events makeover Uncategorized

GO GLAM Salon Party bij Pink Studio (Review)

23 september 2019
Lola mocht op uitnodiging van Spin Master op de GO GLAM Salon Party in Amsterdam komen. Ze mocht als eerste de Cool Maker Go Glam Nail Stamper uittesten! Maar ook voor de allereerste keer in een (roze!!) beautysalon haar nagels en haren mooi laten maken. Wauw, wat een feest!

GO GLAM Salon Party

Toen ik Lola het grote nieuws vertelde dat ze samen met mij naar een echte nagelsalon in Amsterdam mocht, was ze meteen super enthousiast. “Waaauuww, mama! Dat wil ik!!” Nog nooit eerder is Lola naar een beautysalon geweest. Haar nagels lak ik wel eens en haar haartjes worden geknipt door onze kapster in huis. Dus dat was wel even super cool!

Pink Studio

Speciaal om de nieuwe Cool Maker Go Glam Nail Stamper van Spin Master uit te testen nemen we al vroeg de trein richting Amsterdam. In het roze Pink Studio in Amsterdam is het vandaag een echte meidendag. Buiten zien we meteen waar we moeten zijn, door de grote ballonnen met roze glitters. Het GLAMteam van de salon en de dames van het PR-bureau staan er al helemaal klaar voor. Omdat we iets te vroeg zijn, mag Lola als eerste op de roze stoel plaatsnemen om haar nagels te laten lakken.

Cool Maker Go Glam Nail Stamper

Vandaag wordt de kindvriendelijke Cool Maker Go Glam Nail Stamper van Spin Master voor het eerst gebruikt. Zo zien we meteen hoe makkelijk je zelf met deze nagelstudio je nagels kunt lakken én versieren. Lola mag kiezen uit allerlei kleuren en toffe stempels. Van unicorns tot roosjes, allemaal super girly en cool! Lola kiest alle kleurtjes en stempels uit. Wat een feest! Het lakken en stempels er op zetten is inderdaad super makkelijk en dat gaan we thuis zeker vaker doen! Super leuk!

Overal glitters

Alsof je nagels lakken nog niet genoeg is, mag Lola ook haar kapsel laten stylen. Ze kiest voor twee mooie vlechten met lekker veel roze glitters. Op een hoge gouden kruk neemt ze plaats voor een grote spiegel. Zo kan ze alles goed zien. Gaaf hoor, een echte kapsalon! Overal waar je kijkt, is alles roze met gouden accenten. Als een prinses laat ze zich vandaag helemaal mooi maken. De glimlach op haar snoet wordt groter en groter.

Candy

Natuurlijk is er ook veel lekkers te snoepen. Zo zijn er mini cupcakes, donutlollies en gezonde/hartige hapjes. Hmmmm! Dat lust snoepkontje Lola wel!

Goodiebag

Dan is het alweer tijd om plaats te maken voor alle andere meiden en weer naar huis te gaan. Helemaal GLAM loopt Lola stralend Pink Studio uit en krijgt ze ook nog een mega (!!) grote én volle goodiebad mee naar huis! WOW! Het lijkt wel alsof ze jarig is. De mooiste nagels en haren ooit én zooooveel cadeautjes mee naar huis!

Cool Maker Go Glam Nail Stamper

De Cool Maker – GoGlam Nail Studio is vanaf nu te koop bij o.a. Bol.com voor €35,99. De nagelstudio is kidsproof en super makkelijk om te bedienen. De stickers blijven alleen op de nagels plakken en zien er tof uit. Een perfect cadeau voor meiden (of jongens) die zelf de mooiste nagels willen creeëren in hun eigen nagelstudio!

Zijn jouw kids ook zo dol op nagels lakken?

Dankjewel Linden & Barbosa, Spin Master & Pink Studio, voor de uitnodiging, de leuke middag én toffe goodiebag!

Lola mocht op uitnodiging van Spin Master op de GO GLAM Salon Party in Amsterdam komen. Als eerste de Cool Maker Go Glam Nail Stamper uittesten! Maar ook voor de allereerste keer in een roze beautysalon haar nagels en haren mooi laten maken. Wat een feest!
Spread the love

You Might Also Like

 • Tineke 23 september 2019 at 08:04

  OOh heerlijk tutten, ik kan niet wachten tot mijn dochter iets ouder is. Hopelijk vind ze zulk soort dingen dan ook leuk!
  Liefs

  • Janske 24 september 2019 at 21:26

   Ja, zo leuk he! 🙂

 • Will 26 september 2019 at 13:20

  Leuk hoor .
  Ik zie dat tutten met nageltjes , make-up en haar ook bij mijn vier kleindochters.
  Als ze bij mij komen, hebben ze altijd hun nageltjes gelakt en laten dat dan trots zien.
  En dan oma van: Oh oh wat ziet dat er mooi uit, schitterend!!

  • Janske 26 september 2019 at 13:23

   Ja, zooo leuk is dat! Hier hebben we gisteren samen met een vriendinnetje de nageltjes gelakt en wat vonden ze het leuk! Zo schattig!