Bloghop Giveaway winactie

Moederdag Bloghop – Win een €25,- Netflix of iTunes gift card! (winactie #86)

12 mei 2019
Moederdag bloghop
Het is vandaag Moederdag! Hopelijk worden alle mama’s vandaag lekker in het zonnetje gezet. Ook op Janske.nl wil ik jou de kans geven om een super tof cadeau te kunnen winnen voor jezelf of voor een andere mama (to be)! Vandaag kun je op Janske.nl meedoen met alweer mijn 14e bloghop, namelijk de Moederdag bloghop! Op maar liefst 29 blogs kun je een tof Moederdagcadeau winnen, dat betekend 29 x kans om te winnen! Hop je ook mee?

Wat is een bloghop en hoe doe je mee?

Doe je voor het eerst mee met een bloghop zoals deze Moederdag bloghop of ben je zojuist hier via Janske.nl binnengekomen, dan zal ik even in het kort uitleggen hoe het precies werkt. Een bloghop is namelijk erg simpel en vooral super leuk! In iedere blog zie je naar welke volgende blog je toe moet gaan. Wanneer je deze allemaal volgt dan kom je vanzelf weer hier uit. Je hopt dus gewoon van blog naar blog en kunt meedoen met alle winacties die je leuk vindt (alle voorwaarden vindt je op in de desbetreffende blog). Have fun!

Via wie ben je hier gekomen?

Waarschijnlijk ben je hier terecht bent gekomen door te bloghoppen, dan ben je hiervoor dus bij mijn lieve blogvriendin Moonoloog geweest. Monique is een van mijn leukste blogcollega’s en woont ook in Eindhoven. Op haar blog kun je over veel leuke onderwerpen lezen. Naast haar blog is ze onlangs ook gestart als freelance schrijver, zo gaaf! Ze heeft een fijne schrijfstijl en deelt een mix van persoonlijke en inspirerende artikelen. Echt een blog die je graag wilt volgen!

Wie is Janske? Even voorstellen.

Ben jij vandaag voor de eerste keer op Janske.nl, wat leuk dat je hier bent! Welkom op mijn persoonlijke Lifestyle Blog! Mijn naam is Janske en ik ben mama van twee vrolijke en soms bijdehante dochters, Lola (mei ’14) en Coco (aug ’16). Ik schrijf inmiddels alweer bijna 7,5 jaar met veel plezier op mijn persoonlijke blog en plaats bijna dagelijks een nieuw artikel.

Wat kun je lezen op Janske.nl?

Ik geef je een kijkje in mijn leven als mama, met daarbij alle genietmomentjes en onzekerheden die ik onderweg tegenkom. Een eerlijk en open blog met een vleugje humor, korreltje zout en soms een dikke vette knipoog. Vaak herkenbaar voor veel mama’s of handig om iets van op te steken. Ik vind het fijn om anderen te kunnen helpen, maar ook om van elkaar iets op te kunnen leren. We willen tenslotte allemaal het beste voor onze kids en doen allemaal maar wat.

Daarnaast schrijf ik over alles waar ik blij van word. Over mijn liefde voor hippe kindermode, de leukste koopjes en shoptips, de leukste kiekjes, toffe uittips en hotspots, maar ook veel interessante (eerlijke!) reviews, winactiesdiy’s en nog veeeeel meer leuks! Neem vooral een kijkje en laat gerust een reactie achter (vind ik leuk!).

Je kunt mij natuurlijk ook volgen via:

Facebook | Instagram | Bloglovin’ | YouTube | Pinterest

Wat kun je winnen op Janske.nl?

Ook op Janske.nl kun je vandaag een gift card t.w.v. €25,- winnen voor Netflix óf iTunes! Welke mama wordt daar nou niet blij van? Lekker een avondje binge watchen met je favoriete Netflix serie, of het nieuwste album van je favoriete artiest downloaden via iTunes! Ik word daar wel blij van!

Opwaarderen.nl

Bij Opwaarderen.nl kun je naast beltegoed opwaarderen ook verschillende gift cards kopen. Van Netflix tot iTunes, van Spotify tot Zalando. Voor iedere moeder zit er wel iets leuks tussen. Makkelijk te bestellen en direct te verzilveren. Een perfect Moederdag cadeau dus! Namens opwaarderen.nl mag ik één mama blij maken met een gift card naar keuze.

WINACTIE (gesloten)

Hoe kun jij een Netflix of iTunes gift card t.w.v. €25,- winnen?

Laat in een reactie achter voor welke mama (to be) jij graag welke gift card wilt winnen en waarom!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook of  Instagram 
 • Een reactie plaatsen onder mijn Facebookbericht of deze delen of taggen natuurlijk ook
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.
 • Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

De winactie loopt t/m zondag 19 mei 2019. De winnaar is:

Gefeliciteerd Heidie, jij wint een Netflix giftcard voor je zus (en nichtje ;-)). 

