events Review Shoptip

showUP 2019 – Inspiratie in overvloed!

3 september 2019

Op zondag bezocht ik de showUP beurs, waar ik veel bekende en nieuwe merken kon bewonderen. Een dag vol inspiratie voor de mooiste home, gifts, stationary, kids & lifestyle! Zoveel toffe merken, die ik graag met jullie wil delen! Dit zijn mijn favorieten!

Geen (web)shop, maar blogger

De showUP beurs is eigenlijk een beurs voor winkels en webshops. Hier kunnen ze nieuwe merken ontdekken en inkopen voor hun eigen (web)shop. Als blogger was ik vooral op zoek naar de leukste merken op het gebied van kids en lifestyle. Er was zoveel te zien, dat ik mij vooral heb gefocust op het growUP gedeelde op de beurs. Hier waren alle “kids” gerelateerde merken te vinden.

Ik zag meteen hoe ontzettend groot de beurs was en werd meteen enthousiast van al het moois om mij heen! Het was misschien maar goed dat ik geen (web)shop heb, want ik had 100% zeker last gekregen van keuzestress!

Waytoplay

Een van de merken waar ik graag een kijkje bij wilde nemen was Waytoplay. Je kent ze misschien wel, de mooie flexibele autobaan die je overal kunt gebruiken om fijn mee te spelen. In oktober komen er drie nieuwe banen mét auto’s uit (die overigens echt heel erg cool zijn!). Een echte musthave (en tof cadeau tijdens de Feestdagen) voor kids het liefst overal spelen met auto’s! In de zandbak, in bad, woonkamer of op vakantie, het kan echt overal. Super tof!

Waytoplay

Klorofil

Ook de stand van Kleine Giraf, gevuld met de nieuwe speelgoedcollectie van Klorofil trok mijn aandacht. Toevallig kreeg Coco voor haar verjaardag hier een cadeautje van (hierover binnenkort een review op Janske.nl). Ik was dus al een beetje bekend met de vrolijke dierenvriendjes. Hier stond ook de speelboom (pure nostalgie!), zo leuk om deze na zoveel jaren weer te kunnen zien. Heel leuk speelgoed en handig mee te nemen.

Klorofil (Kleine Zebra)

Broer & Zus

Een (web)shop welke ik al drie jaar volg en wel eens wat moois online bestelde, is Broer & Zus uit Amsterdam. Super leuk om oprichtster Roos en Dewi in real life te ontmoeten! Naast dat ze veel van mijn favoriete kinderkledingmerken verkopen zoals Bobo Choses, hebben ze ook hele toffe een eigen kledingmerk. Tijdloze, duurzame kleding, die mooi te combineren is met alle andere collecties. Vooral de shirts met o.a. “Amsterdam” er op zijn super tof! Wie weet komen ze ook een keer in de Eindhoven print, dat zou leuk zijn!

Broer&Zus

FG Modeagenturen + Mimi & Lulu

Nog een toffe kindermode agency met de leukste merken zoals Mimi & Lulu en Ammehoela is FG Modeagenturen. Ik volg ze ook via Instagram en wat werd ik blij van hun mooie stand met alle heerlijke accessoires van o.a. Mimi & Lulu. Mijn favoriete accessoiremerk voor kids! De vrolijke Fiasca was zo enthousiast en stond te stralen tussen alle glitter-accessoires. Het is maar goed dat ik zelf geen winkel heb, anders had ik alles besteld uit de collectie! Zo leuk!

Banwood

Banwood had haar stoere kinderfietsen ook tentoongesteld op de beurs. Wat zijn het toch stoere & mooie kinderfietsen. Ik hou hier zo van! Strak, mooie kleuren en die mandjes er voorop! Dat is toch te leuk! Ik zie Coco al helemaal rondfietsen op een van deze toffe Banwood fietsen!

Banwood

Het Muizenhuis

Waar ik ook zo blij van werd, was het Muizenhuis. Op de beurs sprak ik met Thomas, die mij enthousiast vertelde over hoe het Muizenhuis is ontstaan. Nu hebben ze iets leuks, je kunt met verschillende DIY-kits zélf je eigen Muizenhuis maken! Hoe super gaaf is dat!? Er stonden twee mega grote Muizenhuizen, waar je een idee kreeg wat je zelf kon knutselen. Zo tof! Hier zie ik mijn vader al uren aan knutselen, samen met Lola!

Makii

Bij de stand van Makii ontdekte ik hele toffe mega grote kleurplaten met prachtige illustraties. Daarnaast hadden ze nog veel meer items waar de illustraties op terug te vinden waren, zoals (muur)stickers, tattoos, posters en meer! Gaaf om cadeau te geven op een verjaardag!

Makii

Souza! & Cortina

Nog zo’n leuke stands waren die van Souza! & Cortina. Bij Souza! was alles roze met glitters. Heerlijk zoete accessoires en verkleedkleding voor meisjes (en een beetje voor jongens), waar je hebberig van wordt! Eenhoorns, prinsessen, lekker girly!

Bij Cortina vondt je sprookjesachtige puzzels, eenhoorns en vooral anders en grappig speelgoed. Ook mooi voor volwassenen dus!

Makedo

Makedo was een van de meest bijzondere stands. Speelgoed voor kids waarbij recycling en duurzaamheid voorop staat. Bouw je eigen kunstwerk, hut of kasteel van kartonnen dozen en schroef ze aan elkaar met de Makedo schroeven. Versier je eigen fantasiedieren met Locomo, of maak van flessendopjes een fantasiefiguur. Super creatief en duurzaam. Heel erg tof!

Kirsten Jassies

Kirsten Jassies gaf een interessante presentatie over Instagram TRENDlezing. Daarin gaf ze slimme tips voor alle (web)shops, waar ik als blogger ook veel aan had. Erg leerzaam, ook voor mij!

Overige favorieten

Verder keek ik mijn ogen uit bij de feestelijke stand van Meri Meri , Doing Goods, Rice, Sticky Lemon, Microstep en Paperholic! Ik sprak veel toffe mensen die vol passie vertelden over hun eigen merk. Dat was zo inspirerend en gaaf!

Een aantal van bovenstaande merken hoop ik hier de komende tijd te kunnen delen met jullie! Omdat ze stuk voor stuk erg bijzonder zijn en omdat ik (en hopelijk ook jij) daar blij van wordt!

Kende jij het showUP event al?

Spread the love

You Might Also Like