gezin Gezond Review Shoptip winactie

Puur Natuur: Groente – Kookboek (Vaderdag winactie # 88)

10 juni 2019
Puur Natuur: Groente - Kookboek (Vaderdag winactie # 88)
Gezonder eten en meer groente, laat dat nou net ons voornemen zijn. Zeker met twee kids in huis proberen we genoeg groente binnen te krijgen. Zo wordt er veel rauwe groente “gesnoept” tussendoor, maar we kunnen zeker wel wat nieuwe “groene” recepten gebruiken. Daarom krijgt vriendlief dit jaar voor Vaderdag het kookboek “Puur Natuur: Groente” van voedingsdeskundige Monique van der Vloed. Wij gaan graag de uitdaging aan om meer groente te eten en ons fitter te voelen! Wil jij dit ook? Doe dan mee met mijn Vaderdag winactie en win ook een exemplaar!

Puur Natuur: Groente

Puur Natuur Groente laat met informatie, tips en heerlijke recepten zien hoe je makkelijk groente kunt opnemen in je eetpatroon en hoe belangrijk dit is. Het boek bevat verrassende groenterecepten, zoals bloemkoolsushi, groentemuffins, bloemkooltosti, bieten-kaneelbroodjes, banaan-groentepannenkoeken en spinaziebroodjes. Ontdek hoe je de lekkerste groentesmoothies maakt en hoe je groente verwerkt in je ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.

Durf jij de Groente Challenge aan te gaan? Laat je inspireren door de heerlijke recepten uit dit boek om iedere dag veel groente te eten en je daardoor gezonder en fitter te voelen. Iedere dag feest met groente!

Puur Natuur: Groente - Kookboek (Vaderdag winactie # 88)

Over de auteur

Monique van der Vloed is een voedingsdeskundige met een passie voor lekker en gezond eten. Die passie deelt zij met haar ruim 28.000 Facebookvolgers via haar groep ‘Dat maken we natuurlijk lekker zelf’. Haar doel is mensen helpen gezonder te leven. Ze heeft twee succesvolle kookboeken geschreven, heeft meegewerkt aan diverse boeken over voeding en schrijft columns en artikelen. Daarnaast schrijft ze voor haar veelgelezen blog: moniquevandervloed.nl.

Wat vind ik van het kookboek?

Mijn eerste indruk? Ik zie veel verrassende recepten, dat is tof. Maar het is ook wel spannend om nieuwe recepten uit te proberen. Zeker met ingrediënten welke ik zelf nooit in huis heb en waarvan ik mij afvraag waar ik ze koop. Dat is nog wel een uitdaging dus.

Ik verwacht vooral veel te leren van alle informatie die Monique schrijft in haar boek over groente. Weten wat je eet, is namelijk zo belangrijk en vaak weten we veel minder dan we zelf denken. Ook heb ik al een kijkje genomen op haar uitgebreide website, waarop ik nog meer leuke recepten terug kan vinden. Ik ben erg benieuwd wat vriendlief van het boek gaat vinden en welk recept hij als eerste uit zal maken. Ik gok een van de groente smoothies!

WINACTIE 

Namens Uitgeverij Passie mag ik maar liefst twee exemplaren speciaal voor Vaderdag weggeven! Wil jij er graag een winnen voor de allerliefste papa? Volg dan goed de spelregels hieronder, alleen dan maak je kans.

Hoe kun jij “Puur natuur: Groente?” (t.w.v. €20,95,-) winnen?

Laat in een reactie achter voor welke papa (to be) jij het boek wilt winnen!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen of taggen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

De winactie loopt t/m zondag 16 Juni 2019 (op Vaderdag), dan maak ik de winnaar bekend!

Gefeliciteerd Sandra en Charlotte! Jullie winnen beiden een boek voor jullie uitgekozen papa’s! Eet smakelijk!

Wil je er zelf een online bestellen? Dat kan hier:

[bol_product_links block_id=”bol_5cfd500518a60_selected-products” products=”9200000097365351″ name=”Puur natuur Groente” sub_id=”” link_color=”259908″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”FC5238″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Eet jij genoeg groente?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. 