Wil je niet wachten op de winactie, maar zelf een gift card kopen? Dan kan dat hier!

bloghop

Naar welke Blog ga je nu toe?

Na je bezoekje op mijn blog (hopelijk tot ziens!) stuur ik je door naar Kiddowz. Amanda is moeder van twee jongens (’09 en ’16) en op haar blog kun je alles lezen over wat met kinderen en hun ouders/grootouders te maken heeft. Genoeg interessant leesvoer dus! Ze is trouwens ook een van de initiatiefneemsters van deze toffe Moederdag bloghop. Veel plezier op Amanda’s blog!

Ik hoop dat je met veel plezier deze bijzondere Moederdag bloghop mee hopt en hoop je snel weer eens terug te zien op Janske.nl! De komende dagen heb ik namelijk nog meer toffe winacties voor je klaarstaan! Wil je niets missen, zorg dan dat jij mij blijft volgen!

Heb je zin in nóg meer winacties? Check dan mijn andere winacties hier!

Graag bedank ik alle andere bloggers voor deze toffe bloghop en Esmée en Amanda voor de fijne organisatie van deze toffe nieuwjaarsbloghop!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Karen de Jong 12 mei 2019 at 09:13

  Wat een leuke actie!! Helaas is het niet voor alle moeders vanzelfsprekend dat ze vandaag in het zonnetje gezet worden. Vandaar dat ik graag mee doe voor mijn lieve vriendin Lotte van Breuekelen! Ze doet het toch maar mooi allemaal, ook al is ze in haar eentje

 • elisabeth maria martina 12 mei 2019 at 09:23

  ik laat me heel graag verwennen op deze mooie moederdag

 • Miranda 12 mei 2019 at 09:45

  Ik zou graag het Netflix tegoed willen winnen. Dan kan ik 2 maanden (en een beetje) kostenvrij zoveel mogelijk series en films kijken die ik wil. Dat is pas lang moederdag vieren!!!

  P.s. Een erg leuk artikel. Ik hop snel verder, heb er al helemaal zin in gekregen (terwijl de kinderen beneden met man van alles aan het maken zijn en ik verplicht in bed moet blijven liggen)

 • Marjo van Leeuwen 12 mei 2019 at 10:00

  Dit is een hele leuke prijs. Ga voor Netflix. Lekker zelf een filmpje kijken of samen met manlief en of de kids. Ik volg je al een hele tijd. Altijd weer leuk om je blogs te lezen!

 • Lisanne 12 mei 2019 at 10:08

  Ik wil dit graag winnen voor mijn lieve vriendin Margot. Zij is de bonusmama van mijn lieve dochter en een betere combinatie kan ik me niet wensen!

 • Heidie 12 mei 2019 at 10:14

  Ik wil het gezin van mijn zus graag met de Netflix tegoedcard verrassen. Vooral mijn oudste nichtje van 14 zal me eeuwig dankbaar zijn als ik Netflix in hun huishouden ben (mijn zus houdt het een beetje tegen maar met die tegoedcard heeft ze geen excuus meer om het eens te proberen!).

 • Kirsten Mamagisch 12 mei 2019 at 10:49

  Superleuk, en leuk om hier op deze manier eens langs te komen! Ik ga je even volgen op Insta! Ik doe graag mee voor de iTuneskaart, zodat ik fijn een nieuw leesboek kan aanschaffen voor mijn eigen me-time!

 • Danielle 12 mei 2019 at 10:51

  Superleuk! Ik doe graag mee voor de Netflix kaart, daar zou ik mijn moeder mee verwennen. Ze vind dat soort dingen zelf altijd ‘zonde van het geld’, maar op die manier komt ze er niet meer onderuit om ook eens te gaan netflixen 🙂

 • Marieke 12 mei 2019 at 10:59

  Fijne moederdag en succes met de bloghop!!

 • Wendy van Zetten 12 mei 2019 at 10:59

  😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt mijn lieve moeder Heiltje Krul zeker heel blij zou heel graag deze geweldige verrassing voor haar willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van haar energie en goede zorgen voor mij en iedereen wordt ik zeker mega blij 💞 Ze heeft pas een nieuw huisje en de laatste tijd veel verdrietige dingen meegemaakt nu mijn stiefvader onverwacht is overleden. Ze verdient dit omdat ze ondanks deze moeilijke periode toch doorzet 💪 gun haar deze verwennerij hopelijk maakt het haar een beetje blij ze betekent alles voor mij❤

 • Ingrid L 12 mei 2019 at 11:35

  Een netflixkaart voor mijn lieve moeder. Kan zij heerlijk ontspannen bij een leuke film of serie!!

