Fashion kinderkleding Shoptip

Janske’s kidsfashion musthaves #9 – The Animals Observatory FW19 Collectie

24 juli 2019
Vorige week schreef ik over de nieuwe herfst-/wintercollectie van mijn favoriete merk Bobo Choses. Gisteren ging mijn kindermodehartje nog een keer harder kloppen. De nieuwe collectie van zustermerk The Animals Observatory werd gelanceerd! Ook dit merk vind ik steeds leuker worden en wordt goed vertegenwoordigd in de kledingcollectie van beide dochters. Heerlijk zittende kleding, Oversized, maar klassiek, stoer en girly. Ik word hier heel blij van!

Zusje van Bobo Choses

De kledingsmaak voor mijn kids heeft al veel verschillende favoriete merken gekend. Een merk wat nog vrij nieuw is in mijn lijstje van favorieten is The Animals Observatory. Misschien wel omdat het door dezelfde ontwerpers als Bobo Choses wordt ontworpen. Comfortabele, stoere en duurzame kinderkleding met een eigenwijs “animals” tintje. Ik hou er zo van!

Lola & Coco in The Animals Observatory kleding.

The Animals Observatory

Deze collectie bestaat uit katoen, wol, velvet en nog meer verschillende duurzame materialen, zoals jassen gemaakt van plastic uit de oceaan. Mooie kleuren, designs ontworpen door bekende schilders. Niet zomaar een kinderkledingcollectie dus. Dat is ook wel te zien aan de prijzen, want die zijn helaas niet mis. De duurzaamheid en kwaliteit is daarbij wel duidelijk zichtbaar bij de kleding van dit merk.

The Animals Observatory FW19

Een paar bijzondere items:

Alle bovenstaande foto’s zijn eigendom van The Animals Observatory.

De collectie van The Animals Observatory is voor kids van 0 tot 12 jaar. 

Mijn favorieten van deze collectie

Ik vind de jassen erg mooi en ook de tuinbroeken zijn te gek! De eigenwijze stijl van deze collectie, waarmee je heerlijk uitdagend kunt mixen en matchen vind ik echt helemaal leuk. Ik ga alvast sparen voor mijn favoriete items!

Je vindt de hele collectie (online) hier! De zomercollectie shop je hier (met korting)!

Wat vind jij van de nieuwe najaarscollectie van The Animals Observatory 

Bekijk hier ook de toffe (voorgaande) collecties van:

Janske’s kidsfashion musthaves #8 – Bobo Choses AW19 “We Cosmos” collectie 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

You Might Also Like