Review Shoptip winactie

Leer alles over bloggen met Esmée Lifestyle (winactie # 90)

24 augustus 2019
Lijkt het jou ook zo tof om te bloggen? Of blog je ook en wil je graag weten hoe je jouw blog (nog meer) kunt laten groeien? Esmée van Esmée Lifestyle schreef er een e-book over, genaamd “Ik wil bloggen!” en jij kunt hem winnen! Ondanks dat ik zelf alweer ruim 7,5 jaar blog, ben ik altijd benieuwd naar handige tips en trucs. Ik vond ze in haar e-book en heb ze toegevoegd aan mijn to-do-lijstje! Zelfs voor mij dus een interessant boek!

Hoe wordt je blogger?

Regelmatig krijg ik vragen over bloggen, via privéberichtjes, of gewoon tijdens een random gesprek. Hoe wordt je blogger? Hoe pak je dat precies aan? Verdien je er dan ook geld mee? Zoveel verschillende vragen. Er is ook niet een opleiding waar je naartoe gaat om blogger te kunnen worden. De meeste bloggers (die ik ken) hebben alles zelf uitgevogeld. En dat maakt het wel extra bijzonder, want zo blijven we allemaal uniek. Maar het is ook wel fijn om als beginner een aantal handvaten te krijgen zodat je weet hoe je bepaalde dingen het beste kunt aanpakken.

Een blog begin je namelijk niet zomaar. Nou ja, een goede, leuke blog, die ook echt gelezen wordt bedoel ik dan. Toen ik in januari 2012 mijn eerste artikel schreef, had ik misschien 30 bezoekers per dag. Nu komen er gemiddeld zo’n 550 bezoekers per dag een kijkje nemen op mijn blog. Dat is toch wel een flink verschil, waar ik hard voor heb gewerkt. Dat gebeurd natuurlijk niet zomaar.

Esmée

Ik wil bloggen

Esmée, van Esmée Lifestyle kreeg net als ik regelmatig veel vragen over het bloggen. Ze besloot er een e-book over te schrijven, genaamd “Ik wil bloggen!”. In het e-book lees je alles over:

 • Hoe je een blog kunt opzetten van het begin tot het eind.
 • Hoe je kunt groeien en er geld mee kunt verdienen.
 • Hoe je een pitch kunt schrijven.
 • Welke tarieven je kunt aanhouden.
 • Alles over SEO.
 • Hoe je samenwerkingen scoort.
 • Waar je inspiratie kunt vinden.
 • en nog veeeeel meer handige tips en info!

Eigenlijk alle info die je nodig hebt om een blog te beginnen én hem te laten groeien. Het e-book is ingedeeld in 11 overzichtelijke hoofdstukken en makkelijk leesbaar (zo fijn!). Hierdoor kun je het ook meteen gebruiken als handige checklist voor je blog. Een echte aanrader dus!

WINACTIE (gesloten)

Namens Esméé mag ik één exemplaar van haar e-book “Ik wil bloggen!” weggeven! Wil jij hem ook graag winnen?

Volg dan de spelregels hieronder, alleen dan maak je kans!

Hoe kun jij “Ik wil bloggen!” (t.w.v. €19,99,-) winnen?

Laat in een reactie achter voor wie jij het boek wilt winnen en waarom!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen of taggen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!
 • De winactie loopt t/m zondag 1 september 2019, daarna maak ik de winnaars bekend!

Gefeliciteerd Dionne! Jij wint het e-book “Ik Wil Bloggen”! Veel plezier er van en succes met je blog!

Wil je er zelf een online bestellen? Dat kan hier!
Spread the love

You Might Also Like

 • Jasmijn 24 augustus 2019 at 08:10

  Voor mezelf! Ik denk er al een tijdje aan om te gaan bloggen, maar omdat ik niet precies weet hoe ik begin, stel ik het telkens uit…

 • Charlotte 24 augustus 2019 at 12:15

  Dit boek zou ik graag voor mezelf winnen! Het lijkt me gaaf een blog te beginnen maar gebrek aan kennis om ‘t goed draaiende te krijgen houdt mij een beetje tegen.

 • trody 26 augustus 2019 at 14:53

  voor mijn dochers Michelle en Anne-Mein, op onze boerderij is er elke dag wel wat te beleven, vooral de geitjes zijn soms erg ontdeugend, voor mijn dochters een uitgelezen kans: de een kan hele mooie filmpjes maken en de ander grappige commentaren geven, volgens mij een gouden combinatie. Alleen van practische zaken weten wij niet zo veel af, maar hopelijk kunnen we dat allemaal lezen in dit boek!

 • Tamara 27 augustus 2019 at 22:34

  Niet origineel, maar ik zou ook wel een blog willen beginnen! Voor mezelf dus een handig boek, lijkt me!

 • Nelly 28 augustus 2019 at 08:02

  leuk voor mijn dochter.

 • Dionne 28 augustus 2019 at 15:12

  Voor mijzelf! Net begonnen dus tips zijn welkom ☺️

 • Jan 28 augustus 2019 at 16:40

  Graag win ik het boek voor mezelf omdat ik erg nieuwsgierig ben naar wat ik kan opsteken uit dit prachtige boek.

 • Shirley 28 augustus 2019 at 17:25

  Voor mijzelf. Tips kan ik veel van leren

  • Susan Bleij 31 augustus 2019 at 08:48

   Vroeger schreef ik altijd verhalen, was ik altijd bezig met websites bouwen en blogs verzinnen; maar het is eigenlijk nooit echt van de grond gekomen. Toch ligt mijn interesse er nog steeds.. Misschien is dit e-book een goede opspringplank! *fingers crossed*.

 • Jacco 28 augustus 2019 at 23:12

  Voor mijn vriendin, die net een website heeft opgezet en graag leuke blogs wil schrijven over haar creatieve hobby’s.

 • Anneliese de Waal 31 augustus 2019 at 20:47

  Zou ik heel graag willen lezen om meer te leren over bloggen, doe erg graag mee 😃😀🤗🤗

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 1 september 2019 at 00:40

  Ik ben heel benieuwd naar de tips in dit boek. Volgens mij zouden mijn dochter en ik hier veel aan kunnen hebben. Mijn dochter wil graag een creatief blog beginnen en ik een reis blog.

 • Nathalie Buttiens 1 september 2019 at 22:06

  Ik zou het boek graag voor mezelf willen winnen. Ik loop al een tijdje met het idee om zelf een blog te starten. Misschien brengt het boek me op meer ideeën en tot aanzet om daadwerkelijk een blog te maken.