Uittip vakantie

Center Parcs Het Meerdal (Fotoverslag + Vakantietip)

27 mei 2019
Center Parcs Het Meerdal (Fotoverslag + Vakantietip)
Wat doe je als je oudste dochter bijna vijf jaar oud wordt? Juist! Dan ga je in de week voor haar verjaardag snel nog even buiten het hoogseizoen op vakantie voordat ze leerplichtig is. Wij gingen er met zijn viertjes een weekje tussenuit naar het mooie Meerdal Center Parcs. Een betaalbare vakantie vol met de leukste avonturen. Of we hebben genoten? Je ziet het in de foto’s hieronder.

Op vrijdagmiddag kwamen we aan in het park. Bij de poort kregen we meteen al onze info en sleutels zodat we niet eens de auto uit hoefden te stappen. We mochten meteen doorrijden naar ons huisje. Ideaal! Daar aangekomen, stond er een heerlijk pakket klaar vol met lekkers. Dat is een leuke binnenkomer! Na het uitpakken hebben we met zijn viertjes het park verkend en lekker frietjes gegeten in het Market Dome.

De volgende morgen mochten de meiden bij de kinderboerderij, vlakbij ons huisje, alle dieren eten geven. Vooral de geitjes waren lekker enthousiast met het eten. Dat was zo grappig om te zien.

Daarna was het tijd om op visite te gaan bij Center Parcs Limburgse Peel, wat naast ons park lag. Zij hadden die dag een open dag met veel leuke activiteiten. De perfecte dag om een kijkje te nemen dus! Ook mochten we de hele vakantie gratis komen zwemmen in dit park omdat bij ons park het zwembad in verschillende baden onderhoud had. Prima opgelost zo!

Bij aankomst kregen de meiden mega stoepkrijt cadeau en lekkere snoepjes. De dag kon al niet meer stuk. Er was een hele coole tovenaar, die Lola en Coco liet helpen bij zijn tovertrucs en een lesje balloonanimals maken gaf aan alle papa’s en mama’s. Er was een tekenwedstrijd op de autovrije Promonade. De meiden werden zelfs vastgelegd voor een online artikel in een Limburgs nieuwssite.

Alle kids konden geschminkt worden en ook hier bezochten we de dieren bij de kinderboerderij. De prachtige speeltoestellen “van rups tot vlinder” waren een hit bij de meiden. Lekker klimmen en klauteren is natuurlijk altijd leuk!

Pasgeboren biggetjes bekijken en gebakjes eten. Wat een feest! Bij de uitgang mochten we ook nog een laatste ronde meerijden over het park in een echte huifkar. Wat een feest! Zoveel leuke avonturen op één dag in een park waar veel aandacht is besteed aan de perfecte vakantie ervaring voor de gasten. Erg vriendelijk personeel, die echt plezier uitstraalden, veel groen en genoeg activiteiten voor jong en oud. Vorig jaar bezocht ik dit park al met vriendinnen, zoals je hier kunt lezen in mijn fotoverslag. Ook toen genoten we enorm van ons verblijf.

Op zondag was het Moederdag én tijd voor een heuse kids safari! Lola en Coco mochten samen op safari door Center Parcs. Woohooo, dat was spannend, maar vooral ontzettend cool natuurlijk! Na een duidelijke uitleg, mochten de dames zelf op pad in hun eigen “jeep”. Nou, daar gingen ze hoor. Wat was dat leuk! Ruim 30 minuten hebben de dames rondgereden door de bossen, over bruggetjes en langs de hertjes. Ze vonden het fantastisch! De jeeps zijn het meest geschikt voor kinderen van 5-11 jaar. Ze rijden zelf, stapvoets, maar wie hielden de controle met een afstandsbediening. Toch een fijn idee.

Na de lunch was het tijd voor een bezoekje aan Mattel Play Sevenum. Op slechts 10 minuten rijden van het park, ligt dit indoor speelpaleis. Met helden als Angelina Ballerina, Brandweer Sam en Thomas de trein, was dit de perfecte playdate voor deze Moederdag. Mijn vriendin en haar gezin waren er ook en de kids vermaakten zich prima de hele middag met elkaar. Zelfs een knuffel en foto met Angelina Ballerina én Brandweer Sam werd gescoord. Yay! De kids hadden de dag van hun leven, terwijl de mama’s even genoten van een relaxte middag op deze Moederdag. Heerlijk!