Spread the love

You Might Also Like

 • Monika 10 juni 2019 at 07:31

  Ik wil hem graag winnen voor mijn man Dave. Hij is een veel betere kok dan ik, en nieuwe recepten zijn altijd leuk. Zeker met groenten!
  Ik volg je al op fb en insta, dat is oud nieuws 😉
  Super leuk om eens iets voor een papa te kunnen winnen!
  Liefs Monika

 • Loes Wevers 10 juni 2019 at 07:42

  Wat een leuke winactie! Mijn lieve vriend en geweldige papa van Thijs verdient dit boek zeker. Hij kookt iedere dag voor ons, dus extra inspiratie is altijd fijn… Maar hij verdient het vooral omdat ik nu al ruim een half jaar op bed lig, zwanger (en ziek) van onze 2e mini. Ondertussen houdt hij heel het huishouden bij en draagt de zorg voor ons mannetje van 2, naast zijn werk. Ik heb er een grenzeloos respect voor hoe hij dat volhoudt en mij zo ontziet en steunt! Hij verdient dus zeker dit mooie boek, en dan kunnen we straks lekker gezond eten met zijn 4en!

 • Marijke 10 juni 2019 at 10:11

  Voor de papa van mijn kinderen, mijn man!
  Leuk boek! Ik maak graag kans!

 • Anna wienen 10 juni 2019 at 12:53

  Ik doe mee voor mijn broer

 • G.T. 10 juni 2019 at 17:15

  Mijn man (en dus indirect mijn zoontje) zou hier heel blij van worden. Leuk om eens te experimenteren met groente. Ze zijn dol op rauwkost om te knabbelen, maar verder eten we vooral de geeikte standaard recepten. Leuk om eens wat nieuws te proberen uit zo’n mooi boek!

 • Linda De Brouwer 10 juni 2019 at 20:58

  Ik wil heel graag meedoen voor mij partner Gerjan. Hij is al 7 jaar bonusvader van mijn zoon van 12, en sinds 2 jaar papa van onxe 2 jarige peuter.
  Ons leventje gaat heel vaak niet over rozen. Onze oudste is echt een zorgenkind..of eigenlijk al puber. Maar bij elk ziekenhuisbezoek, elke ingreep, elke spoedeisende hulp bezoek…mijn partner is er altijd!
  Hij houdt heel erg van koken maar het enige waar hij nog wat hulp bij kan gebruiken is nieuwe recepten 😉 dus ik hoop hem te mogen verrassen met dit boek!

 • Marieke 10 juni 2019 at 21:50

  Oeh ja! Deze wil ik graag winnen voor Mark, de vader van onze drie koters. We zijn al van de monkeyplatters en rauwkost in de lunchtrommels, maar veel verder dan snoeptomaatjes, reepjes paprika en komkommerfrietjes komen we niet. Mark is overigens een kei in restjes opmaken! Zou leuk zijn als hij zijn ei kwijt kan in nieuwe gerechtjes.

 • Anita H. 11 juni 2019 at 00:20

  Ik doe graag mee voor een goede vriend, John.

 • Jan 11 juni 2019 at 00:21

  Ik zou graag voor mijn broer een kansje wagen.

 • Will 11 juni 2019 at 00:21

  Fijn kookboek voor gezond leven.
  Ik wil dat mijn kleinkinderen gezond gaan leven, daarom doe ik mee voor mijn zoon.
  Hij is een vader die altijd gezond wil en kan koken voor zijn kinderen.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor mijn zoon voor vaderdag.

 • Anne 11 juni 2019 at 04:48

  Mijn man, vader van 2 dochters, zou hier superblij van worden! Hij houdt van koken en variëren met verschillende groentes. Een boek vol nieuwe recepten zou een uitkomst zijn !

 • jacqueline de Waal 11 juni 2019 at 06:43

  Wauwwie zo een de een geweldig boek daar wil ik heel graag mee aan de slag

 • Iris 11 juni 2019 at 10:32

  Echt iets voor mijn papa. Ik loot mee.

 • Renilda 11 juni 2019 at 10:33

  Wil graag samen met de kleinkinderen aan de slag. Zouden ze fijn vinden.