 • E. Wout 12 mei 2019 at 12:02

  Voor mijn nichtje; mama (to be) die ik de komende tijd lekker veel rust gun en tijd voir haarzelf 🍀

 • Femke 12 mei 2019 at 12:06

  Mijn eigen hippe moeder gebruikt al Netflix via ons account maar kan wel iTunes tegoed gebruiken voor haar iPhone of de iPad!

 • Katrien van den Heuvel 12 mei 2019 at 14:04

  Wauw wat een manier om verwent te mogen worden op moederdag!! Het zou super zijn eens zo geweldig in het zonnetje gezet te worden!! Deze mama zou helemaal blij worden van de Netflix kaart! Vooral nu de jongste zonder mopperen gaat slapen heb ik voortaan de avond voor mezelf

 • Yvonne D. 12 mei 2019 at 14:20

  Ik maak graag kans voor mijn eigen moeder! Ze bezorgt post voor vier verschillende bedrijven en ze bezorgt ook nog eens ochtend- en middagkranten. Kortom, ze is de hele dag aan het racen op haar fiets met zware fietstassen en verdient het enorm om ’s avonds lekker op de bank te ploffen en te genieten van Netflix. 😉 😊 Ik volg je allang, zowel op Facebook als op Instagram.

 • Iris 12 mei 2019 at 15:02

  Mag ik dit ook voor mezelf winnen? 😊
  Ik ben dit weekend door mijn man verrast door onze trouwdag te vergeten en een appje waarin hij vroeg of ik zelf even boodschappen wilde halen voor het ontbijt vanochtend, waarbij ik wederom niks van hem heb gekregen. Het is nu dus gezellig thuis joh!

 • Marian B 12 mei 2019 at 15:10

  Er staan een aantal series op mijn verlanglijstje. Daarom zou ik heel graag een Netflixcard willen winnen voor mezelf en natuurlijk ook voor de kinderen. Een fijne Moederdag gewenst.

 • Liana 12 mei 2019 at 15:55

  Ik doe graag mee om de Netflix giftcard te winnen zodat ik mijn mama hier mee kan verrassen.

 • Diny Gijsberts 12 mei 2019 at 16:48

  Ik volg op ig onder Momzymom. Netflix giftgard graag. Ik ben een alleenstaande hard werkende moeder van een zoon met een autismespectrumstoornis die als kaderlid in het Regionale Platform Noord-Limburg van vakbond FNV in Weert en de BedrijfsLedenGroep van NLW in Venray en FNV in Utrecht haar collega’s die een arbeidsbeperking hebben vertegenwoordigd. Ik vecht voor een pensioen met goed fatsoen en een fair loon omdat deze mensen heel vaak de pensioenleeftijd niet eens halen of er maar kort van genieten kunnen.

 • Emmy 12 mei 2019 at 16:50

  Bij moonoloog deed ik mee voor itunes voor mezelf maar eigenlijk gun ik het mijn mama ook, dus deze kans is voor haar ❤️🙏🏻

 • Imar en Juno Bouwman 12 mei 2019 at 20:52

  Mama,
  Je bent gewoon een held.
  Veel meer waard dan geld.
  Meer dan honderdduizendmiljoen
  en daarom geef ik je een extra dikke zoen!
  Elke dag als mijn dochtertje Juno naar haar mama Marit Bouwman kijkt is het voor haar Moederdag ❤️❤️ want zo lief vindt ze haar mama , haar Superheld , maar haar elke dag verwennen met iets moois 🎁 gaat toch net te ver! Misschien helpen jullie mij en mijn dochtertje met wat extra verwennerij voor wat nieuw tegoed van Itunes!❤️❤️
  Groeten Imar & Juno

 • G.T. 12 mei 2019 at 22:41

  Ik zou graag het Netflix tegoed winnen voor mijn zus. Ze heeft het de laatste tijd niet breed en zou soms wat meer mogen ontspannen!

 • Sabrina Meijn 12 mei 2019 at 22:46

  Ik doe mee voor mijn eigen mama! ❤️ Met een Netflix bon hoop ik haar te kunnen besmetten met mijn/onze “verslaving!” 😁😇
  En dat scheelt een hoop ruimte in de kast, aangezien mijn stiefvader dvd’s verzamelt. 🤣

 • cobi 13 mei 2019 at 08:35

  Wat leuk ik doe graag mee voor de netflixcard! daar wordt mijn gezin echt blij van

 • Lynn Mahieu 13 mei 2019 at 10:32

  Ik ben binnen enkele weken mama van twee en verwen mezelf dus graag met de netflixkaart. Voor die enkele me-time momentjes zou dat heel leuk zijn! 😀

