een mooie herinnering rijker, gaan we met nieuwe foto’s weer naar huis.

Tot volgend jaar?

Eigenlijk moeten we hier gewoon een jaarlijkse traditie van maken. Ieder jaar in september een nieuwe fotoshoot bij Shoots & More…ik ben voor!

Onze favorieten

Dit zijn een paar van onze favoriete foto’s. Kijk nou, hoe leuk!?

WINACTIE (gesloten)

Dit keer mag ik Namens Shoots & More twee winnaars blij maken met ook zo’n super leuke fotoshoot + een foto naar keuze (30×40 cm) t.w.v. €39,- . Hoe super tof is dat?! Wil jij dus iemand een fotoshoot cadeau geven, of lekker zelf mooie foto’s laten maken? Doe dan ook mee met mijn winactie en wie weet sta jij binnenkort te shinen voor de lens bij Shoots & More! Je mag zelf een vestiging uitkiezen voor jouw fotoshoot!

Hoe kun jij winnen? 

Laat bij de reacties weten wat voor shoot & met wie jij deze zou willen winnen!?

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook ofInstagram
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 6 oktober 2019. Daarna maak ik de winnaars bekend via mijn Facebookpagina. Het is daarom handig wanneer je mij daar ook volgt zodat ik je kan taggen.

Gefeliciteerd Patrick van Hoof & Nicole Adelaars! Jullie winnen beiden een fotoshoot met 30 x 40 print voor Shoots & More! Heel veel plezier!

Heb jij wel eens een fotoshoot gehad in een echte fotostudio? 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

 • Anna wienen 30 september 2019 at 07:04

  Gaaf! Ik zou wel wat foto’s van mijn dochter willen laten maken..

 • linda 30 september 2019 at 07:11

  ik zou voor een gezinsfotoshoot of een kinder fotoshoot gaan. Onze muren in ons nieuwe huis zien er nog zo kaal uit, daar wil ik ook wel graag zo’n mooie foto’s hebben hangen!

 • Dionne van der Kooij 30 september 2019 at 07:16

  De tweeling wordt bijna 4, en nog steeds geen complete mooie gezinsfoto. Het zou geweldig zijn om hiermee de muur weer te laten schitteren!

  • Maartje 30 september 2019 at 15:13

   Jaa, ik doe heel graag met voor een nieuwe poging foto’s maken met onze 3 kids . De laatste van een jaar geleden was een ramp…

   • Clowy 30 september 2019 at 21:58

    Natuurlijk doe ik mee! En.dan voor de de gezins fotoshoot.. al is ons gezinnetje maar met zn 2en.. ik sta dus eigelijk bijna nooit samen met Venna op de foto behalve wat halve selfies. Dus hoe gaaf zou zo’n fotoshoot zijn 😁

 • Lisanne 30 september 2019 at 07:28

  Ik zou heel graag mooie foto’s van mijn dochter en mij hebben. Ze is nu 5 en heb vrijwel alleen selfies van ons samen 🙈 maar ook met ons als gezin zou ik graag foto’s hebben. Met rolstoelen en hulphond ❤️ Gezinsshoot zou dus het tofst zijn!

  • Nicole van Beek 30 september 2019 at 23:34

   Hi Janske,
   Ik wens een shoot voor én met mezelf. Mag dat? In het kader van “een mama die goed voor zichzelf zorgt is een blije mama en een blije mama is een blij gezin 🤗”.
   Ik ben dol op mijn 4 kids, maar alleen maar mama zijn daar werd ik niet gelukkig van. Daarom ben ik vorig jaar begonnen met mijn eigen bedrijf. Als The Coaching Pilgrim organiseer ik pelgrimsreizen waar ik een coachingstraject aan koppel. Wandelen is mijn grote passie! En het wandelen van een Camino heeft mij zoveel gebracht, dat wens ik alle mama’s (vrouwen) toe!
   Ik heb weinig budget en dat maakt het best lastig om dit professioneel op te zetten. (Vandaar dat ik sinds kort ook een “echte” baan heb, bij Mijn Liefste Boek 😉). Ben nu bezig met mijn website. Professionele foto’s zouden zooooooo welkom zijn!
   Liefs,
   Nicole

 • Cindy schaeken 30 september 2019 at 07:43

  Ooo dat zou toch super tof zijn.
  Een shoot van onze kids.Niet voor de muizen in de garage maar Dat ze aan de muur kunnen pronken..We roepen al zolang dat we een mooie foto willen..fingers crossed🤞

  • Suzanne Lemmens 30 september 2019 at 11:01

   Doordat ik lees dat het zo ontspannend en leuk is tijdens de shoot, gewoon een feestje, doe ik graag mee! Het lukt nooit om onze kids samen leuk op de foto te krijgen, laatst staan een leuke gezinsfoto. Maar als ik deze ruime studio zie en hoor van alle props etc dan heb ik er wel vertrouwen in dat dat goed gaat komen en we eindelijk die leuke spontane familiefoto voor aan de muur kunnen schieten! Fingers crossed!