Na een middag vol speelplezier hadden al onze buikjes honger en hebben we onze buikjes laten verwennen van ABC Restaurant Sevenum. Het restaurant zit in hetzelfde gebouw, dus dat was super handig. Met maar liefst 11 restaurants onder één dak was er zoveel keus, dat we alle buikjes rond aten. Vooral de toetjesbar was favoriet! Hmmmmmm! Ook kregen we per persoon 5 euro korting op vertoon van onze Mattel Play tickets. Dat was natuurlijk een mooie verrassing!

Op maandag begon het volgende avontuur. Een dagje Toverland! Wanneer je in Limburg verblijft wil je natuurlijk ook een dagje naar Toverland! De meiden konden niet wachten, want ze zijn beiden groot fan van dit geweldige pretpark. Het weer was heerlijk én het was lekker rustig in het park.

Op de plattegrond bekeken we welke attracties we graag wilden bezoeken en maakten we een planning. Natuurlijk werd ook de speeltuin niet overgeslagen.

Varen in de bootjes van Merlin’s Quest was een feest. We mochten met zijn viertjes in een boot, zo rustig was het. Super cool!

De show van Toos sloegen we ook dit keer niet over. Die blijft leuk! Lola genoot zelfs zo erg, dat ze halverwege even moest knuffelen van geluk met zus Coco. Zo lief!

Lola durft steeds meer, ze wilde zelfs samen met papa in de Djengu River! Spannend hoor! Ik ging samen met Coco in de drakenslangen waterglijbaan. Dat was achteraf zelfs voor mij iets te spannend, haha. Oops! Na een dagje Toverland aten we samen in het sfeervolle The Flaming Feather restaurant. In een Lord Of The Rings achtige setting aten we een heerlijke diner, waarna we met een grote glimlach op ons gezicht weer naar ons “huisje” terug reden. Tot snel weer, Toverland! Het was weer een feest!

Iedere avond was het tijd voor een boekje. Coco kreeg een nieuw boek over cadeau, over potjes en plasjes. Ze mocht zelfs al haar eerste sticker plakken omdat ze op de wc had geplast. Yay!

Center Parcs Het Meerdal is een parc wat zich bevindt in een bosrijke omgeving. De perfecte plek om lekker op je step of loopfiets van speeltuintje naar speeltuintje te rijden. Zo kom je onderweg loslopende hertjes tegen en baby eendjes. Zo leuk!

Omdat het zwembad vanwege onderhoud niet voor 100% toegankelijk was, kregen alle bezoekers activiteitenvouchers cadeau. Deze gebruikten we om samen te gaan bowlen, ging Lola op “rijles” en vaarden we op het meer in onze brandweerboot. Stuk voor stuk leuke activiteiten om tijdens je vakantie op het park te doen.

Omdat het zo’n lekker weer was, konden we zelfs buiten eten. Dat was echt een cadeautje!

We konden zelfs in het zonnetje chillen, boekjes lezen én selfies maken.

Natuurlijk moest er ook gezwommen worden. Hiervoor gingen wij een paar keer naar het andere park. Hier hadden ze voor de kleinste kinderen speciale zwemvestjes en een aantal peuterbadjes met glijbanen. Ook was er een golfslagbad, coole glijbaan en stroomversnelling. Genoeg leuks voor uren zwemplezier!

Natuurlijk genoten ook wij van het animatieteam. Vooral de shows van Orry & Friends waren populair bij de meiden. De Bingo, avonturen en kinderdisco waren telkens een groot succes.

Meehelpen op het podium, lekker zingen en dansen én een foto met Orry & Friends. Lola en Coco zijn fans!

Zoals je kunt zien hebben we ontzettend genoten. Het was écht vakantie. Heerlijk rustig op het park, maar toch genoeg te doen in én om het park. We hebben zo genoten! Een echte aanrader als je toe bent aan vakantie voor het hele gezin. Er zijn genoeg leuke uitstapjes te doen in de omgeving en ook op het park zijn er veel activiteiten voor jong en oud. Je hoeft je niet te vervelen!

Wanneer je buiten het hoogseizoen gaat, betaal je ook nog eens een stuk minder en is er extra budget voor activiteiten en uitstapjes. Dat maakt het nóg leuker!

Ben jij wel eens in Center Parcs Het Meerdal geweest?

Dit vindt je vast ook leuk om te lezen:

Spread the love

You Might Also Like