Kids Personal Persoonlijk

Een brief aan mijn dochter – Lieve Coco – 33 maanden

26 mei 2019
Een brief aan mijn dochter – Lieve Coco – 33 maanden
Lieve Coco,

Daar ben ik weer. Nog maar een paar brieven voordat wij je 3e verjaardag gaan vieren. Dan ben je alweer 3 jaar! Waar blijft de tijd! Ik kan het gewoon niet geloven. Zojuist bekeek ik foto’s van je eerste maanden. Wat was je toen nog klein! Lola was toen even oud als jij nu bent en wat was Lola toen nog zo klein. Wat gaat het snel allemaal.

Vorige week zijn we fijn samen een weekje op vakantie geweest naar Center Parcs. Wat genoot je van alle activiteiten. Van de diertjes voeren op de kinderboerderij. Van de attracties in Toverland en de kids safari samen met Lola. Van je eerste keer bowlen en lekker samen zwemmen in het grote zwembad. Het was echt genieten!

Wat ben je toch een lekker ding. Ik zie je steeds langer worden en ook je snoetje zie ik veranderen. Dat is zo bijzonder om te zien. Je draait mee in ons gezin op het niveau van Lola. Vaak vergeten we dat je pas twee bent. Maar je kunt het meestal prima bijbenen en kijkt nergens meer van op. Dan zeg je aan het eind van de middag “ik ben moe mama”. Het is ook allemaal wat. Alles is nog een groot avontuur voor je en zonder angst duik je overal samen met ons in. Stoere meid.

Heb je een pijntje, dan ben je altijd stoer en dapper. Nee, aanstellen is niets voor jou. Even een kusje er op en weer doorgaan. Hoppatee! Je bent ook lekker bijdehand. Je eerste scheldwoord heb je ook al veelvuldig gebruikt. “Poepiekont!” roep je dan, gevolgd met een flinke berg spetters uit je mond. Dan moet ik eigenlijk alleen maar lachen, want het is zo grappig hoe jij dat dan zo “boos” roept.

Gisteren vierden we Lola’s eerste kinderfeestje en jij mocht hier als zusje natuurlijk ook bij zijn. Wat was het heerlijk om te zien, hoe jij als klein ukje gewoon met de rest mee deed. Terwijl de meeste kindjes twee keer zo oud waren, merkte wij daar helemaal niets van. Op een paar volle luiers na dan, hihi. Wat vondt je het leuk om mee te mogen feesten. Taartjes versieren, op de foto gaan en lekker buiten spelen. Je genoot voor tien!

Nog een paar maanden en dan vieren we jouw feestje, lieve schat! Daar kijk je nu al naar uit!

Ik hou van jou, lieve Coco, tot aan de maan en weer terug!
Dikke knuffel,
Mama

Lees hier de brief aan Lola toen ze 33 maanden (leuk om te vergelijken!) was alle vorige brieven voor Coco.

Bekijk hier nog een paar leuke foto’s van Coco’s 33 maanden fotoshoot: (klik op foto voor vergroting)
Spread the love

You Might Also Like