hotspot Review Uittip vakantie Zomer

Five Star Farm – Speelboerderij & Glamping op de boerderij – Uittip in Zeeland

21 juli 2019
Tijdens onze vakantie in Zeeland hebben we de leukste uitstapjes gemaakt. We bezochten een aantal bekendere hotspots, maar ook ontdekten we kleine, unieke locaties waar we een heerlijke middag konden spelen met de kids. De echte parels van Zeeland. Zo ontdekten we ook Five Star Farm. Een speelboerderij waar je kids fijn kunnen spelen, maar waar je ook kunt logeren (glamping) en mag helpen bij het verzorgen van de dieren op de boerderij. Een wel hele bijzondere uittip én hotspot in Zeeland!

Speelboerderij

Op een frisse zomerochtend besloten we een bezoek te brengen aan Speelboerderij Five Star Farm. Op een verborgen plek, verscholen tussen de uitgestrekte weilanden in het mooie Zeeland. We melden ons bij boer Jan, in de speelboerderij, waar de meiden niet weten hoe snel ze hun vestjes en laarsjes uit moeten trekken. Want het is tijd om te spelen! Woohoo!

Ranja en frietjes

De dames gaan direct op ontdekkingsreis in het meters hoge speelhuis. Klimmen, klauteren en glijden maar. Al snel maken ze vriendjes met een Duits meisje en met zijn drietjes gaan ze op avontuur. Tussendoor even stoppen voor een grote kan met groene ranja en lekkere frietjes. Ook is er tijd voor een boekje uit de boekenkast en wordt er even rustig gekleurd.

Buiten spelen

Dan is het tijd om even buiten te spelen en een frisse neus te halen. In de grote zandbak liggen potten en pannen en is Coco helemaal in haar element. Lola rent meteen naar het parcours met skelters en tractors. Racen maar!

Coco ontdekt samen met papa een klein museumpje, verstopt achter de speeltuin. Ze kijkt haar ogen uit tussen alle dieren. Ook Lola komt even kijken en is erg nieuwsgierig.

Samen wandelen we een rondje over het erf en ontdekken mnog een paar fijne plekjes. Wat een mooie locatie om te logeren!

De paarden in de weide horen ook bij de boerderij. Net als het knusse kampvuur en de vele vogelhuisjes, vlak naast de Glamping, waar we de mooie tenten zien staan.

Natuurlijk zijn er ook dieren op de boerderij, zoals de biggetjes Karbo en Naatje (briljante namen, haha). Maar ook kippen en kuikentjes. Zo lief!

Logeren bij de boer

Naast het spelen in de Speelboerderij kun je bij Five Star Farm dus ook op de Glamping overnachten of logeren in een safari- of lodgetent. Tijdens je verblijf leer je veel over het leven op de boerderij en mag je zelfs meehelpen bij verschillende activiteiten. Hoe leuk is dat!

Wat vinden wij van Five Star Farm?

Five Star Farm is een bijzondere verborgen plek in het mooie Zeeland. Wat ben ik blij dat wij deze hotspot hebben mogen ontdekken. Eentje die je misschien niet zo snel zal vinden, maar wel een die heel bijzonder is. Een boeren bedrijf, wat zich heeft veranderd in een Speelboerderij én Glamping. Dé perfecte plek om met je kids het leven op de boerderij te ontdekken, samen met boer Jan en boerin Ella. Met veel liefde hebben zij van deze plek een thuis gemaakt voor alle kids en ouders die bij hen komen spelen én willenervaren hoe het dagelijkse leven op de boerderij er uit ziet.

De combinatie van de boerderij, met alle dieren, de Glamping en de Speelboerderij zijn een top combinatie voor gezinnen met jonge kids. Wij hebben nu alleen gespeeld in en om de Speelboerderij, maar ook logeren op de gezellige Glamping met de kids lijkt ons fantastisch!

Een echte aanrader en absolute uittip en hotspot in Zeeland, welke je niet wilt missen!

Handige info:

Five Star Farm

Baas Huisweg 11

4493 NE Kamperland

+31 (0)113-371972

Openingstijden:

Wo t/m zo van 10:00 uur t/m 19:00 uur. Tijdens de zomervakanties dagelijks geopend.

Toegangsprijzen:

Entree 1 t/m 3 jaar: €3,00
Entree 4 t/m 12 jaar: €6,50

Jaarkaart 1 t/m 3 jaar: €15,00 per kind
Jaarkaart 4 t/m 12 jaar: €35,00 per kind

Meer leuke uittips in Zeeland:

Lekker eten & spelen bij Klok'uus – Uittip in Zeeland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

Spread the love

You Might Also Like