events Fashion Kids Review

Shoeby x Nicolette van Dam – School Rocks (Review lancering)

4 september 2019

Gisteren was in de Westerliefde in Amsterdam de feestelijke lancering van de nieuwste ‘School Rocks’ collectie van Shoeby & Nicolette van Dam. Voor Janske.nl mocht ik hierbij aanwezig zijn en de collectie, gepresenteerd door Nicolette zelf, feestelijk bewonderen!

Shoeby x Nicolette van Dam

Westerliefde

De lancering vond plaats in het sfeervolle Westerliefde in Amsterdam. Een prachtige historisch pand, midden in het Westerpark. Samen met Monique en Charlotte reisde ik er naartoe en werden we op een feestelijke manier ontvangen. Meiden op roze rolschaatsen, een roze loper én ballonnen. Yay!

Let’s Party!

School Rocks

Na de kleurrijke & zoete Candyland-collectie van deze zomer is het nu tijd voor de allernieuwste School Rocks-collectie. Stoere bliksemschichten en sterrenprints, tattoos en meer zwart. Een collectie voor stoere meiden in maat 98 t/m 152. Daarbij ook nog wat stoere items voor alle dames en mama’s, om even stoer te twinnen met hun dochters.

Fashion Show

De talentvolle en knappe jonge danseressen van Lucia Marthas hadden de eer om op een spectaculaire manier de collectie aan ons te presenteren. Zo konden we meteen zien hoe goed je kunt dansen in deze collectie. Super leuk om het op deze manier te presenteren, helemaal rock ’n roll!

Nicolette van Dam en Shoeby eigenaresse en oprichtster Mieke van Deursen vertelden ons alles over de nieuwe School Rocks collectie. Leuk om te horen hoeveel plezier ze hebben gehad in het maken van de collectie en wat deze zo bijzonder maakt.

American Style Lunch

Op de uitnodiging stond al dat we een American Style Lunch kregen. Oh, wat was dat lekker! Vooral de brownies waren om je vingers bij af te likken, nom nom nom!

Mijn favorieten uit de collectie!

We gingen niet met lege handen naar huis en kregen een toffe goodiebag (een stoere gymtas) met o.a. tattoos en stickers. Ook mochten iets uit de collectie uitkiezen voor onze eigen kids. Dat was best nog even lastig kiezen, want het was allemaal zo tof!

Mijn favorieten waren toch wel het fluffy ‘Evelyne Bomberjack‘ en de super stoere zwarte denim ‘Elin Jurk‘. De bomberjack zag ik direct bij binnenkomst al hangen en vind ik echt een Lola & Coco jasje. De jurk is ook zo’n echte musthave, waar je zoveel mee kunt combineren. Een soort “little black dress” voor kids. Met als stoere details de geborduurde sterren en bliksemschichten, samen met de rose gouden details maken de look extra stoer. Echt te leuk!

Nu te koop!

Vanaf nu kun je zelf ook deze toffe collectie shoppen in één van de 225 winkels én natuurlijk ook online. Wacht niet te lang, want hij vliegt nu al de deur uit! Je shopt de School Rocks collectie hier.

Ook leuk om te weten, binnenkort komt er ook een speciale party collectie aan van Shoeby x Nicolette van Dam!

Nicolette & Mieke

Natuurlijk wilden we ook Nicolette en Mieke even feliciteren met de nieuwe collectie én bedanken voor de toffe uitnodiging. Wat een leuke en spontane dames zijn dat trouwens! Super gaaf dat ik als kidsfashion blogger hierbij aanwezig mocht zijn! Wat een leuke middag, vol hippe kinderkleding, fijne mensen en lekker eten.

Dankjewel Nicolette, Mieke & Ilja & Linda!

Heb jij de nieuwe School Rocks collectie al gespot en/of geshopt bij Shoeby?

Spread the love

You Might Also Like

  • rachel 4 september 2019 at 19:02

    ik ken heel de collectie niet maar klinkt allemaal heel leuk!

    • Janske 4 september 2019 at 21:57

      Het is zeker een leuke collectie inderdaad. 🙂