   • Marij brand 30 september 2019 at 18:34

    Super leuk voor m’n ouders die begin dec 40jaar getrouwd zijn. Willen dan graag foto’s van de kleinkinderen maken voor ze ….ze hebben er 3 🙂

 • Nicole 30 september 2019 at 08:08

  Ik zou wel weer een gezinfotoshoot willen.
  De laatste is van een half jaar geleden pas maar toen liep ons ventje nog niet.
  Lijkt me zo leuk. Alleen de kinderen is trouwens ook hartstikke leuk.

 • Marregie 30 september 2019 at 08:57

  Super leuke foto’s van jullie shoot! Wordt je toch blij van als mama! ik zou het super vinden om te winnen en een fotoshoot met mijn drie kids en man te hebben. De laatste mooie foto was in 2017 toen we nog niks van onze kleinste wisten 😉 nu is hij alweer anderhalf jaar en zou het super zijn om met hem een mooie gezinsfoto te hebben. Compleet! Zou heel leuk zijn! Ik wil graag!!

 • Juut 30 september 2019 at 09:02

  Ik zou ontzettend blij worden van een foto van onze drie kids. Allemaal nog onder de vier jaar (jongste is 2 maanden oud) en broer en zus zijn niet echt goede ‘stilzitters’. Ik heb zelf al meerdere pogingen ondernomen maar krijg ze tot nu toe met geen mogelijkheid alle drie samen leuk op de foto. Dat lijkt me een hele mooie uitdaging voor een professionele fotograaf ;-), die kan daar vast en zeker iets moois van maken! Jullie foto’s zien er ook super uit!

 • Jessica 30 september 2019 at 09:16

  Jaa wauw ik zou heel graag mee willen doen. Een fotoshoot winnen om als gezin op de foto te gaan. We hebben met Abby een newbornshoot gedaan, maar hoe leuk is het om nu een halfjaar later weer een shoot te kunnen doen als gezin.

 • Jo 30 september 2019 at 11:38

  Ow zou een uitkomst zijn voor mijn twee mannen die standaard allebei de andere kant op kijken !

 • Sabrina schinkel 30 september 2019 at 18:26

  Ik zou het geweldig vinden om se shoot te winnen voor een pracht foto van mijn gezin!

 • Francisca Hensbroek 30 september 2019 at 18:40

  Superleuk voor het gezinnetje van mijn dochter!!! Zulke mooie foto’s!!!!

 • Jikke 30 september 2019 at 18:53

  Heel tof! Ik zou voor de gezinsshoot kiezen. Omdat mijn man en (stief)kinderen bruin zijn en ik blank is het best moeilijk om alle gezichten goed op de foto te krijgen.
  Ik volg je op Facebook en heb een berichtje geplaatst.

 • Stacey katuin 30 september 2019 at 21:23

  Wat een mooie foto’s en een spontane sfeer maakt het zo mooi eigen.
  Ik wil graag meedoen voor deze kans met ons kleine man en de allerliefste papa/hubbie 😍

 • Annie den Uijl - Oudshoorn 30 september 2019 at 21:51

  Nu het herfst is, is deze toffe actie als het zonnetje in huis! Hopen op geluk, 🍀 want ik maak toch heel graag kans op een prachtige kinder-shoot!

 • Patrick 30 september 2019 at 22:02

  Nou, heel graag met mijn geweldige nieuwe samengesteld gezinnetje. Dat zou ik tof vinden! 😊

  • Marieke eigenwijsje 1 oktober 2019 at 10:15

   Wat een gave actie. Een gezinsfotoshoot zou zo welkom zijn. Eindelijk zitten we na een zwaar jaar in rustiger vaarwater. 4 jaar geleden ben ik bevallen van onze prachtige dochter. Vorig jaar hebben we onze zoon mogen verwelkomen. Na een moeilijke en zware start (hartekind en huilbaby) is hij nu een heerlijke lachebek. Samen met zijn zus, de grootste lachebek van ons allen. Een mooie foto op de muur van ons 4 en is een mooi cadeau voor ons allemaal!