 • erika panjer 13 mei 2019 at 14:12

  de netflix kaart zodat ik zelf eens lekker kan ontspannen

 • Annie den Uijl - Oudshoorn 13 mei 2019 at 14:41

  Leuk, doe graag mee voor de ituneskaart voor mijn kleindochter, top moeder! <3

 • jan van voorst 13 mei 2019 at 16:57

  onze dochters willen dolgraag hun moeder verrassen met het netflix tegoed

 • Tamara 13 mei 2019 at 20:39

  Ik zou mijn hoogzwangere vriendin Merel wel een netflix giftcard gunnen. Kan ze nog even genieten van wat series 😉

 • Will 14 mei 2019 at 00:20

  Leuk zo’n Moederdag Bloghop.
  Doe altijd graag mee.
  Hoop dat je een fijne Moederdag hebt gehad.
  Ik ga heel graag voor de iTunes Giftcard .
  Ik volg op Bloglovin en hop weer door naar kiddowz.

 • Marian Zw 14 mei 2019 at 00:38

  Ik zou Annette wel willen verrassen met een Netflix kaart. Druk met afstuderen, nog heel even en dan is het diploma binnen, tijd op te netflixen 🙂

 • Claudia 14 mei 2019 at 10:22

  Trots op mijn moeder, die drie kinderen heeft geadopteerd, die alle 3 de nodige zorg en aandacht nodig hebben van haar. Graag Netflix.

 • Maria 15 mei 2019 at 08:36

  Ik heb een hele lijst met films en series die ik goed vind. Met dit cadeau kan mijn moeder ze ook zien.
  Leuk om er dan samen weer over te kletsen.

 • Isa 15 mei 2019 at 16:33

  Ik zou de netflix kaart super graag willen winnen voor mijn moeder omdat ze alleenstaand is en ze met een netflix kaart 3 maanden kan kijken😍

 • Jan 15 mei 2019 at 16:47

  Hier waag ik graag mij kansje voor .

 • lottie 15 mei 2019 at 19:04

  Mijn beste vriendin; zij verwacht binnenkort (over 1 maand) haar eerste kindje. Ik weet zeker dat ze een SUPER moeder wordt!

 • Nina Mol 16 mei 2019 at 04:55

  Ik doe graag mee. Ook al zijn mijn dochters het er niet mee eens: ik voel me wel een leuke moeder.

 • Carmen 16 mei 2019 at 08:48

  Hi Janske,

  Hopelijk heb je een fijne Moederdag gehad waarbij je lekker in de watten bent gelegd.
  Mijn vriendin is over twee weken uitgerekend, ik gun haar deze giftcard om te gebruiken tijdens haar verlof.
  Hopelijk krijgt ze wel een baby die van slapen houdt, anders zal ze de pauzeknop vaak moeten indrukken ;).

  Liefs, Carmen

 • melissa 16 mei 2019 at 10:24

  Voor mijn lieve mama. Dan hoeft ze niet elke dag sport met mijn vader te kijken, maar kan zij ook eens een serie kijken (zal ik haar wel leren hoe dat moet, haha)!

 • Silvia Swart 16 mei 2019 at 16:21

  Netflix! De ideale bron om films en series te kijken voor het hele gezin… helemaal top. Onze jongste van 4 kan ‘s middags kijken, onze oudste van 22 kan zijn favorieten zien, mama (ik) kan tijdens de ploegendiensten van mijn man mijn series kijken en mijn man zelfs op zijn werk via de telefoon 🙂 Erg cool als ik dit tegoed zou winnen…

 • chris de haas 17 mei 2019 at 12:02

  de netflix bon is een mooie kado voor mezelf. ik heb geen netflix, maar wil dit graag eens proberen. en als drukbezette mama, verdien ik wel een paar avondjes lekker voor de tv.. te netflixen..

 • Jan Kleijn 18 mei 2019 at 20:08

  Goedenavond, nou dat zou Mams erg leuk vinden. Probeer haar al enige tijd aan het Netflixen te krijgen dus dit zou een mooi opstapje zijn! Mijn lot gaat in de pot.

 • Jikke 18 mei 2019 at 21:50

  Leuk! Ik doe mee voor de Netflix kaart. Lekker samen met mijn kinderen films kijken. Lijkt me geweldig!

 • Clau-dya 19 mei 2019 at 11:13

  De Netflixkaart om ons abonnement naar 2 apparaten uit te breiden omdat we thuis vaak conflict met de kids hebben wie er aan de beurt is 😉

 • sylvia 19 mei 2019 at 14:13

  oohh een Netflix giftcard zou superleuk zijn, we twijfelen steeds of we een abo moeten nemen op Netflix of videoland, dus misschien kan deze giftcard ons over de streep trekken!