events Kids makeover

L.O.L. Surprise Make-over Party! – Fotoverslag

30 mei 2019
L.O.L. Surprise Make-over Party! - Fotoverslag
Afgelopen zaterdag ging ik voor de tweede keer die week naar Amsterdam. Dit maal niet voor een date met de Backstreet Boys, maar voor het super toffe L.O.L. Surprise Make-over Party in het Haartheater, samen met Lola, Monique en Lise. Het was echt een super leuk event, speciaal voor alle L.O.L. Surprise fans. De meiden (en daardoor ook de mama’s) hadden een topmiddag! Een middag waarin de meiden een echte make-over kregen en er uit zagen als L.O.L. Surprise poppetjes!

L.O.L. Surprise Make-over Party

Een tijdje geleden ontving ik een wel hele leuke verrassing in huis. Een goodiebox met de leukste nieuwe L.O.L. Surprise goodies én een uitnodiging voor dé L.O.L. Surprise Make-over Party! Dat wilde ik natuurlijk niet missen en toen ik Lola het grote nieuws vertelde was mevrouwtje helemaal blij! Samen met vriendinnetje Lise én haar mama Monique gingen we op pad!

Het Haartheater

Na een treinritje vol vertragingen en seinstoringen, waren we eindelijk in Amsterdam. Nog een stukje met de metro en de tram, waarna we al snel bij het Haartheater aankwamen. Dat was niet te missen. Zo mooi versierd, zelfs aan de buitenkant! Eenmaal binnen keken we onze ogen uit naar alle mooie L.O.L. Surprise spulletjes. Ze stonden echt overal! Alles was roze.

Een echte make-over

In het Haartheater kregen alle L.O.L. Surprise fans een echte make-over. Je kon je haar laten stylen, met glitters, kleurtjes, krullen, alles er op en er aan. Er was make-up, nagellak en een veel te lekkere snoepjescorner. Ook mocht je jezelf showen op de roze catwalk, kon je spelen in het L.O.L. Surprise poppenhuis en jezelf verkleden. Kortom, de hemel op aarde voor alle L.O.L. Surprise fans!

Catwalk

Een echte L.O.L. Surprise jurk mocht natuurlijk niet ontbreken op de catwalk en een eenhoorn en cool tasje werden gebruikt als accessoires. Tadaaaaa!

Candybar

De candybar was ook erg populair deze middag. Er lagen schalen vol snoepjes, heerlijke koekjes en de lekkerste chocolade. Ik snap best dat deze onweerstaanbaar waren voor de meiden. Hmmmmm!

L.O.L. Surprise everywhere

Het Haartheater was trouwens echt een toplocatie voor deze L.O.L. Surprise Make-over Party. Wat een prachtige salon! Overal stonden de nieuwe producten mooi uitgestald. Erg tof om alles zo bij elkaar te zien.

Stike a Pose

Mijn fotomodel wilde nog een keer op de foto. Dit keer in haar eigen outfit met coole bril en kroontje. Helemaal leuk!

Poppenhuis

Ook konden de kids spelen met het coole L.O.L. Surprise poppenhuis. Hoe gaaf is dit poppenhuis!? Zooooo tof!

Goodiebag

Later in de middag kwam zelfs Dionne Slagter (YouTube) ook kijken. Voor ons was het alweer tijd om terug te reizen naar het Zuiden. Met een goed gevulde goodiebag, een mooie make-over én een buik vol snoepjes namen we de dames weer mee naar huis. Wat hebben ze genoten en wat was het weer top georganiseerd. Een echte L.O.L. Surprise Make-over Party zoals je hem zou verwachten.

Dankjewel L.O.L. Surprise, MGA Entertainment en Linden & Barbosa, voor de uitnodiging. We hebben genoten! 

Heb jij thuis ook een L.O.L. Surprise fan in huis? 

Dit vindt je misschien ook leuk om te lezen: (klik op foto)

L.O.L. Surprise! #Hairgoals makeover serie (Winactie # 80)

Spread the love

You Might Also Like