Review Shoptip

Ontdek de nieuwe magische wereld van Klorofil!

9 september 2019

Had jij vroeger ook de magische speelboom in huis? Waar je op kon drukken zodat er een heel boomhuis tevoorschijn kwam? Mijn oma had er eentje en ik speelde er altijd graag mee. Toen ik hoorde dat er een nieuwe versie van uit zou komen, was ik als een klein kind zo blij! Maar niet alleen de magische speelboom is opnieuw uitgebracht, er zijn nu zelfs nog veel meer dierenvriendjes, huisjes en voertuigen verkrijgbaar!

Verjaardagscadeau

Coco kreeg voor haar derde verjaardag de “The Mushroom Surprise” en “The Side Car” van Klorofil cadeau. Haar snoetje, toen ze haar cadeautjes uit mocht pakken, sprak boekdelen. Er moest meteen mee gespeeld worden, een schot in de roos dus!

Kloro’Playset – The Mushroom Surprise

De Paddenstoel is niet zomaar een paddenstoel. Wanneer je hem open maakt, ontdek je een heuse groente en fruitwinkel! Samen met vosje Leo ontdek je alle geheimen van de paddenstoel. Onder het bosje vindt je allerlei soorten fruit, met de ladder klim je naar boven en ook het raam en deurtje kun je openen. Genoeg leuks om te ontdekken en fantasierijk mee te spelen.

Kloro’Go – The Side-Car

Naast de paddenstoel kreeg Coco ook het schattige vosje Tim met zijn zijspan. Zo kunnen Tim en Leo samen op avontuur! Ideaal wanneer je twee kinderen hebt, hihi. Super leuk al deze dierenvriendjes. Je kunt ze er ook los bijkopen. In totaal zijn er meer dan 40 verschillende poppetjes verkrijgbaar, in sets van steeds vier stuks. Leuk om cadeau te vragen voor een verjaardag aan alle visite, zodat je kind zo een hele familie dierenvriendjes kan verzamelen!

Wat vinden wij van Klorofil?

Wij vinden de dierenvriendjes van Klorofil erg leuk! Ze zijn vrolijk en kleurrijk. Ook zijn ze makkelijk op te bergen omdat je ze dicht kunt maken en met de handgreep makkelijk kunt meenemen. Er is genoeg te ontdekken en ruimte voor fantasierijk spelen. Coco kan er heerlijk mee spelen, zo leuk om te zien! De dierenvriendjes zijn super schattig en ja, ik wil nog steeds de magische speelboom!

Kleine Giraf

Alle toffe dierenvriendjes en play sets van Klorofil koop je bij Kleine Giraf.

Playsets: € 36,99 | Magische boom: €49,99 | Kloro’Go – The Side-Car €13,99 | Kloro’Families €11,99.

Kende jij de dierenvriendjes van Klorofil al?

Dit artikel is een samenwerking.

Spread the love

You Might Also Like

  • Will 10 september 2019 at 13:41

    Wat een leuk speelgoed. Dat vinden mijn kleinkinderen vast heel leuk.
    Even noteren op mijn lijstje voor de Kerstcadeautjes.

    • Janske 10 september 2019 at 13:55

      Heel erg leuk inderdaad!