Personal Persoonlijk vakantie Zomer

13 x dit haat ik aan de zomer!

20 juli 2019
Zomer! Eindelijk! Ik kijk er ieder jaar weer naar uit. Maar toch zijn er in de zomer van die dingen die ik zo haat. De lente is mijn favoriete seizoen, wanneer de eerste blaadjes weer aan de bomen verschijnen. Daar kan ik zo van genieten. De zomer vind ik heerlijk. Lekker weer, vakantie en lange zomeravonden. Toch ben ik niet altijd blij in de zomer…

Ik haat de zomer wanneer:

 1. Je per ongeluk zonnebrandcrème in je ogen wrijft. Dat doet echt pijn als een mtfckr en krijg je er bijna niet uit! Jikes!
 2. Het zo heet is dat je alleen maar binnen kunt blijven omdat je anders weg smelt. Dat is zo zonde.
 3. Je het liefst iedere dag ijsjes wilt eten, maar deze niet goed zijn voor de lijn.
 4. Je nooit die perfecte bikini-proof summerbody hebt vóór de zomer begint.
 5. Ik het liefst een korte broek draag, maar omdat mijn benen bijna glow-in-the-dark zijn, zo wit… ik dus liever niet met mijn melkfflessen over straat wil lopen. Om ongelukken te voorkomen natuurlijk. Met als gevolg dat ze nooit mooi bruin worden.
 6. Je na een dagje strand overal in huis zand tegen komt, maar dan ook echt overal.
 7. Je vergeet je rug in te smeren en je daarna 3 dagen als kreeft door het leven gaat (ik weet van niks hoor, oops!).
 8. Je honderd keer per dag je zonnebril met je bril moet afwisselen wanneer je van binnen naar buiten gaat en andersom.
 9. Je dan eindelijk op vakantie bent, en het dan natuurlijk ineens regent of veel kouder is.
 10. Je het liefst de hele zomer op slippers of sandalen wilt lopen, maar je hier mega droge voeten van krijgt.
 11. Alles en iedereen zweet. Ik zweet, jij zweet, iedereen zweet. En niet iedereen ruikt dan nog even fris. Getsiederrie.
 12. Mijn haar veranderd in coupe de la troep. Beter bekent als Mama Pluis. Standaard in een knot dan maar weer. Bummer!
 13. De auto zo heet is van binnen dat je al misselijk wordt bij het instappen en de airco nooit snel genoeg zijn werk kan doen.

Zo, genoeg haat voor vandaag. Haha. Verder hou ik wel van de zomer hoor. Maar dit zijn van die irritante dingen.

Wat haat jij aan de zomer?

Dit vindt je misschien ook leuk om te lezen:

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Jacqueline
  Twitter:
  20 juli 2019 at 11:09

  Het is vooral de temperatuur in de zomer die me tegenstaat. Van mij mag het gewoon onder de 23 graden blijven!
  Jacqueline recently posted…Vers van de naaimachine: mijn groene feestjurkMy Profile

 • Xarifa 21 juli 2019 at 11:02

  Dat mensen in de winter zeggen ‘ik wil dat het zomer is, dan is het warm’ en dan is het zomer en hoor je iedereen roepen: ‘Het zo heet is dat je alleen maar binnen kunt blijven omdat het binnen beter uit te houden is dan buiten’.