kinderkleding Review Shoptip

Lucky Leaf 2.0 – Change of plans!

25 september 2019
Een tijdje geleden schreef ik al een artikel over het toffe kinderkledingmerk Lucky Leaf. Stoere, duurzame kinderkleding, handgemaakt, met een missie! Vorige week nam eigenaresse Marloes een stoere beslissing. Lucky Leaf gaat veranderen, tijd voor Lucky Leaf 2.0!

Lucky Leaf 2.0

Lucky Leaf is het stoere, duurzame kinderkledingmerk van Marloes Klok-Krabshuis. Marloes ontwerpt en maakt de kleding zelf. De exclusieve jongens en meisjeskleding van Lucky Leaf vind je dan ook niet ergens anders. De kleding wordt in haar eigen naaiatelier gemaakt door Marloes en vrouwen die d.m.v. creatieve dagbesteding sneller hopen te herstellen van burnout en/of depressie. 

Marloes stopt met Lucky Leaf als kinderkledinglabel maar gaat zich inzetten als inspiratieplatform. Hierbij blijft ze wel nog steeds de inspirerende sweaters verkopen. De tijd die ze hiermee overhoud kan ze dan besteden aan de stichting.

Stichting Creatief Herstel

Naast Lucky Leaf is de ambitieuze Marloes samen met Ivanka ook actief met Stichting Creatief Herstel. Hierbij helpen ze vrouwen die herstellende zijn van een burn-out, depressie of andere mentale uitdaging. Dit doen ze in een traject van 12 weken creatieve dagbesteding. Met hun eigen ervaringen en missie om de wereld weer een klein beetje mooier te maken, helpen ze deze vrouwen op een creatieve manier.

Lucky Recycle

Bij Lucky Leaf kun je niet alleen kleding kopen, je kunt er ook kinderkleding doneren! Het is mogelijk om oude kinderkleding in te leveren of op te sturen in ruil voor shoptegoed bij Lucky Leaf! Hoe leuk is dat! De ontvangen kleding wordt gedoneerd aan Stichting Creatief Herstel. De kleding wordt voor kleine prijsjes verkocht op tweedehands kleding markten. Alles wat daarna nog overblijft, wordt gedoneerd aan een goed doel. Super duurzaam én je helpt de Stichting!

Sale!

Omdat je bij Lucky Leaf binnenkort alleen nog maar sweaters en sweaterdressen kunt shoppen, heeft Lucky Leaf nu een Lucky Sale! Tot vrijdag (27/9) kun je nog shoppen met flinke korting (op = op!).

Lola & Coco in Lucky Leaf

Vorig jaar mochten Lola & Coco al eerder een aantal toffe kledingstukken van Lucky Leaf showen op Janske.nl. Met daarbij een toffe winactie. Ook in dit artikel hebben beide dames weer een mooie outfit van Lucky Leaf aan. Lola’s coole recycle sweater is te koop in de webshop, je vindt hem hier! Hij is heerlijk zacht en de kleur staat haar prachtig! Een heerlijke trui voor de komende maanden!

Coco draagt een hele toffe (zwier)jurk met leopard print en rode details. In deze print zijn nog enkele stoere harembroekjes te vinden in de webshop!

Lucky Leaf 2.0

Lucky Leaf gaat dus veranderen! To better and bigger things! Zet hem op Marloes, ik ben erg benieuwd! Wil jij Marloes en haar missie blijven volgen? Blijf haar dan volgen via haar Instagram Lucky Leaf pagina!

Kende jij Lucky Leaf al?

Spread the love

You Might Also Like