Fashion Kids kinderkleding

Kidsfashion musthave – Molo Shimmer Grey Skirt – 6 verschillende looks!

18 augustus 2019
Soms is het liefde op het eerste gezicht als het om fashion gaat. Zo had ik gistermiddag een momentje met de Bibi Shimmer grey rok van Molo. Ik was op slag verliefd! Gelukkig was Lola ook meteen verrast door de mooie kleuren en wilde ze hem voor mij passen (Yes!). Een goede keuze, want Lola wilde hem vervolgens niet meer uit trekken, haha. Even langs de kassa en we waren een nieuwe favoriet rijker! Een kledingstuk waarmee je oneindig kunt combineren, een echte musthave! Woohoo!

6 verschillende looks

Het is altijd handig om een (of meerdere) item(s) in je kast te hebben hangen, waarmee je makkelijk kunt combineren in verschillende looks. Meestal zijn dit items in de basiskleuren of bijvoorbeeld een toffe spijkerbroek. Maar deze rok is net even anders, hij is opvallend, maar geeft ook de rest van je outfit de kans om te shinen. Een extra bijzondere musthave dus! Ik maakte 6 verschillende looks met deze rok. Om te zien hoe goed je hem kunt combineren met verschillende kleuren en stijlen.

Zo combineerde ik de rok met deze heerlijk zachte roze sweater van Long Live The Queen en stoere leopard sneakers van Zara.

En met een tanktop van Mingo, met daarover een kort truitje van Bobo Choses en de sandaaltjes van Salt Water sandals.

Weer totaal anders met het stoere 80’s vibes jasje van Soft Gallery & de leopard Zara sneakers er onder.

Cool én girly met de bodysuit en leopard kniekousen van Maed for Mini & daaronder de stoere Vans sneakers er onder. Helemaal hip!

Met een korte top met appeltjes van Bobo Choses en daaronder een shirt van Lötie Kids en de heerlijke sandalen van Freedom Mozes.

Of lekker stoer en funky met dit shirt van Hello Apparel, coole kniekousen van Wauw Capow en sneakers van Vans.

Bibi Shimmer grey rok

De rok is van het merk Molo en wordt omschreven als “Bibi is een grijze skater skirt met licht iriserende kleuren in de rok”. Voor Lola kocht ik hem in maat 122-128. Nog wel wat ruim, maar door de stiek in de taille, past hij nu al prima. Omdat hij dus als die “iriserende kleuren” heeft, brengt iedere look weer een andere kleur naar voren. Super tof! Op de bovenstaande foto’s kun je de glitterende kleuren niet heel goed zien, maar op de detailfoto hieronder wel, zie je?

detailfoto rok

De rok kost €39,95 en is te koop bij Siki Kinderkledingwinkel en wij zijn er nu al ontzettend blij mee! Hij is heerlijk zacht en wat dikker, dus ook fijn voor de koudere dagen. Hij “zwiert” prachtig en is gewoon té leuk!

Wat vindt jij van onze nieuwe aanwinst? Welke look is jouw favoriet? 

Dit artikel is niet gesponsord, ik ben gewoon erg enthousiast!

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Thuisbezorgd blogger 21 augustus 2019 at 16:53

    Ik ben fan van online winkelen. Dus al deze ideeen zijn erg nuttig voor me. Blijf aub dit soort dingen delen.

    • Janske 24 augustus 2019 at 21:32

      😉