 • Claudia 11 juni 2019 at 10:57

  Ik doe graag mee voor mijn lieve vader.

 • Nelly 11 juni 2019 at 11:33

  Voor mijn eigen mijn, een super kok.

 • Pascale 11 juni 2019 at 11:35

  Wat een heerlijke actie. Doe graag mee voor mijn man hij is een toppapa en is dol op koken 🙂

 • Kimberly 11 juni 2019 at 13:34

  Voor mijn lieve vriend Guido, nog geen papa maar al wel een geweldige kok 🙂 en met dit boek word hij misschien nog beter in gezondere gerechten maken 🙂

 • Lies 11 juni 2019 at 13:44

  Ik doe graag mee voor de vriend van mijn beste vriendin, papa mike, ik denk dat zijn vriendin heeeeel blij zou worden als hij uit dit kookboek kookt!

 • Sonja van den Beemd 11 juni 2019 at 19:13

  Wil hem graag winnen voor mijn vader hij kookt en bakt heel graag en zou mooi voor hem zijn

 • Marjan 11 juni 2019 at 19:32

  Wat een heerlijk boek voor inspiratie om meer groenten te eten. Heerlijk voor mijn bonusdochter die graag gezond wil eten maar nog niet zo veel kookervaring heeft maar binnenkort wel op zichzelf gaat en het dan zelf moet gaan doen.

 • Anita te Gussinklo 11 juni 2019 at 19:35

  Ik doe graag mee voor mijn man ans.
  Die kookt 1 a 2x in de week en kan wel wat inspiratie gebruiken (het is vaak hetzelfde)
  Ik deel de actie ook op Facebook.

 • emmy 11 juni 2019 at 21:44

  Leuk, hier woont een super gezonde papa in huis die wel tevreden zou zijn met dit boek! wij doen graag mee!

 • A. 11 juni 2019 at 23:07

  Voor onze zoon omdat hij niet tegen suikers kan en we graag wat natuurlijke maaltijden willen .

 • Chantal 12 juni 2019 at 01:00

  Ik wil het boek winnen voor twee vaders, mijn eigen vader en mijn vriend. Mijn vader heeft beginnende diabetes en moet letten op wat hij eet. Lastig voor een oudere man om het dieet aan te passen. Vooral omdat volledig koolhydraatarm eten geen optie is, mijn moeder moet juist geen gewicht verliezen. Hetzelfde geldt voor mijn vriend en mij, hij heeft diabetes en wordt behandeld. We eten regelmatig koolhydraatarm maar dat is nog niet genoeg. Met dit kookboek kunnen wij vast uit de voeten, voor mijn moeder en mij zoek ik gerechten bij met (meer) koolhydraten en onze mannen kunnen op deze manier genieten van veel groenten. Hoe ‘lekker’ is dat, twee huishoudens blij met één boek?

 • Nina Mol 12 juni 2019 at 05:06

  Ik doe mee voor mijn zoon. Veganist!

 • Sandra 12 juni 2019 at 07:01

  Jaaah voor manlief en dochterlief die 9 van de 10 x vegetarisch met mij mee eten. We verdiepen ons steeds meer in veganistisch. En speciaal voor de papa omdat hij meestal kookt en houdt van kookboeken en nieuwe receptjes.

 • lottie 12 juni 2019 at 08:51

  Voor mijn vader; hij is dol op het uit proberen van nieuwe recepten. Hij staat graag in de keuken!

 • Charlotte 12 juni 2019 at 09:30

  Papa Joseph, die ook een heel lieve opa is van twee meisjes, heeft nooit goed geleerd te koken. Zijn vader vond het vrouwenwerk, zijn moeder bakte er niets van. En dus was het vaak een blik bonen opentrekken en wat mosterd erbij. Tot hij mijn moeder ontmoette en zij de keuken als haar domein toe eigende. Alles verliep de daar opvolgende 37 jaar op rolletjes, maar veranderde plotseling totaal! Mijn moeders gezondheid verslechterde, zodat Opa Joseph zelf weer aan de bak moest, of beter gezegd aan de kook. Wij de dames in onze familie koken op gevoel, Papa-Jo heeft toch graag een duidelijk en vooral lekker recept om te volgen. Het voedsel dat bij hem/hun op tafel komt is nu te eten, maar niet speciaal om van te genieten… En daar zou ik met jouw hulp graag verandering in aanbrengen! Eten met smaak en heel veel groente, zonder de “Help ik heb 2 linkerhanden” stress, daar hoop ik heel erg op voor pap. Het lijkt me dan ook fantastisch als wij, zijn 3 meiden op bezoek komen. Dat er dan samen met opa uit dit heerlijke groente boek gekookt gaat worden. Dromen mag, is het niet zo?! Héél graag maak ik kans op dit fijne kookboek & verras daarmee de liefste papa die er is op Vaderdag.