 • John 30 september 2019 at 22:08

  Doe graag mee. We hebben zelf ook goede ervaringen met shoots and more. We hebben een keer een shoot gedaan met onze oudste zoon ook om daarmee de komst van zijn broertje aan te kondigen. Inmiddels is de jongste bijna 2. Hoog tijd om weer eens een leuke nieuwe familieshoot te laten maken 👨‍👩‍👦‍👦

 • Suzan Valkenburg 30 september 2019 at 22:09

  Ik zou erg graag een gezinsshoot willen winnen! 🍀🍀Alleen al als ik die leuke kiekjes van jullie zie. 🤩🤩
  Na de geboorte van ons moppie hebben we nog geen foto van ons gezin als vier. Wat een feestje zou het zijn wanneer we die aan de muur zouden kunnen hangen!! 🎉🎉

 • Jo-Ann van Roessel 30 september 2019 at 22:13

  Een gezinsshoot! Maar dan wel als ze niet zo gehavend is 🙈 Dus het zal nog eventjes moeten wachten. Maar dan kunnen we shinen!

 • Fay 30 september 2019 at 22:27

  Ik doe heel graag mee!! Wij hebben nooit echt een gezinsfoto gemaakt met onze 2 zoons. En al jaaaren wil ik een fotoshoot doen, maar manlief vind het weggegooid geld en te stijfjes. En achter zijj rug om wil ik dit niet doen, dus blijft het erbij. Ik wil het zooo graag en als ik deze fotoshoot win, hoop ik hem totaal overgehaald te hebben en kan ik hem bewijzen hoe supercool dit is! Ik weet heel zeker dat hij het ook leuk gaat vinden. En dan zullen we met de leuke foto’s onze eerste fotocanvas aan de muur hangen. Ik hoop net zulke foto’s te krijgen als die jullie gemaakt hebben. Superlief en leuk!
  xx

  • Shirley 30 september 2019 at 23:45

   Ik zou heel heel graag een kans maken, wat een toffe winactie! Nu met onze 3e dochter erbij zou ik kiezen voor een mooie foto van onze dochters samen en voor een mooie gezinsfoto! 😍

   Ik volg op fb en op insta met jack.en.lil

 • Fay 30 september 2019 at 22:32

  Door mijn enthousiasme vergeten te typen dat ik graag voor een familieshoot ga! Dus wij als gezin op de foto, maar ook meteen met opa en oma! Dat zou een geweldige dag zijn.

 • Kristel brouwers dijkhuizen 30 september 2019 at 22:36

  Wat leuk en sfeervol ziet dit er uit. Ik kende het nog niet en overal vestigingen ideaal. Ik doe zeker graag mee voor mijn gezinnetje of mijn twee boys dat zou super leuk zijn.

 • Marguerita Hansler 30 september 2019 at 22:45

  Wat een leuke actie💖.
  Mijn lieve paps wordt op 4 oktober 70 jaar. Ik kan mij niet herinneren wanneer wij voor het laatst als gezin ( met mijn mams, paps, zus en ik) op de foto zijn gegaan. Als dat uberhaupt ooit gebeurd is. Dit zou een fantastisch leuke verassing zijn voor ons allen. Fingers crossed💖

 • Wendy ter Haar 30 september 2019 at 23:03

  Wat lijkt het me leuk om een leuke spontane gezinsgrootte te hebben. Ik maak altijd de foto’s van mijn man en 2 zoontjes, waardoor ik er vaak niet op sta, of het een selfie is of geposeerd (lees: snel door een vreemde laten maken, vaak oerlelijk 😫) met andere woorden. We hebben geen mooie gezinsfoto 😭. Dus ik zou super blij worden van een fotoshoot!

 • Tamara 30 september 2019 at 23:04

  Echt hele leuke foto’s! Ik zou ook wel een gezinsshoot willen doen met onze zoon en dochters!

 • Stephanie Vergeer 1 oktober 2019 at 12:08

  Oeh dat zou super zijn!! Dan kunnen we mooi met ons ‘dadelijk’ gezinnetje van vier voor het eerst samen op de foto. Nu 39 weken zwanger en as zondag uitgerekend!!

 • Shiv Chin 1 oktober 2019 at 13:26

  Ik zou heel graag en gezinsfotoshoot willen laten maken met mijn gezin.

