feest Kids Personal Persoonlijk

Lieve Coco – 3 jaar

26 augustus 2019

Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria, in de gloria

Hieperdepiep Hoera! Hieperdepiep Hoera! Hieperdepiep Hoera!

Lieve Coco,

Vandaag is het dan echt jouw 3e verjaardag! Afgelopen zaterdag vierden we samen met jou je feestje. Wat hebben we genoten en wat ben je verwend. Je keek er maanden naar uit en eindelijk was het dan zo ver. Drie jaar alweer, meisje! Jeetje, wat gaat dat snel! Wat ben je ook al een heerlijke wijsneus!

Afgelopen donderdag mocht je trakteren bij de Zeepaardjes en gaf je iedereen met schmink een mooi gekleurde feestneus. Oh, wat was je trots toen je jouw dierentraktaties mocht uitdelen en eindelijk mocht smullen van de popcorn. Snoepkontje! Je hebt het daar zo naar je zin, al vindt je het ’s ochtends bij het afscheid nemen soms nog steeds eventjes een beetje moeilijk. Dan wil je niet naar het schooltje en komen er dikke tranen voorbij. Aan het eind van de dag wil je vaak niet mee naar huis omdat je het zo naar je zin hebt. Gelukkig krijg ik wel altijd opnieuw het allermooiste onthaal, een hele harde “Mamaaaaaaaa!” met een grote omhelzing. Blijer kun je mij niet maken!

Inmiddels ben je overdag helemaal zindelijk en ook zelf super trots! “Ik ben echt een grote meid, mama!” zeg je dan. Dat ben je zeker, knappe dame! Gewoon helemaal zelf plassen op de grote wc! Nu nog even oefenen met die billen afvegen, want dat gaat nu nog niet zo goed. Ik zal je de details besparen, hihi. We zullen het komende jaar nog even flink gaan oefenen, zodat je het volgend jaar wel zelf kunt.

Over een jaar mag je namelijk gewoon al naar de basisschool! Nog maar één jaartje mag ik genieten van onze gezellige woensdag en vrijdagochtend momentjes met zijn tweetjes. Als we samen op pad gaan, boodschapjes doen en naar de peutergym gaan. Deze bijzondere momentjes samen koester ik daarom nu extra veel, want het is altijd gezellig met jou!

Je bent namelijk zo grappig en maakt iedereen aan het lachen met je gekke dansjes en streken. Je bent zo’n vrolijke meid en nergens bang voor. Hierdoor gaat er soms wel wat mis, maar jij slaat je er altijd super stoer doorheen. Jij huilt niet zomaar om een klein pijntje. Je valt en staat weer op. Zo super stoer!

Vandaag is jouw derde verjaardag en schrijf ik deze laatste maandbrief voor jou. Nu heb je 36 brieven. 36 persoonlijke brieven over de eerste drie jaar uit jouw leven. Ik hoop dat je ze bewaard en later nog eens terug zal lezen. Over alle bijzondere momentjes dat ik zo ontzettend trots op je was.

Want trots,dat ben ik. Op jouw, lieve Coco.

Gefeliciteerd met je verjaardag grote kleine meid.

Ik hou van jou, tot aan de maan en weer terug!

Kusje van Mama

x

Lees hier ook mijn persoonlijke brief aan Lola, toen ze 3 jaar werd.

Lees hier mijn persoonlijke brief aan Coco toen ze 2 jaar werd. En deze voor Lola’s 2e verjaardag

Lees hier mijn persoonlijke brief aan Coco toen ze 1 jaar werd. En deze voor Lola’s 1e verjaardag

Lees hier ook mijn vorige maandelijkse brieven aan mijn dochter Lola met daarin al haar avonturen en ontwikkelingen per maand.

Hier nog een paar foto’s van Coco’s “Hoera, 3 jaar” fotoshoot:
Spread the love

You Might Also Like

  • Will 28 augustus 2019 at 00:42

    Een paar dagen te laat, maar nog van harte gefeliciteerd met de derde verjaardag van Coco.
    Hieper de piep hoera !!!