 • petra 12 juni 2019 at 11:37

  voor mijn vegetarische vader, die toch wel moeite heeft met gevarieerd eten

 • pien 12 juni 2019 at 13:29

  voor mijn man, de graag kookt, maar naar mijn zin te weinig groente 😉

 • Dino Neutel 12 juni 2019 at 13:38

  Geweldig. Ik kan wel extra inspiratie gebruiken

 • An V 12 juni 2019 at 16:35

  Mijn zoon staat graag achter het fornuis en vind het leuk om voor zijn gezin te koken.
  Dit “gezonde” inspiratieboek zou hij dan ook zeker kunnen waarderen

 • marij brand 12 juni 2019 at 16:43

  voor mn man…zodat hij hopelijk ook eens ga koken hihi

 • Kirsten 12 juni 2019 at 19:13

  Vriend en ik vieren dit jaar voor het eerst samen een “Bijna Vaderdag” => Spannend!! Papa (to be) is een echte vleeseter, ben zelf al jaren vegetariër. Met een kleine op komst zijn er plotseling veel veranderingen in ons huis en in ons leven. Het zou super fijn zijn als ook in de keuken het een en ander wordt omgegooid. Staat “mijn” Papa-to-be binnenkort achter het fornuis met een mooi kookboek dat aanzet tot het eten van veel, héél veel groente?

 • anja 12 juni 2019 at 21:10

  leuk ik doe mee voor mijn vader voor deze leuke actie

 • Pauline 13 juni 2019 at 19:38

  Het lijkt me super tof om dit te winnen!

 • Meike Buursma 14 juni 2019 at 09:09

  Ik doe graag mee voor mijn kookliefhebbende vader Douwe. Hij zou er erg blij mee zijn.

 • Sandy van der Kolk 14 juni 2019 at 17:24

  Heel graag doe ik mee voor de pappa van mijn kids. Hij is geen fan van groente eten en ik hoop dat met behulp van dit boek te kunnen veranderen.

 • lizette 15 juni 2019 at 09:23

  Voor de papa van mijn zoontje.

 • Anneliese de Waal 15 juni 2019 at 14:50

  Ik doe graag mee voor mijn vader, zou geweldig zijn om te geven, Hij houd heel erg van koken, Hij staat iedere avond in de keuken. 😃😀🤗🤗👋👋 Groetjes Anneliese de Waal

 • Danielle 15 juni 2019 at 17:23

  Ik zou hem graag winnen voor mijn eigen papa. Hij is gek op koken en nieuwe recepten uit proberen. Gezonde gerechten vindt hij belangrijk en ik dit dat dit boek daar goed bij past!

 • Gea Jager 15 juni 2019 at 21:49

  leuk ik doe graag mee

 • Nathalie Buttiens 15 juni 2019 at 23:06

  Voor mijn schattebout ”Patrick”.

 • Silvia 16 juni 2019 at 17:42

  Mijn man is een geweldig goeie vader. Werkt hard & vaak helpt hij me ook nog door voor ons viertjes te koken als ik druk met de kinderen bezig ben. Hij brengt stabiliteit, humor, kracht, positiviteit en zoveel liefde in ons dagelijks leven. Graag zou ik hem bedanken en verrassen met dit kookboek.

 • Charlotte 17 juni 2019 at 08:37

  Oh ik heb gewonnen… Wat geweldig, kan mijn ogen bijna niet geloven, heel erg bedankt lieve Janske!!! Kan niet wachtten om met m’n meiden Opa Joseph heel erg blij te maken 😀