 • Will 1 oktober 2019 at 14:37

  Fantastisch mooie foto’s.
  Ik zou wel een mooie foto willen hebben van mijn vijf kleinkinderen.
  De vestiging Zwolle is vlakbij mijn woonplaats, dat is wel handig.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

  • Will 1 oktober 2019 at 14:38

   O ja , heb nog nooit een fotoshoot gehad in een fotostudio.
   Wie weet………..

 • Marina Gerritsen 1 oktober 2019 at 16:19

  Dat zal leuk zijn! Ga dan voor de gezin shoot aangezien ik graag een foto wil hebben met onze 2 mannen samen. Helaas had mijn zoontje de waterpokken bij de schoolfotograaf dus heb deze moeten missen😕 dus dit zal super leuk zijn!

 • Nina Haven 1 oktober 2019 at 16:40

  Het lijkt me heel bijzonder om eens een fotoshoot met ons gezin te doen. Ik krijg onze pubers zelf niet meer mooi op de foto (ze hebben òf geen zin, òf geen tijd, òf ze vinden dat ze er niet uit zien 😉)
  Terwijl ik een mooie foto juist zo waardevol vind!

 • G.T. 2 oktober 2019 at 10:11

  Een gezinsfotoshoot lijkt me spannend maar ook leuk. We maken op vakantie elk jaar met de zelfontspanner een foto van ons drieën, maar dat haalt het natuurlijk niet bij de foto’s van zo’n shoot.

 • melissa 2 oktober 2019 at 11:34

  Leuk. ik zou ook gaan voor een gezinsfotoshoot. Misschien ook met hond? Zo zonde eigenlijk om alleen foto’s van de kinderen te hebben en niet van ons als gezin!

 • Marian B 2 oktober 2019 at 17:21

  Wat een leuke foto’s! Een mooie gezinsfoto missen wij nog. Die zou ik graag laten maken!

 • Jac 4 oktober 2019 at 20:34

  Graag n foto van mijn oppaskids, tevens nicht en neven. Echt te groot om nog op te passen maar het sluit wel n hele mooie waardevolle periode voor mij als oppastante af. Als ik kijk naar watvoor fotoshoot dit zou moeten zijn kan het eigenlijk van alles zijn, familie, love, vrienden en party.. kan allemaal 😂😂, glamour zou ook kunnen, ze zijn prachtig.. de zwangerschapsfoto laten we nog maar even achterwege want daar mogen ze beslist nog minstens 10 jaar mee wachten 🤪

 • Sandra 5 oktober 2019 at 10:42

  Een gezinfotoshoot! Wij hebben nu 3 tieners en bijna geen foto’s waar we met zijn vijfjes opstaan 🙂 daarnaast heeft mijn zoon een vorm van autisme en is niet zo heel gek van foto’s, ik hoop dat tijdens deze fotoshoot hij zo los komt dat hij er op staat zoals hij is!

 • Anneliese de Waal 5 oktober 2019 at 17:34

  Een fotoshoot van de kinderen zou geweldig zijn 😀😀, ik doe heel graag mee 💛💛❤❤🧡🧡

 • Fay Akkad 6 oktober 2019 at 14:04

  🍀🍀

  • Fay Akkad 6 oktober 2019 at 21:13

   Jaaa, ik doe mee voor ons gezinnetje! Wij hebben nooit een échte fotoshoot gedaan, omdat de papa in huis het altijd ‘ zonde van het geld voor die gemaakte foto’s’ vond. Niet eerlijk! Ik weet heel erg zeker hóé blij hij zal zijn met zulke échte foto’s als jullie gemaakt hebben. Hopelijk heb ik hem dan overtuigd en zal ons eerste echte portretfoto aan de muur hangen! Ik doe mee voor de familieshoot!!

 • Fay Akkad 6 oktober 2019 at 21:14

  Jaaa, ik doe mee voor ons gezinnetje! Wij hebben nooit een échte fotoshoot gedaan, omdat de papa in huis het altijd ‘ zonde van het geld voor die gemaakte foto’s’ vond. Niet eerlijk! Ik weet heel erg zeker hóé blij hij zal zijn met zulke échte foto’s als jullie gemaakt hebben. Hopelijk heb ik hem dan overtuigd en zal ons eerste echte portretfoto aan de muur hangen! Ik doe mee voor de familieshoot!!

 • Ilse 6 oktober 2019 at 22:51

  Wat een gave actie, Janske! Ik zou het ontzettend leuk vinden om mooie foto’s van mn drie jongens te mogen laten maken.