Fashion Herfst Kids kinderkleding Shopping Shoptip

Janske’s kidsfashion musthaves #10 – Alle prachtige musthaves voor dit najaar!

10 augustus 2019
Terwijl de mussen letterlijk én figuurlijk van de daken afvielen, kon een paar weken geleden al de nieuwste collecties kinderkleding shoppen. Ik wist precies wanneer mijn favoriete merken hun nieuwe collecties uitbrengen en telde de dagen af. Ook ik heb ondertussen mijn favoriete items voor het najaar in mijn Pinterestboard verzameld. We hebben zelfs al de eerste sets voor het najaar al in huis, want wauw, wat is het weer allemaal prachtig!

Nu al winterkleding?!

Ik moet bekennen dat toen ik de eerste najaarscollectie online zag komen (die van Ammehoela), ik ontzettend moest wennen. Ik was er echt nog niet klaar voor en kreeg het er niet warm(er) van. Dat kwam waarschijnlijk omdat ik al zat te zweten door de hittegolf. Ik moest echt nog niet denken aan dikke truien en winterjassen. Inmiddels zijn we een paar weken verder en droppen al mijn favoriete merken de mooiste najaarscollecties in de (online) winkels. Ik kan er niet meer onderuit en ben inmiddels verkocht!

Perfect te combineren

Wat mij vooral opvalt, zijn alle prachtige warme kleuren. Geel, bruin, roest, aubergine, oranje, paars. Allemaal warme herfstkleuren en collecties die allemaal perfect lijken te combineren met elkaar. In één woord prachtig! Het is bijna onmogelijk om te kunnen kiezen en bijna alle merken hebben zichzelf ook dit keer weer weten te overtreffen met hun collecties! Zo mooi en knap!

Coco en Lola’s outfits

Ook Lola en Coco hebben hun eerste sets voor dit najaar al gescoord! Met daarbij een aantal toffe musthaves, zoals hele coole kniekousen van Tiny Cottons en CarlijnQ, een stoere haarband en natuurlijk hele toffe (winter)jassen die je zelfs aan twee kanten kunt dragen! Dat is dubbel zo cool! Coco heeft een hele comfortabele streepjesjurk van Sproet & Sprout én Lola een ribrok en streepjestrui van Ammehoela. Het leuke is dat deze verschillende prints en kleuren heel tof met elkaar matchen zoals je ziet in de foto’s. Afgelopen weekend gingen we met zijn vieren de bossen in voor een echte fotoshoot. De kleding én de dames stralen van de foto’s af, zo gaaf!

Lekker mixen en matchen

Deze winter kun je dus lekker mixen en matchen met alle toffe merken. Wees niet te bescheiden en mix verschillende kleuren en prints met elkaar. Er zijn meer dan genoeg mooie items om heerlijk mee te combineren. Wat zijn de echte musthaves dit najaar? Een reversible jas, stoere salopette, kniekousen, haarband en lange (rib)rok voor de meiden. Voor de jongens een stoere joggingbroek, sweater met coole print, petjes en stoere tuinbroek met laarzen.

Ik zeg, laat die herfst/winter maar komen!

Wat vindt jij van alle nieuwe najaarscollecties? Heb jij al iets gescoord?

Deze leuke outfits en nog veel meer nieuwe collecties shop je nu bij Micky Blue!

Outfit Lola: Jas, rok, trui – Ammehoela, kniekousen – Tiny Cottons

Outfit Coco: Jas & haarband – Ammehoela, Jurk – Sproet & Sprout , kniekousen – CarlijnQ

Foto’s gemaakt door Marco Smeets.

Dit vindt je misschien ook leuk om te lezen:

Janske’s kidsfashion musthaves #8 – Bobo Choses AW19 “We Cosmos” collectie 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

You Might Also Like