Fashion kinderkleding Shoptip

Janske’s kidsfashion musthaves #8 – Bobo Choses AW19 “We Cosmos” collectie

19 juli 2019
Terwijl we met zijn allen aan het genieten zijn van de zomervakantie, komen nu al de nieuwste herfst-winter collecties van mijn favoriete kindermode merken uit! Gisteren was daar dan eindelijk de nieuwe “We Cosmos” collectie, van mijn favoriete merk Bobo Choses. Help! Ik vind (zoals gewoonlijk) ook nu weer alles leuk! Wat een te gekke collectie weer! Check hier mijn favorieten!

I Love Bobo

Net als ieder ander seizoen is ook deze collectie weer een groot feest! In de afgelopen vijf jaar is mijn smaak voor kinderkleding erg gevarieerd geweest, maar één ding is nooit veranderd, mijn liefde voor Bobo Choses. Vanaf mijn eerste indruk is het liefde op het eerste gezicht. Nog steeds koop ik veel kleding van dit mooie Spaanse merk. Of het nou nieuwe collectie is of tweedehands van jaren geleden. De mooiste pareltjes verzamel ik met veel liefde voor mijn kids.

Lola en Coco in Bobo Choses kleding. 

We Cosmos

Ook voor dit najaar heeft Bobo weer een hele mooie collectie samengesteld en alhoewel ik de kleding zelf alleen nog maar online heb bewonderd, weet ik nu al zeker dat ik hier over een tijdje genoeg van in onze kledingkast(en) van de meiden zal hebben hangen. Alaska, vulkanen, planeten, ruimte, sterren en het heelal staan als thema voor deze collectie. De kleuren en materialen zijn perfect voor het najaar en de vertrouwde Bobo look zie je terug in alle items.

Bobo Choses – We Cosmos

Alle bovenstaande foto’s zijn eigendom van Bobo Choses.

De collectie van Bobo Choses is voor kids van 0 tot 11 jaar. 

Mijn favorieten van deze collectie

Ahhhh, ik vind alles zo tof! Ik zie Lola en Coco ook echt wel weer stralen dit najaar in deze collectie! Ik kan nu al niet meer wachten! De items welke ik wel verwacht te gaan kopen zijn de bovenste vier outfits. Zo leuk! Waarschijnlijk hangt tegen het de winter de helft van de collectie hier wel weer in de kledingkast, haha. Ik begin ondertussen alvast met sparen!

Je vindt de hele collectie (online) hier! Ook shop je deze collectie in de winkel o.a. bij Mase Conceptstore in Eindhoven.

Wat vind jij van de nieuwe najaarscollectie van Bobo Choses? 

Bekijk hier ook de toffe voorgaande collecties van:

Janske’s kidsfashion musthaves #8 – Bobo Choses AW19 “We Cosmos” collectie

Spread the love

You Might Also Like